Malotraktor 50 hP

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Tom

Re: Malotraktor 50 hP

#16 Nový příspěvek od Tom »

jonCA píše:"Ta Vega - četl jsem na ni někde kritiku, že to je stavěná stylem "dodělej doma"
Roman_T daj link na tu kritiku! Rád si ju prečítam.
Taky bych si ji rád přečetl...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

Roman_T

#17 Nový příspěvek od Roman_T »

Tom píše:
jonCA píše:"Ta Vega - četl jsem na ni někde kritiku, že to je stavěná stylem "dodělej doma"
Tady je:
http://www.zahrada.cz/forum/mala-mechan ... tezec=vega

jonCA

#18 Nový příspěvek od jonCA »

Roman_T píše:
Tom píše:
Tady je:
Myslim moc malo hodnoteni na taketo konštatovanie.
Treba dlhodobo a cielavedome sledovať net diskusie + vystavy + osobne navštevy predajni a potom sa rozhodnuť.Nie podla par riadkov .Všade je reklama aj skryta kazdy propaguje zahraničie to ovlada 100% lepšie ako my.

Roman_T

#19 Nový příspěvek od Roman_T »

jonCA píše:
Roman_T píše:
Tom píše:
Tady je:
Myslim moc malo hodnoteni na taketo konštatovanie.
Treba dlhodobo a cielavedome sledovať net diskusie + vystavy + osobne navštevy predajni a potom sa rozhodnuť.Nie podla par riadkov .Všade je reklama aj skryta kazdy propaguje zahraničie to ovlada 100% lepšie ako my.
Už je to dávno, co jsem to četl - ona to není ani tak kritika jak spíše shozování techniky atd., to uznávám.

jonCA

#20 Nový příspěvek od jonCA »

Presne tak je to zhazovanim techniky od ludi ktorý tie traktory videli len na obrazkoch.
To iste plati aj o iných značkách každy chvali svoje a zhadzuje druhých.Preto je dobrý velmi všeobecný prehlad vystavy ,net parametre predajne atd.potom človek dozreje k pevnemu rozhodnutiu pre tu svoju značku.

jonCA

#21 Nový příspěvek od jonCA »

Mnohým ľudom sa divím ja som slovak ale nie tak dávno čo sme boli jeden štát.
Všetko zahranične je lepšie ako naše .V niečom to rozhodne platí ale v mnohom nie.
Mnohe štáty francúzsko majú svoje vino a potraviny zem zamorenú pesticídmi pre velke Ha výnosy.
Kupime radšej značkové francuzke vina ako svoje kupime.A myslime si ze ake super .U nas v TELEVIZII beži o tom relacia.Myslim česke a slovenske vina su v tom to ešte na lepšej urovni.Aj ked nemaju značku a peknu reklamnu nalepku.To bol len priklad to plati aj o iných vyrobkoch.
Ako ludia pomaly a systematicky ničime zem.
Budme troch patrioti davajme našim ľudom prácu a čo je dobre a schopne nezhadzujme pod čiernu zem.

A o tom patriotizme my Slovaci sa určite mame čo učiť tak isto aj reklama seba ,zeme ľudí. CZ to neviem ale asi to platí taktiež.

majarka

#22 Nový příspěvek od majarka »

jonCA píše:Mnohým ľudom sa divím ja som slovak ale nie tak dávno čo sme boli jeden štát.
Všetko zahranične je lepšie ako naše .V niečom to rozhodne platí ale v mnohom nie.
Mnohe štáty francúzsko majú svoje vino a potraviny zem zamorenú pesticídmi pre velke Ha výnosy.
Kupime radšej značkové francuzke vina ako svoje kupime.A myslime si ze ake super .U nas v TELEVIZII beži o tom relacia.Myslim česke a slovenske vina su v tom to ešte na lepšej urovni.Aj ked nemaju značku a peknu reklamnu nalepku.To bol len priklad to plati aj o iných vyrobkoch.
Ako ludia pomaly a systematicky ničime zem.
Budme troch patrioti davajme našim ľudom prácu a čo je dobre a schopne nezhadzujme pod čiernu zem.

A o tom patriotizme my Slovaci sa určite mame čo učiť tak isto aj reklama seba ,zeme ľudí. CZ to neviem ale asi to platí taktiež.
V CZ je to úplně to samé!!!!!!!!!EU-nás dostává kam potřebuje a my jím ještě pomáháme!!!!Všechno se bude dovážet!!!! :zly: :zly: :vztek:
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211

jonCA

#23 Nový příspěvek od jonCA »

Krásna zem.
Přílohy
Slovakia.JPG

majarka

#24 Nový příspěvek od majarka »

jonCA píše:Krásna zem.
Je! 8)
Zetor4011 byl to skvělí traktor. Zetor 5211

k.ondra89
Kontaktovat uživatele:

#25 Nový příspěvek od k.ondra89 »

BCS-ky nejsou zdaleka jenom kloubáky. Modelová řada My máme v zahradnictví VIVID 400dt. Odkaz na příslušné vlákno mám v podpisu. Za skoro 5 let intenzivního provozu žádná zásadní závada, akorát začínají prosakovat rychlospojky a některý rozvaděče. Každopádně né všechno italové domysleli. Když táta vybíral malotraktor, taky řešil jestli hydro pojezd nebo mechaniku a byla mu doporučena mechanika, protože je jednodušší. Na mechaniku s reverzem nemůžu stěžovat, ale srovnat nemůžu, s hydro pojezdem jsem nejezdil.

Odpovědět

Zpět na „Traktory sériové výroby - ostatní“