Zdravim , neviete mi poradit kde hladat problem , pri jazde mte2000 mitsubishi mi je pocut pravidelny klepot a cim rychlejsie idem tym rychlejsi je klepot.. rozmyslal som ci to nemoze byt trochu zatlacena uzavierka diferencialu. pocut to viac niekde zozadu pri kolesach ..
vdaka za rady
klepot pri jazde
Moderátor: DYK
Re: klepot pri jazde
Na všechny rychlosti?
Mě to dělalo jen na dvojku a scházel 1 zub na kolečku... Nicméně pokud by to dělalo na všechny, může scházet někde jinde - diferák, kola stálého pohonu a pod.
Mě to dělalo jen na dvojku a scházel 1 zub na kolečku... Nicméně pokud by to dělalo na všechny, může scházet někde jinde - diferák, kola stálého pohonu a pod.
neviem co to bolo ale dnes som siel a uz ziaden buchot tak neviem oooj :/
Zdravím dominikn. Jsem také majitelem MTE2000d a podobný problém už řeším delší dobu. U mně se děje něco podobného,ale zdá se mi,že to jde od motoru a to až tak od 2100ot. a začíná to pozvolna. Zkoušel jsem vstřiky a kde co,ale radši se vyhýbám vyšším otáčkám a je to. Třeba někdo má zkušenost a poradí nám.Jak píšeš,nekdy to je míň. Jinak mi slouží už tři roky k plné spokojenosti. Rád bych ještě sehnal originál návod a servis.knížku.Tak hodně spokojených Mh,ať doře slouží.