Ahoj Karol chcem ťa poprosiť o rozmery tych ostatnych vypalkov čo su použite na ten klb a ešte hrubku tych prstencov čo su tu uvedene ,ak stym nemaš nejaky problem diky. Romanforester píše:poslal som ti SZ ak nedorazila tak takto:1A=400,1B=210 .2A=asi 40 ,2B=asi 320 ,3A=320 ,3B=200.Tie gumy sú dobré ale majú malé záberové bloky lepšie by boli 12,00x24.ale také nemám,a pod reťaze je to jedno.
FORESTER K+K
-
Re: FORESTER K+K
- Biggles555
Nádherný stroj :-)
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
VELCÍ KLUCI mají rádi VELKÉ HRAČKY
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ČD a.s. na dráze jsem jen proto, abych se dozvěděl, proč se koleje v dálce sbíhají.....
ZETOR 3211 ZETOR 6211
Výpalky sú z 35 platne ,dľžka prevodovky je okolo 700mm,Fotka uchytenia otoče bude ak sa mi ju podarí vložiť,lepšie sa to nedá odfotiťroman75 píše:Ahoj Karol chcem ťa poprosiť o rozmery tych ostatnych vypalkov čo su použite na ten klb a ešte hrubku tych prstencov čo su tu uvedene ,ak stym nemaš nejaky problem diky. Romanforester píše:poslal som ti SZ ak nedorazila tak takto:1A=400,1B=210 .2A=asi 40 ,2B=asi 320 ,3A=320 ,3B=200.Tie gumy sú dobré ale majú malé záberové bloky lepšie by boli 12,00x24.ale také nemám,a pod reťaze je to jedno.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Fotku někam nahraj a dej tzv "zobrazovací" odkaz . Kdyžtak poradím, nebo mi jí pošli na email, a já jí sem vložím . Může být jakékoliv velikosti (soubor) i rozměrů .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
forester píše:Výpalky sú z 35 platne ,dľžka prevodovky je okolo 700mm,Fotka uchytenia otoče bude ak sa mi ju podarí vložiť,lepšie sa to nedá odfotiťroman75 píše:Ahoj Karol chcem ťa poprosiť o rozmery tych ostatnych vypalkov čo su použite na ten klb a ešte hrubku tych prstencov čo su tu uvedene ,ak stym nemaš nejaky problem diky. Romanforester píše:poslal som ti SZ ak nedorazila tak takto:1A=400,1B=210 .2A=asi 40 ,2B=asi 320 ,3A=320 ,3B=200.Tie gumy sú dobré ale majú malé záberové bloky lepšie by boli 12,00x24.ale také nemám,a pod reťaze je to jedno.
Nemas niekde foto velkej radlice aj a tou konzolou na zosikmenie?
Utrhol som moj "bojler" tak idem prerabat.
dik
Utrhol som moj "bojler" tak idem prerabat.
dik
Čo takto zastaviť sa u otca a pozrieť si to?
v jednoduchosti je krasa...
nieco som povaril ale iba do rovna, zosikmenie budem teraz riesit.
nieco som povaril ale iba do rovna, zosikmenie budem teraz riesit.
-
Ahoj FORESTER,
mám pár dotazů na tebe.
Potřeboval bych vědět rozměry tvého stroje , rozvor a šíří a jak máš vysoko motor.
Já se chystám na stavbu kloubáku středový kloub tam chci dát co má miso4x4 z tatry 815 již ho mám,
místo nápravy V3S bych použil ifa nápravy mám je již také a chci je zůžit , motor mám na výběr buď avi 31 turbo,která má nalítáno 120.000, je nafurgonu který jezdil okolo komina a nebo chci použít z Dafa LF 45 se 110kw, mám ho na autě a má super krouták a spotřeba paráda vím že ten motor se dá sehnat za dobrý peníz
Proč to zde píši hlavně ? Chystám stavbu stroje kde bude vzadu naviják dvoububen 2 x 9tun od JimaV byl jsem zaním se na něj podívat , dále tam bude hydraulická ruka teleskop vlastní výroba a v předu nakladač čelní.
Chci vědět zda stroj do lesa této konstrukce má lepší či menší výhodu proti klasickému kloubu a pak jak je to se stabilitu v jizdě ve svahu po vrstevnici.
Přední nápravu máš napevno či výkyv ( logicky stačí výkyv na kloubu, neboť jak to chci mit je to verze kirovec)
Stroj chci postavit ztoho důvodu neboť UKT je v lese neohrabané, myslím nedostanu se mezi stromy musím daleko lanovat a na nahodilku a hlavně když taháš z kopce dole v hustém porostu náhodilku máš problem kličkovat mezi stromy a chlapi s LKT nemaji
Dále mohl bych se k tobě přijet podívat na tvůj stroj? Ono pokud to člověk vidí v reálu je to něco jinýho, a další věc může člověk prokonzultovat plno věcí najednou, minulej víkend som bol u miso4x4 se kouknout na ten kloub jak to má provedené a má to super
díky za odpověď
scorpion
mám pár dotazů na tebe.
