Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
a na co je sbíráš?? To je generálkuješ??
zetor 5748, Belarus EO 2621
vzrušuje ma pohlad na ne je mi ju lúto nechat v kovošrote ked viem, že sa dá opravit a ešte sa mi bude hodiť a ked už mám sústruh, tak sa dá opraviť
Zetor 4011
si to privolal, vraj aj nasa na 70tke slzi, + nejaky unik kolo vane ci coho... inak aj vraj motor v poriadku, ma poriadne ostry zvuk
ještě mu hoď píšťalu do vejfuku a máš doma zase pořádnýho turbáka
no vidis, a kto to chcel tuna skusat? janci?
to nevím, kdo to chtěl zkoušet a nezkoušel tady někdo plnit předek vodou???
kluci, vždyť už Vám je dávno přez 18 let
co tu děláte ?
zestárli jste
co tu děláte ?
zestárli jste
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
jj to som si dnes vsimol nuz a kde sa mame ,,stretavat"?:D
honzo a na predok nejaky kaly rampovac a netreba ti vodu sa mi to hovori co?
Neni ďalšia generácia tak to tu udržujeme keď to tu začínalo mal som tak 12-13? to to tu inak šlo 500 strán jak nič....Marie píše:kluci, vždyť už Vám je dávno přez 18 let
co tu děláte ?
zestárli jste
feki daj niaku poriadnu fotku 70tky a možeš aj lis ten ma zaujíma
na to by si musel mať nápravu a aj vhodne kolesá to chce šírku aby sa to pri tej váhe nebrilo + rampovač a náprava pojde pá páHonza50 píše:to nevím, kdo to chtěl zkoušet a nezkoušel tady někdo plnit předek vodou???
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
právě, když na to dám rampovač tak bude váha na nápravu, ale když bych naplnil kola tak by to náprava tolik necítila a učel by to splnilo, když bych naplnil tyhle tak by to dalo nějakých 120-130 kg
major na fb som hadzal nejake fotky ale tiez sa moc nepodarili... zajtra budem doma tak to nafotim inak cena zakomplet bola 13tisic, snad je to ok lis+traktor+zhrabovacka+kosa...
ja som tu prisiel tusim v 17stich? alebo v 19? teraz neviem viem ze rok pred alebo rok po 18
ja som tu prisiel tusim v 17stich? alebo v 19? teraz neviem viem ze rok pred alebo rok po 18
ale ak chceš aj rampovač a aj plne kolesá to neni dobrá volba ono tieto kolesa niesuvhonde na voduHonza50 píše:právě, když na to dám rampovač tak bude váha na nápravu, ale když bych naplnil kola tak by to náprava tolik necítila a učel by to splnilo, když bych naplnil tyhle tak by to dalo nějakých 120-130 kg
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...