Bagrák

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
zetorak jirka

Re: Bagrák

#76 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Kluci, díky všem.

Vlada :
Taky jsem měl v plánu dodělat ještě druhou stranu klínu , ale po skoušce jsem zjistil že takle to úplně stačí, jednak to jde lehčejc do dřeva a když se to úplně nedoštípne tak nepatrný přizvednutí a dolomíš to.

Angel :
S bagrákem se dobře manypuluje, a na místo štípnutí není problém se trefit, ale přeci jen musíš furt popojíždět a přejíždět, Ale zase na druhou stranu zajedu ke kupě skousnu špalek a jedu si ho rozštípat na místo kde potřebuju, ale vývoj tím nekončí , už rychtuji na to i uchycení na UNHZ500 místo lopaty, a pak se postavím ke kupě špalků a rozeberu ji celou z jednoho místa. A pak to budu moct zapřahnoutdo čeho to budu momentálně potřebovat.

Pepa.traktor :
Pepo, až pojedu z bagrákem na jih, tak vemu kousadlo sebou a určitě se stavím a pařezy rozeberem. :smich: jinak ty pařezy ti nezávidím, je fakt že je to dobrý topení, ale ta dřina-ta dřina, Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul.

honzakubes

#77 Nový příspěvek od honzakubes »

za kolik ho das cena

zetorak jirka

#78 Nový příspěvek od zetorak jirka »

honzakubes píše:za kolik ho das cena
Honzo , otázce moc nerozumím, upřesni mi ji a rád odpovím.

pepa.traktor

#79 Nový příspěvek od pepa.traktor »

re. ----Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul---

jsou na hromadě už 13 rok a nějak jsou netknutý asi tam budou dlouho na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle jinak by stačily na 1/3 jo jo jabloně a třešně mají výdrž abych řekl tak jsem čekal že to daleko dříve zpouchne ale :-/ :-/
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

zetorak jirka

#80 Nový příspěvek od zetorak jirka »

pepa.traktor píše:re. ----Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul--- ----- na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle
Tady se už nabízí otázka, jestli by nebylo jednodužší upravit dvířka u toho kotle, než se s tím štípat. Určitě bych si s tím poradil, a ty určítě taky.

pepa.traktor

#81 Nový příspěvek od pepa.traktor »

zetorak jirka píše:
pepa.traktor píše:re. ----Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul--- ----- na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle
Tady se už nabízí otázka, jestli by nebylo jednodužší upravit dvířka u toho kotle, než se s tím štípat. Určitě bych si s tím poradil, a ty určítě taky.
Jirko třeba na ty pařízky dojde časem ale palicí je mlátit nebudu :smich:
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745

Angel

#82 Nový příspěvek od Angel »

zetorak jirka píše:Kluci, díky všem.

Angel :
S bagrákem se dobře manypuluje, a na místo štípnutí není problém se trefit, ale přeci jen musíš furt popojíždět a přejíždět, Ale zase na druhou stranu zajedu ke kupě skousnu špalek a jedu si ho rozštípat na místo kde potřebuju, ale vývoj tím nekončí , už rychtuji na to i uchycení na UNHZ500 místo lopaty, a pak se postavím ke kupě špalků a rozeberu ji celou z jednoho místa. A pak to budu moct zapřahnoutdo čeho to budu momentálně potřebovat.

O to mi právě šlo 8) :friends: je mi jasné že se furt přejíždí ale na druhou stranu ty si v teple kabiny a jen taháš za páčky. :potlesk:

zetorak jirka

#83 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Tak nějak to je, hlavní je že sedím v teple (bagrák skvěle topí) a hlavně nemusím vzít špalek do ruky. Ono s tím špalkem ani ručně nehneš. Dneska jsem udělal uchycení na unhz500, a tak až bude čas tak to přepřáhnu a vyskouším, pak řeknu výhody nebo nevýhody, zatím je to jen představa, z které já vždycky vycházím. ( a tu mám bujnou) :smich:

Franta.cz

#84 Nový příspěvek od Franta.cz »

Nádherný Jirko 8)

zetorak jirka

#85 Nový příspěvek od zetorak jirka »

http://zetorak.rajce.idnes.cz/video_1 Jedno malí video na skoušku nové auto kamerky, jel jsem hodit krmení kravkám, tak jsem ji odskoušel. Ale koukám, zatím nic moc.

Martin90

#86 Nový příspěvek od Martin90 »

zetorak jirka píše:http://zetorak.rajce.idnes.cz/video_1 Jedno malí video na skoušku nové auto kamerky, jel jsem hodit krmení kravkám, tak jsem ji odskoušel. Ale koukám, zatím nic moc.
Dobrá práce a kamerka má poměrně dobrou kvalitu záznamu. Taky jsme teď s tatou koupili vyřezávač, je to super pomocník.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

zetorak jirka

#87 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Martin90 píše:
zetorak jirka píše:http://zetorak.rajce.idnes.cz/video_1 Jedno malí video na skoušku nové auto kamerky, jel jsem hodit krmení kravkám, tak jsem ji odskoušel. Ale koukám, zatím nic moc.
Dobrá práce a kamerka má poměrně dobrou kvalitu záznamu. Taky jsme teď s tatou koupili vyřezávač, je to super pomocník.
Máš pravdu, pomocník jako hrom, a řežeš baliky, nebo vyřezáváš z kupy ?

pepa.traktor

#88 Nový příspěvek od pepa.traktor »

Jirko tohle je stroj k nezaplacení

co všechno ten bagrák má za příslušenství ? tohle v tvém podání natrhne i manipulátoru

Martin90

#89 Nový příspěvek od Martin90 »

zetorak jirka píše:Máš pravdu, pomocník jako hrom, a řežeš baliky, nebo vyřezáváš z kupy ?
Balíky senáže a siláž z vaku. Ale máme to jen v tříbodu, čelňák by to asi moc nedával. To víš, nemáme Bagrák - The power of dreams...
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super

zetorak jirka

#90 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Martin90 píše:
zetorak jirka píše:Máš pravdu, pomocník jako hrom, a řežeš baliky, nebo vyřezáváš z kupy ?
Balíky senáže a siláž z vaku. Ale máme to jen v tříbodu, čelňák by to asi moc nedával. To víš, nemáme Bagrák - The power of dreams...
To mi je jasný , že by to asi čelnák nevzal, ten muj je taky v základu do ramen, a taky jde kdykoliv do ramen zapřáhnout, úprava na bagráka je taková aby se to dalo zapřáhnout kdykoliv a do čehokoliv

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby -kloubové“