Taky bych si ji rád přečetl...jonCA píše:"Ta Vega - četl jsem na ni někde kritiku, že to je stavěná stylem "dodělej doma"
Roman_T daj link na tu kritiku! Rád si ju prečítam.
Malotraktor 50 hP
Moderátor: DYK
Re: Malotraktor 50 hP
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tady je:Tom píše:Taky bych si ji rád přečetl...jonCA píše:"Ta Vega - četl jsem na ni někde kritiku, že to je stavěná stylem "dodělej doma"
http://www.zahrada.cz/forum/mala-mechan ... tezec=vega
Myslim moc malo hodnoteni na taketo konštatovanie.Roman_T píše:Tady je:Tom píše:Taky bych si ji rád přečetl...jonCA píše:"Ta Vega - četl jsem na ni někde kritiku, že to je stavěná stylem "dodělej doma"
Treba dlhodobo a cielavedome sledovať net diskusie + vystavy + osobne navštevy predajni a potom sa rozhodnuť.Nie podla par riadkov .Všade je reklama aj skryta kazdy propaguje zahraničie to ovlada 100% lepšie ako my.
Už je to dávno, co jsem to četl - ona to není ani tak kritika jak spíše shozování techniky atd., to uznávám.jonCA píše:Myslim moc malo hodnoteni na taketo konštatovanie.Roman_T píše:Tady je:Tom píše:Taky bych si ji rád přečetl...jonCA píše:"Ta Vega - četl jsem na ni někde kritiku, že to je stavěná stylem "dodělej doma"
Treba dlhodobo a cielavedome sledovať net diskusie + vystavy + osobne navštevy predajni a potom sa rozhodnuť.Nie podla par riadkov .Všade je reklama aj skryta kazdy propaguje zahraničie to ovlada 100% lepšie ako my.
Presne tak je to zhazovanim techniky od ludi ktorý tie traktory videli len na obrazkoch.
To iste plati aj o iných značkách každy chvali svoje a zhadzuje druhých.Preto je dobrý velmi všeobecný prehlad vystavy ,net parametre predajne atd.potom človek dozreje k pevnemu rozhodnutiu pre tu svoju značku.
To iste plati aj o iných značkách každy chvali svoje a zhadzuje druhých.Preto je dobrý velmi všeobecný prehlad vystavy ,net parametre predajne atd.potom človek dozreje k pevnemu rozhodnutiu pre tu svoju značku.
Mnohým ľudom sa divím ja som slovak ale nie tak dávno čo sme boli jeden štát.
Všetko zahranične je lepšie ako naše .V niečom to rozhodne platí ale v mnohom nie.
Mnohe štáty francúzsko majú svoje vino a potraviny zem zamorenú pesticídmi pre velke Ha výnosy.
Kupime radšej značkové francuzke vina ako svoje kupime.A myslime si ze ake super .U nas v TELEVIZII beži o tom relacia.Myslim česke a slovenske vina su v tom to ešte na lepšej urovni.Aj ked nemaju značku a peknu reklamnu nalepku.To bol len priklad to plati aj o iných vyrobkoch.
Ako ludia pomaly a systematicky ničime zem.
Budme troch patrioti davajme našim ľudom prácu a čo je dobre a schopne nezhadzujme pod čiernu zem.
A o tom patriotizme my Slovaci sa určite mame čo učiť tak isto aj reklama seba ,zeme ľudí. CZ to neviem ale asi to platí taktiež.
Všetko zahranične je lepšie ako naše .V niečom to rozhodne platí ale v mnohom nie.
Mnohe štáty francúzsko majú svoje vino a potraviny zem zamorenú pesticídmi pre velke Ha výnosy.
Kupime radšej značkové francuzke vina ako svoje kupime.A myslime si ze ake super .U nas v TELEVIZII beži o tom relacia.Myslim česke a slovenske vina su v tom to ešte na lepšej urovni.Aj ked nemaju značku a peknu reklamnu nalepku.To bol len priklad to plati aj o iných vyrobkoch.
Budme troch patrioti davajme našim ľudom prácu a čo je dobre a schopne nezhadzujme pod čiernu zem.
A o tom patriotizme my Slovaci sa určite mame čo učiť tak isto aj reklama seba ,zeme ľudí. CZ to neviem ale asi to platí taktiež.
V CZ je to úplně to samé!!!!!!!!!EU-nás dostává kam potřebuje a my jím ještě pomáháme!!!!Všechno se bude dovážet!!!!jonCA píše:Mnohým ľudom sa divím ja som slovak ale nie tak dávno čo sme boli jeden štát.
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211
- k.ondra89
- Kontaktovat uživatele:
BCS-ky nejsou zdaleka jenom kloubáky. Modelová řada My máme v zahradnictví VIVID 400dt. Odkaz na příslušné vlákno mám v podpisu. Za skoro 5 let intenzivního provozu žádná zásadní závada, akorát začínají prosakovat rychlospojky a některý rozvaděče. Každopádně né všechno italové domysleli. Když táta vybíral malotraktor, taky řešil jestli hydro pojezd nebo mechaniku a byla mu doporučena mechanika, protože je jednodušší. Na mechaniku s reverzem nemůžu stěžovat, ale srovnat nemůžu, s hydro pojezdem jsem nejezdil.