FORESTER K+K

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
bastardtraktor

Re: FORESTER K+K

#106 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Dík za vysvětlení
tak to jsem teda popleta.
Chcípu to páčkou. Ten motor byl v autě danej jako náhradní - do toho auta původně nepatřil.
ooooooooooooo

Jan Karlik

#107 Nový příspěvek od Jan Karlik »

forester píše:Ahoj pri montáži 16x20 mám šírku 2050mm,predné disky sú posunuté viac von (prevarené stredy).zadné sedeli bez úprav.nápravy sú krátené len na jednej strane,preto používam predné a zadné kolá inak pri tejto veľkej šírke trpí hodne predná náprava(tečú a povolujú sa redukcie)je to na v3s moc velké vyloženie zvislého čapu.
Ahoj, před tvým strojem smekám.. 8) Redukce předělej na dvanáctky štefty a už se to nepohne. Já teď řeším problém s praskáním těch "kulí", co drží svisláky. Ta náprava na takové věci opravdu není dělaná. :smich: :smich: :smich:

pepo

#108 Nový příspěvek od pepo »

Jan Karlik píše:
forester píše:Ahoj pri montáži 16x20 mám šírku 2050mm,predné disky sú posunuté viac von (prevarené stredy).zadné sedeli bez úprav.nápravy sú krátené len na jednej strane,preto používam predné a zadné kolá inak pri tejto veľkej šírke trpí hodne predná náprava(tečú a povolujú sa redukcie)je to na v3s moc velké vyloženie zvislého čapu.
Ahoj, před tvým strojem smekám.. 8) Redukce předělej na dvanáctky štefty a už se to nepohne. Já teď řeším problém s praskáním těch "kulí", co drží svisláky. Ta náprava na takové věci opravdu není dělaná. :smich: :smich: :smich:
ahoj ja som mal ten isty problem z povolovanim reduktorov a vyriesil som to nahradenim stiftov za skrutky o pevnosti K12,9 pricom som ich lepil a od vtedy sa to uz nepovolilo a kolesa mam 12,4-R24 vaha kolesa z pneu. je 150kg

Jan Karlik

#109 Nový příspěvek od Jan Karlik »

pepo píše:
Jan Karlik píše:
ahoj ja som mal ten isty problem z povolovanim reduktorov a vyriesil som to nahradenim stiftov za skrutky o pevnosti K12,9 pricom som ich lepil a od vtedy sa to uz nepovolilo a kolesa mam 12,4-R24 vaha kolesa z pneu. je 150kg
Ty moje nápravy asi trpí o něco víc, ten zelený traktor má 12,4-R24... :smich:
Přílohy
PC160893 [800x600].JPG

forester

#110 Nový příspěvek od forester »

No to síce máš 12,4 ale stred kola je blízko stredu zvislého čapu ,pri 16x20 je celé koleso mimo,takmer trčí brzdový bubon dovnútra a to sú prdy pre redukciu. :(
Inak slušné stroje hoď zopár fotiek nech sa pokocháme.

Jan Karlik

#111 Nový příspěvek od Jan Karlik »

forester píše:No to síce máš 12,4 ale stred kola je blízko stredu zvislého čapu ,pri 16x20 je celé koleso mimo,takmer trčí brzdový bubon dovnútra a to sú prdy pre redukciu. :(
Inak slušné stroje hoď zopár fotiek nech sa pokocháme.
Já mám 14,00-20. Brzdový buben je přesně s diskem... Zde jsou fotky ke kochání:
viewtopic.php?f=13&t=3280

Toreto

#112 Nový příspěvek od Toreto »

Forester čo noveho?

Jazdi ta mašina ? :friends:

Peter Ďuriš

#113 Nový příspěvek od Peter Ďuriš »

Toreto píše:Forester čo noveho?

Jazdi ta mašina ? :friends:
ahoj tak klobuk dole pan konstrukter to je nadhera na rok sa pridem pozriet do habovky aj ja mam mercedes a som spokojny

forester

#114 Nový příspěvek od forester »

holorub 2010.jpg
urbar ondrasova 6.JPG
urbar ondrašová.JPG
urbar ondrasova 5.JPG
Čo o to traktor jazdí ale toto leto som ho skoro zodral v lese a navyše ma našla smola v podobe 2,5 kubíkovej jedle ktorá mi padla rovno na predok.Bola to taká pecka že utrhlo silentbloky na motore a spučilo ochranný rám,chladič,kapotu vrtuľu.V mieste kde sa strom zlomil na traktore mal 32cm.Dodnes neviem pochopiť ako je možné že sa neohol rám a nerozletela predná náprava,bol pri mne asi anjel strážny.Pilčík mi zakaždým keď ma stretne naleje aby som ho nepreklial :pohlavek: .Po oprave je zatial všetko OK.Akurát som poprerábal nejaké nedostatky ktoré som odkladal.

Toreto

#115 Nový příspěvek od Toreto »

T je riadný :prace:

Jak od profikov :shock: 8)

jymbo

#116 Nový příspěvek od jymbo »

dobre vidím že širšie kolesa???
John Deere is my life

miso 4x4

#117 Nový příspěvek od miso 4x4 »

zdravim prosim ta kolko za tym foresterom utiahnes surovich kmenov. myslim po kolesach. Diky.

forester

#118 Nový příspěvek od forester »

Na mýtnu ťažbu a do ťašieho terénu našroko v reťaziach ale do prebierok pekne naúzko inak nezarobím ani na naftu.A otázke kolko kmeňov potiahne nerozumiem.Kdo robil v hore tak vie že to záleží na teréne a vlhkosti dreva.Dal som aj 5 kubíkov do mierneho kopca ale nedal 0,7 kubíka po rovine v bahne po vrch kolesa.Traktor má asi 3,6t a tomu zodpovedá aj ťažná sila. :)

hotday

#119 Nový příspěvek od hotday »

ahoj, ako mas vyriesene kopirovanie terenu??

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#120 Nový příspěvek od Terablick »

Koukni na začátek vlákna. V úplně prvním příspěvku máš fotky zespoda a někde dál v tématu pak i nákresy ;-).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby -kloubové“