ELEMENT
Re: ELEMENT
aha a neni to škoda do tak pěknýho rámu ted řezat a vařit??
a jakou tam necháš převodovku?
A ještě nebojíš se o nápravy??
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
Měřil jsem to ,mělo by to vyjít,vařit nic nebudu ,bude to vše šroubované.Zjištoval jsem tady na foru a mělo by to vydržet,uvidíme.jinak převodovka bude původní z oktávkycaja008 píše:aha a neni to škoda do tak pěknýho rámu ted řezat a vařit??
HUSTOKRUTOSTROJ
Jo tak to bude super pokud ti to tam sedne bez převáření..
Jinak pokud se ty nebojíš o nápravy s 1,9 moterem tak já se na 1203 s favoritem taky namusím bát. Ted si mně pávě uklidnil..Děkuji
Jinak pokud se ty nebojíš o nápravy s 1,9 moterem tak já se na 1203 s favoritem taky namusím bát. Ted si mně pávě uklidnil..Děkuji
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
caja008 píše:Jo tak to bude super pokud ti to tam sedne bez převáření..
Zaleží na šoférovi..... neni tak těžký doje*at nápravu i s 1,6....
Ahoj,zdravím.Na traktůrku makám,ale pomalu,je málo času.Právě řeším jak naroubovat naftu z Fel.na zbytek traktoru .Až bude co fotit tak to sem dám.Jinak zdravím všechny kamarády zde.
Lád'a
Lád'a
HUSTOKRUTOSTROJ
Čau jak to s tebou vypadá. Já mam už elektriku hotovou a zbyvá hydraulika to bude
no pokračuju pomalu,mám běhání okolo baráku-úřady.Je to na hlavu,něco v tomto státě vyřídit.Petřík píše:Čau jak to s tebou vypadá. Já mam už elektriku hotovou a zbyvá hydraulika to bude
HUSTOKRUTOSTROJ
tak jak??
lítám kolem přestavby domu a ještě jsem měl bouračku,tak jsem zasádrovanejcaja008 píše:tak jak??
HUSTOKRUTOSTROJ
Ahoj,potřebuji poradit ,má někdo spojenou Oktáváckou skřín' s motorem 1.9d Felda?
HUSTOKRUTOSTROJ
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě taky zajímá . Snad se někdo ozve .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Má:
Autor napísal:
příruba je plech tl. 10mm, tvar jsem okreslil podle origo plechu, ktery byl mezi původní převodovkou a motorem. Od příruby už je všecko oktávka ( setrvák, spojka, převodovka). Jediná úprava je položka pod setrvák tl. 18.5mm aby pasovaly zuby starteru do setrváku a v ní vhodné ložisko a potom převrtat díry v setrváku
Neviem kto je autorom (snáď sa ozve) ale foto mám uložené,,....
Mihi
Autor napísal:
příruba je plech tl. 10mm, tvar jsem okreslil podle origo plechu, ktery byl mezi původní převodovkou a motorem. Od příruby už je všecko oktávka ( setrvák, spojka, převodovka). Jediná úprava je položka pod setrvák tl. 18.5mm aby pasovaly zuby starteru do setrváku a v ní vhodné ložisko a potom převrtat díry v setrváku
Neviem kto je autorom (snáď sa ozve) ale foto mám uložené,,....
Mihi
Mihi
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je parádní práce
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Ahoj tak co jak tos tebou vypada, my už mame hydrauliku hotovou.