Potřeboval bych vědět rozměry tvého stroje , rozvor a šíří a jak máš vysoko motor.
Já se chystám na stavbu kloubáku středový kloub tam chci dát co má miso4x4 z tatry 815 již ho mám,
místo nápravy V3S bych použil ifa nápravy mám je již také a chci je zůžit , motor mám na výběr buď avi 31 turbo,která má nalítáno 120.000, je nafurgonu který jezdil okolo komina a nebo chci použít z Dafa LF 45 se 110kw, mám ho na autě a má super krouták a spotřeba paráda vím že ten motor se dá sehnat za dobrý peníz
Proč to zde píši hlavně ? Chystám stavbu stroje kde bude vzadu naviják dvoububen 2 x 9tun od JimaV byl jsem zaním se na něj podívat , dále tam bude hydraulická ruka teleskop vlastní výroba a v předu nakladač čelní.
Chci vědět zda stroj do lesa této konstrukce má lepší či menší výhodu proti klasickému kloubu a pak jak je to se stabilitu v jizdě ve svahu po vrstevnici.
Přední nápravu máš napevno či výkyv ( logicky stačí výkyv na kloubu, neboť jak to chci mit je to verze kirovec)
Stroj chci postavit ztoho důvodu neboť UKT je v lese neohrabané, myslím nedostanu se mezi stromy musím daleko lanovat a na nahodilku a hlavně když taháš z kopce dole v hustém porostu náhodilku máš problem kličkovat mezi stromy a chlapi s LKT nemaji
Dále mohl bych se k tobě přijet podívat na tvůj stroj? Ono pokud to člověk vidí v reálu je to něco jinýho, a další věc může člověk prokonzultovat plno věcí najednou, minulej víkend som bol u miso4x4 se kouknout na ten kloub jak to má provedené a má to super
díky za odpověď
scorpion
Ak sa chceš prísť pozrieť tak v tom nevidím problém,ale musíš mi dať vedieť dopredu lebo traktor je 25km od miesta kde bývam.
-
zítra bych dojel pokud to nevadí večer ti zavolám plánuju cestu tvým směremforester píše:Ak sa chceš prísť pozrieť tak v tom nevidím problém,ale musíš mi dať vedieť dopredu lebo traktor je 25km od miesta kde bývam.
- Biggles555
Ahojky, jsi vůbec naživu? Nějak ses nám odmlčel a fota také žádná Jezdí ti traktůrek?
ZETOR práce s ním je hračka, je to naše značka...
ZETOR 3211 ZETOR 6211
ZETOR 3211 ZETOR 6211
Nazdar všetkým! Odmlčal som sa lebo "není o čem".Na horåch nám napadlo snehu,že sa neoplatī ani päty vytiahnuť.Už nech je koniec tejto zimy,potom niečo prihodím na pokukanie.
Už nech je koniec tejto zimy,potom niečo prihodím na pokukanie.[/quote]
Zdravím Ťa! Už sa neviem dočkať. Tak dúfajme, že sa už zima definitívne skončila. Robil si niečo s motorom,alebo ešte nie?
Ja mám motor z piana 200D, ale asi ho už vyhodím.Má už čosi za sebou a dymí jak šlak, ale neviem akú náhradu zohnať. Mám doma aviu 30,ide pekne ,nedymí tak neviem. Tento rok musí ešte vydržať- starec.
Ale najkrajší zvuk má aj tak ZETOR! No čo už.
Tak sa maj!
Zdravím Ťa! Už sa neviem dočkať. Tak dúfajme, že sa už zima definitívne skončila. Robil si niečo s motorom,alebo ešte nie?
Ja mám motor z piana 200D, ale asi ho už vyhodím.Má už čosi za sebou a dymí jak šlak, ale neviem akú náhradu zohnať. Mám doma aviu 30,ide pekne ,nedymí tak neviem. Tento rok musí ešte vydržať- starec.
Ale najkrajší zvuk má aj tak ZETOR! No čo už.
Tak sa maj!
No to vieš,už to nieje ako zamladi.Tie štarty niesú bohviečo,pod 40°C musím prižhaviť.Ale turbo dofúkne tlaky tak to nehulí.Tá tvoja 200 ešte nemusí byť po smrti,môžu to byť len vstreky,lejú naftu a potom to hulí.Avia nieje zlá,hlavne ak máš zo 4mi žhavičmi štartuje dobre aj v mraze ak má len v saní tak hodíš elektrický ohrev a štarty budú ako v lete.Sneh už zliezol,ale nemá kdo filmovať tak sú len foto.