Bagrák
- zetorak jirka
Re: Bagrák
Kluci, díky všem.
Vlada :
Taky jsem měl v plánu dodělat ještě druhou stranu klínu , ale po skoušce jsem zjistil že takle to úplně stačí, jednak to jde lehčejc do dřeva a když se to úplně nedoštípne tak nepatrný přizvednutí a dolomíš to.
Angel :
S bagrákem se dobře manypuluje, a na místo štípnutí není problém se trefit, ale přeci jen musíš furt popojíždět a přejíždět, Ale zase na druhou stranu zajedu ke kupě skousnu špalek a jedu si ho rozštípat na místo kde potřebuju, ale vývoj tím nekončí , už rychtuji na to i uchycení na UNHZ500 místo lopaty, a pak se postavím ke kupě špalků a rozeberu ji celou z jednoho místa. A pak to budu moct zapřahnoutdo čeho to budu momentálně potřebovat.
Pepa.traktor :
Pepo, až pojedu z bagrákem na jih, tak vemu kousadlo sebou a určitě se stavím a pařezy rozeberem. jinak ty pařezy ti nezávidím, je fakt že je to dobrý topení, ale ta dřina-ta dřina, Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul.
Vlada :
Taky jsem měl v plánu dodělat ještě druhou stranu klínu , ale po skoušce jsem zjistil že takle to úplně stačí, jednak to jde lehčejc do dřeva a když se to úplně nedoštípne tak nepatrný přizvednutí a dolomíš to.
Angel :
S bagrákem se dobře manypuluje, a na místo štípnutí není problém se trefit, ale přeci jen musíš furt popojíždět a přejíždět, Ale zase na druhou stranu zajedu ke kupě skousnu špalek a jedu si ho rozštípat na místo kde potřebuju, ale vývoj tím nekončí , už rychtuji na to i uchycení na UNHZ500 místo lopaty, a pak se postavím ke kupě špalků a rozeberu ji celou z jednoho místa. A pak to budu moct zapřahnoutdo čeho to budu momentálně potřebovat.
Pepa.traktor :
Pepo, až pojedu z bagrákem na jih, tak vemu kousadlo sebou a určitě se stavím a pařezy rozeberem. jinak ty pařezy ti nezávidím, je fakt že je to dobrý topení, ale ta dřina-ta dřina, Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul.
-
za kolik ho das cena
- zetorak jirka
Honzo , otázce moc nerozumím, upřesni mi ji a rád odpovím.honzakubes píše:za kolik ho das cena
- pepa.traktor
re. ----Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul---
jsou na hromadě už 13 rok a nějak jsou netknutý asi tam budou dlouho na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle jinak by stačily na 1/3 jo jo jabloně a třešně mají výdrž abych řekl tak jsem čekal že to daleko dříve zpouchne ale
jsou na hromadě už 13 rok a nějak jsou netknutý asi tam budou dlouho na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle jinak by stačily na 1/3 jo jo jabloně a třešně mají výdrž abych řekl tak jsem čekal že to daleko dříve zpouchne ale
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- zetorak jirka
Tady se už nabízí otázka, jestli by nebylo jednodužší upravit dvířka u toho kotle, než se s tím štípat. Určitě bych si s tím poradil, a ty určítě taky.pepa.traktor píše:re. ----Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul--- ----- na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle
- pepa.traktor
Jirko třeba na ty pařízky dojde časem ale palicí je mlátit nebuduzetorak jirka píše:Tady se už nabízí otázka, jestli by nebylo jednodužší upravit dvířka u toho kotle, než se s tím štípat. Určitě bych si s tím poradil, a ty určítě taky.pepa.traktor píše:re. ----Já kdybych je měl rozštípat ručně, tak už bych se u nich neohřál, to bych u nich chcípnul--- ----- na dílně jsem limitovanej dvířky u kotle
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
zetorak jirka píše:Kluci, díky všem.
Angel :
O to mi právě šlo je mi jasné že se furt přejíždí ale na druhou stranu ty si v teple kabiny a jen taháš za páčky.
- zetorak jirka
Tak nějak to je, hlavní je že sedím v teple (bagrák skvěle topí) a hlavně nemusím vzít špalek do ruky. Ono s tím špalkem ani ručně nehneš. Dneska jsem udělal uchycení na unhz500, a tak až bude čas tak to přepřáhnu a vyskouším, pak řeknu výhody nebo nevýhody, zatím je to jen představa, z které já vždycky vycházím. ( a tu mám bujnou)
Nádherný Jirko
- zetorak jirka
http://zetorak.rajce.idnes.cz/video_1 Jedno malí video na skoušku nové auto kamerky, jel jsem hodit krmení kravkám, tak jsem ji odskoušel. Ale koukám, zatím nic moc.
- Martin90
Dobrá práce a kamerka má poměrně dobrou kvalitu záznamu. Taky jsme teď s tatou koupili vyřezávač, je to super pomocník.zetorak jirka píše:http://zetorak.rajce.idnes.cz/video_1 Jedno malí video na skoušku nové auto kamerky, jel jsem hodit krmení kravkám, tak jsem ji odskoušel. Ale koukám, zatím nic moc.
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
- zetorak jirka
Máš pravdu, pomocník jako hrom, a řežeš baliky, nebo vyřezáváš z kupy ?Martin90 píše:Dobrá práce a kamerka má poměrně dobrou kvalitu záznamu. Taky jsme teď s tatou koupili vyřezávač, je to super pomocník.zetorak jirka píše:http://zetorak.rajce.idnes.cz/video_1 Jedno malí video na skoušku nové auto kamerky, jel jsem hodit krmení kravkám, tak jsem ji odskoušel. Ale koukám, zatím nic moc.
- pepa.traktor
Jirko tohle je stroj k nezaplacení
co všechno ten bagrák má za příslušenství ? tohle v tvém podání natrhne i manipulátoru
co všechno ten bagrák má za příslušenství ? tohle v tvém podání natrhne i manipulátoru
- Martin90
Balíky senáže a siláž z vaku. Ale máme to jen v tříbodu, čelňák by to asi moc nedával. To víš, nemáme Bagrák - The power of dreams...zetorak jirka píše:Máš pravdu, pomocník jako hrom, a řežeš baliky, nebo vyřezáváš z kupy ?
Zetor 8245 Turbo, Zetor 12145 Turbo, ZTS 16245 Super
- zetorak jirka
To mi je jasný , že by to asi čelnák nevzal, ten muj je taky v základu do ramen, a taky jde kdykoliv do ramen zapřáhnout, úprava na bagráka je taková aby se to dalo zapřáhnout kdykoliv a do čehokolivMartin90 píše:Balíky senáže a siláž z vaku. Ale máme to jen v tříbodu, čelňák by to asi moc nedával. To víš, nemáme Bagrák - The power of dreams...zetorak jirka píše:Máš pravdu, pomocník jako hrom, a řežeš baliky, nebo vyřezáváš z kupy ?