Tak ten paletáček je ale suprovej. Takovej docela do terénu.frturek1 píše:jo neni nad dobrej nakladac jednoduchej z dostupnejch organu, vypada dost pekne a provozem osvedcenej to ja pouzivam na krmeni svazeni 7745T s celakem a na ty tezsi prace hona a jeste sem si poridil maliho weidemanka ale tet je tet u doktora
http://frturek.rajce.idnes.cz/Moje_hosp ... 0073_o.jpg
kdysi tam probehla kolize starteru se setrvakem a protocil se na klice a bylo to opraveny jen vlozkou z plechu jelikoz je tam kuzelovi ulozeni, celej setrvak smantlal tak ze pri startovani vyjizdel pastorek z vence a ani nezabiral celim zubem takze sme museli celej moturek rozebrat a tet pojedu k soustruznikovi
Bagrák
- zetorak jirka
Re: Bagrák
Každý kdo vyrobý nějaký stroj je borec,ty ale vyčníváš.Fakt moc pěkná lopata.Paráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no je to stajovej manipulator, origos to ma klasickej nakladac tohle tam nekdo namundil, je k tomu normalne lopata na vyhrnovani hnoje idealni utlaci to hodne je to 4x4 radi se tam 4 kvalty a je to hnany hydromotorama takze plynuli rozjizdeni, jen zaradim rychlost a pak je jen pedal dopredu a do zaduzetorak jirka píše:Tak ten paletáček je ale suprovej. Takovej docela do terénu.frturek1 píše:jo neni nad dobrej nakladac jednoduchej z dostupnejch organu, vypada dost pekne a provozem osvedcenej to ja pouzivam na krmeni svazeni 7745T s celakem a na ty tezsi prace hona a jeste sem si poridil maliho weidemanka ale tet je tet u doktora
kdysi tam probehla kolize starteru se setrvakem a protocil se na klice a bylo to opraveny jen vlozkou z plechu jelikoz je tam kuzelovi ulozeni, celej setrvak smantlal tak ze pri startovani vyjizdel pastorek z vence a ani nezabiral celim zubem takze sme museli celej moturek rozebrat a tet pojedu k soustruznikovi
co je to za typ hona uz som takeho videl ale neviem co to jefrturek1 píše:jo neni nad dobrej nakladac jednoduchej z dostupnejch organu, vypada dost pekne a provozem osvedcenej to ja pouzivam na krmeni svazeni 7745T s celakem a na ty tezsi prace hona a jeste sem si poridil maliho weidemanka ale tet je tet u doktora
Tusim ze by to mel bejt 051 ale jistej si tim nejsem
- zetorak jirka
K šestému výročí vzniku bagráka dostal bagrák takovou novou hračku. Bagrákoj bude určitě slušet a mě určitě dobře poslouží. http://zetorak.rajce.net/2016-01-13_001
Parádny bagrák aj prírastok Čo budeš stavať? Vlastná výroba?
- zetorak jirka
Jo, jo, měl jsem chvíli volnou dílnu a trochu času a tak jsem vyhrabal starej portál s rezatým dyskem a dal se do výroby. O hrubou hlínu nouzi nemám, ale o čistou jo.Matúš píše:Parádny bagrák aj prírastok Čo budeš stavať? Vlastná výroba?
- pepa.traktor
pěkná kátrovačka Jirko
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
parada skoda, ze nemame taky par hektaru...asi bych se vyradil
Pěkný Jirko
- zetorak jirka
Tak jsem si vzal bagráka na dílnu a opravil takoví provozní závady, dostal noví žavičky (už fungovali jen dvě) doplníl popraskaný žárovky a poupravil takoví drobnosti. A teď zas musí sloužit v každodením rytmu jako doposud.
- zetorak jirka
Ano, to je taky pěknej kousek, takovej zahrádkářskej, Ale porád se musí házet lopatou. A mě jde hlavně i o to, jezdít po poli zbýrat s tím vyorané kamení, a jelikož jsem na to převážně sám, tak už to rukama a nohama nedám. Ale, jinak je katrovaček šikovnejch a praktickejch hafo až je problém co vybrat. A tak každej postaví z toho co dům dal a slouží to taky (na parádě už až tak nezáleží).
- zetorak jirka
Pro pořádek trošku oživení, nějak mi už nestačili nohy, abych vylezl do bagráka, a tak jsem musel trochu upravit schody a jeden přidělat navic. A jestli to za pár let zas nebude stačit, tak už bude muset asi bejt zvedací plošina Jinak bagrák stále slouží, stále slouží http://zetorak.rajce.net/2016-03-20_001