Drobeček
Re: Drobeček
mel bys pouzivat misto kol u vozejku sane, tomu tvymu drobecku je to asi jedno
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
to je dobrý ale proč si nepočkal na víkend to prý má sněžit
Víkend budeme trávit o kus dál na dvou výlovech.První odtud tak 1 km,a pokud nás ženská potom doveze na druhej lepší,tak o další 3 km dál.Bude to asi náročný,jak to na a hlavně po výlovech bývá.V neděli se má sázet álej obecních švestek na pálení.Asi 27stromků,tak že dobrej sad.to bude po výlovech taky asi náročný.Drobeček dude mít asi volnej víkend.
no a proč ho sebou nevemeš vždyť ten by ti pomohl dost ne
-
- Kontaktovat uživatele:
super fotky a krásny stroje. Lituju, že se můj táta našeho krásného zeleného drobečka zbavil.
Poslouchám: Buty - Práce není, není práce...
není nic lepšího než si ho postavit a zahltit nás fotkamiPetrHrab píše:super fotky a krásny stroje. Lituju, že se můj táta našeho krásného zeleného drobečka zbavil.
Po delší odmlce se ozývám,protože mladej nic nenapsal a nevzkázal,i když jsem mu to připomínal.Chtěl jsem vám popřát hodně štěstí a zdraví do nového roku,ale on nic nenapsal.S drobečkem si teď dlouho nezajezdím.Před koncem roku jsem si zlomil 2 bederní obratle.Dnes jsem prvně na počítači,tak vám přeju opožděně osobně.Mícha NEPOŠKOZENA Problém s nervy pravé nohy.Uvidí se.Dlouho tu nevydržím na počítači.Sejdeme se snad na nějaké traktoriádě poblíž,poud se bude nějaká přijatelně blízko konat.Chtěl jsem po novém roku oraz a dodělat traktor,ale že bude dlouhodobej jsem nečekal.Neudělám při něm ale nic.Čau Jirka.
jeje jirko tobe zdravi!!!! ser na vsechno a léč se! páteř nás drží pohromatě a ještě v ní vedou hlavní dráty!!!!a hlavne nikdo to neumi spravovat! tak se poctive léč, jako poctivě jezdiš terenem a stavis tanky na to
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
- zetorak jirka
Taky ti přeji brzké uzdravení, a vím jak je těžké vzdát se toho co tě baví a těší ,ale ono to zas příde , držím ti palce.
Už se pohybuju.Nemohu otočit páteří.Otočit se ale můžu celej,tak o co jde.Chodit doma už můžu.Co mě nebyly schopny naučit rehabilitační sestry a neurolog,to mě během chvíle naučila,nebo mi spíš pomohla moje žena.Poslední den v nemocnici podemnou praskla,nebo spíše se utrhla při cvičení hrazda a tak jsem šel radši domů.Řekl jsem si s váma jsem skončil Nenechám se tu zmrzačit! Jako ve filmu (Na samotě u lesa( V nemocnici kde mají hrazdu,která neudrží mých 70 kg nemám co dělat a kde mě naučí chodit ženská,která se v životě se nesetkala se zlomenými obratly a je vyučená prodavačka a kvalifikovanej personál nic.Kde nejsou schopný od večera až do dopoledne vynést bažanta,kterého mi nechají u hlavy,protože jenom pohnu rukama a nikam nedosáhnu,to je děs.Je to v lidech.Jindy tam byla mladá holka,která každou hodinu obešla všechny pacienty,jestli něco nepotřebují.To byla asi ale nějaká žákyně,kterou vyslaly,aby měly sestry klid.Ta tam byla jen jedno půldne.Světlá vyjímka.Nějaký činnosti se kterýma bych nepočítal,že mi můžou dělat problémy pořádně nejdou jako třeba holení a česání,nebo je problém čištění zubů.Rychlejší pohyb ruky a následný záchvěv,nebo mírné pootočení páteře a nějaké,které jsem čekal,že půjdou až za dlouho jdou už teď téměř bez problémů.Jsem schopen vlézt si do vany a v ní si kleknout a umýt se dle možnosti pokud není rotace páteře.Teď mě už záda ze sezení dost bolí,tak se jdu projít a přimeřeně si zacvičit.Nevydržím dlouho ve stejné poloze.Čau.
Jak se ti to proboha stalo?