Yanmar af120
Moderátor: DYK
-
Yanmar af120
Zdravím kolegové potřebuju poradit mám yanmar af 120
a zajímá mě zda je na těchto modelech plovoucí poloha hydrauliky. A vubec nač je malá páčka pod sedačkou. A další hned vedle zvedání ramen. Předem díky Honza.
a zajímá mě zda je na těchto modelech plovoucí poloha hydrauliky. A vubec nač je malá páčka pod sedačkou. A další hned vedle zvedání ramen. Předem díky Honza.
-
Re: Yanmar af120
Ahoj kámo, dokonce jsem z toho v podobném zmatku. Dokončili jste od teď něco?Yanmar af120 píše: ↑ned lis 03, 2019 2:19 pm Zdravím kolegové potřebuju poradit mám yanmar af 120
Pozdravy,
Kevin J. Hodge
Já mám AF160. Ta druhá páka vedle ovládání hydrauliky je pravděpodobně pro ovládání určité funkce rotavátoru- je vyvedená táhlem do zadního prostoru, tam, kde jsou ramena. Tu páčku vedle sedadla jsem zatím taky nerozlousknul.
Zdravím neviete poradit ako sa na AF120 vypína predná náprava
-
Dík.
Poslal som SS.
Poslal som SS.
Aký hydraulický olej ste dali. Našiel som na štítku nejaký TA500A. Ma nejakú náhradu alebo musí ísť tento.
Zdravím,
pri cúvaní vydáva nejakú hlášku, ktorej nerozumiem, neviete, čo to je?
Vďaka
pri cúvaní vydáva nejakú hlášku, ktorej nerozumiem, neviete, čo to je?
Vďaka
Olej zkus chvíli pohledat, řešilo se to tu na fóru několikrát - myslím Mogul UTTO, Shell Spirax a pod.
Bez fotky nebo videa se těžko radí......
Hinomoto N249
Zdravím. Začínaju mi padať ramená. Poradili mi, že treba pretestniť hlavný valec. Nemáte náhodou nejaký návod, ako to rozobrať? Alebo nejaké foto ak to už niekto robil. Ďakujem
Zdravím, jsem novým majitelem AF120 a bylo mi kladeno na srdce, že do převodovky, kde je jak hydraulika, převody a brzdy, tak jenom olej do automatických převodovek ATF II. Jinak to po čase prý zlobí.
To vw-carat: a to máš automatickou převodovku?
Olej ATF je v podstatě hydraulický olej, který je schopen obsloužit v automatické převodovce vše, co je i v traktoru, jako jsou převody, hydraulika a dokonce brzdy, které jsou v AF120 v olejové lázni. A pokud to řekne servisák, odhadem s 20-ti letou zkušeností v oboru, nemám důvod pochybovat. Z výše popsaného plyne, že nutně nemusím mít v traktoru automatickou převodovku... A teď Ty...
Do traktorov vymysleli dokonalejšiu nahradu ATF oleja a nesie označenie UTTO , výrobcu a typ ti lahko najde gugl
A otazka bola na mieste pretože traktory majú automat uplne bežne - nazýva sa to "powershift"
A Yanmar AF120 má v nějaké verzi automatickou převodovku?