FORESTER K+K
- bastardtraktor
Re: FORESTER K+K
Dík za vysvětlení
tak to jsem teda popleta.
Chcípu to páčkou. Ten motor byl v autě danej jako náhradní - do toho auta původně nepatřil.
tak to jsem teda popleta.
Chcípu to páčkou. Ten motor byl v autě danej jako náhradní - do toho auta původně nepatřil.
ooooooooooooo
-
Ahoj, před tvým strojem smekám.. Redukce předělej na dvanáctky štefty a už se to nepohne. Já teď řeším problém s praskáním těch "kulí", co drží svisláky. Ta náprava na takové věci opravdu není dělaná.forester píše:Ahoj pri montáži 16x20 mám šírku 2050mm,predné disky sú posunuté viac von (prevarené stredy).zadné sedeli bez úprav.nápravy sú krátené len na jednej strane,preto používam predné a zadné kolá inak pri tejto veľkej šírke trpí hodne predná náprava(tečú a povolujú sa redukcie)je to na v3s moc velké vyloženie zvislého čapu.
ahoj ja som mal ten isty problem z povolovanim reduktorov a vyriesil som to nahradenim stiftov za skrutky o pevnosti K12,9 pricom som ich lepil a od vtedy sa to uz nepovolilo a kolesa mam 12,4-R24 vaha kolesa z pneu. je 150kgJan Karlik píše:Ahoj, před tvým strojem smekám.. Redukce předělej na dvanáctky štefty a už se to nepohne. Já teď řeším problém s praskáním těch "kulí", co drží svisláky. Ta náprava na takové věci opravdu není dělaná.forester píše:Ahoj pri montáži 16x20 mám šírku 2050mm,predné disky sú posunuté viac von (prevarené stredy).zadné sedeli bez úprav.nápravy sú krátené len na jednej strane,preto používam predné a zadné kolá inak pri tejto veľkej šírke trpí hodne predná náprava(tečú a povolujú sa redukcie)je to na v3s moc velké vyloženie zvislého čapu.
-
Ty moje nápravy asi trpí o něco víc, ten zelený traktor má 12,4-R24...pepo píše:ahoj ja som mal ten isty problem z povolovanim reduktorov a vyriesil som to nahradenim stiftov za skrutky o pevnosti K12,9 pricom som ich lepil a od vtedy sa to uz nepovolilo a kolesa mam 12,4-R24 vaha kolesa z pneu. je 150kgJan Karlik píše:Ahoj, před tvým strojem smekám.. Redukce předělej na dvanáctky štefty a už se to nepohne. Já teď řeším problém s praskáním těch "kulí", co drží svisláky. Ta náprava na takové věci opravdu není dělaná.forester píše:Ahoj pri montáži 16x20 mám šírku 2050mm,predné disky sú posunuté viac von (prevarené stredy).zadné sedeli bez úprav.nápravy sú krátené len na jednej strane,preto používam predné a zadné kolá inak pri tejto veľkej šírke trpí hodne predná náprava(tečú a povolujú sa redukcie)je to na v3s moc velké vyloženie zvislého čapu.
No to síce máš 12,4 ale stred kola je blízko stredu zvislého čapu ,pri 16x20 je celé koleso mimo,takmer trčí brzdový bubon dovnútra a to sú prdy pre redukciu.
Inak slušné stroje hoď zopár fotiek nech sa pokocháme.
-
Já mám 14,00-20. Brzdový buben je přesně s diskem... Zde jsou fotky ke kochání:forester píše:No to síce máš 12,4 ale stred kola je blízko stredu zvislého čapu ,pri 16x20 je celé koleso mimo,takmer trčí brzdový bubon dovnútra a to sú prdy pre redukciu.
viewtopic.php?f=13&t=3280
Forester čo noveho?
Jazdi ta mašina ?
Jazdi ta mašina ?
-
ahoj tak klobuk dole pan konstrukter to je nadhera na rok sa pridem pozriet do habovky aj ja mam mercedes a som spokojnyToreto píše:Forester čo noveho?
Jazdi ta mašina ?
Čo o to traktor jazdí ale toto leto som ho skoro zodral v lese a navyše ma našla smola v podobe 2,5 kubíkovej jedle ktorá mi padla rovno na predok.Bola to taká pecka že utrhlo silentbloky na motore a spučilo ochranný rám,chladič,kapotu vrtuľu.V mieste kde sa strom zlomil na traktore mal 32cm.Dodnes neviem pochopiť ako je možné že sa neohol rám a nerozletela predná náprava,bol pri mne asi anjel strážny.Pilčík mi zakaždým keď ma stretne naleje aby som ho nepreklial .Po oprave je zatial všetko OK.Akurát som poprerábal nejaké nedostatky ktoré som odkladal.
T je riadný
Jak od profikov
Jak od profikov
zdravim prosim ta kolko za tym foresterom utiahnes surovich kmenov. myslim po kolesach. Diky.
Na mýtnu ťažbu a do ťašieho terénu našroko v reťaziach ale do prebierok pekne naúzko inak nezarobím ani na naftu.A otázke kolko kmeňov potiahne nerozumiem.Kdo robil v hore tak vie že to záleží na teréne a vlhkosti dreva.Dal som aj 5 kubíkov do mierneho kopca ale nedal 0,7 kubíka po rovine v bahne po vrch kolesa.Traktor má asi 3,6t a tomu zodpovedá aj ťažná sila.
-
ahoj, ako mas vyriesene kopirovanie terenu??
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Koukni na začátek vlákna. V úplně prvním příspěvku máš fotky zespoda a někde dál v tématu pak i nákresy .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně