klbovy traktor v3s-ursus40
-
Re: klbovy traktor v3s-ursus40
Veď práve. Potom budem musieť z poloosi kĺbu viesť kardan na diferák. To sa mi potom zbytočne predĺži.
Keď nejdem oproti, tak aspoň vyčnievam z radu.
- Jiřík
Ahoj, mohl bys mě změřit obvod pneu.Díky.
Obvod na vrchu sipov je nieakych 301cm.(nafukane na 1,2atm.)
Ako pokračuješ s traktorom?
Teraz oddychuje po oračke
- Marcel2107
Ahoj chlape. Zaujal mně tvuj stroj, mašina jako hrom, pěkně spracované a nadupané do malích rozměru. Klobouk dolu.Je to vše pěkně masivní, tak jak to k výkonu motoru patří Mam ale dotaz. Přemýšlel jsi někdy o případné opravě třeba diferáku vnápravě nebo případné poruchy v rychlostce ? Jeto přeci jenom stroj. I když je pravda že dneska svár neni nerozebiratelný spoj, že? přesto gratuluji a ať slouží.
Dik za pochvalu.Masivny je ,veď aj toho túto jeseň dost naoral a ešte aj v tej suchote.Ide to raz tak tažko ako keď je primerane mokro.
Na to rozoberanie a opravovanie je dost myslené.Tam kde treba je šrobované,tam kde nie je zvar.Napríklad rozpojenie motora od prevodovky a výmena spojky cca 1 deň
Predna náprava sa dá tiež celá vymontovať atď...
Na to rozoberanie a opravovanie je dost myslené.Tam kde treba je šrobované,tam kde nie je zvar.Napríklad rozpojenie motora od prevodovky a výmena spojky cca 1 deň
Predna náprava sa dá tiež celá vymontovať atď...
- fabikmiroslav
Len to dotiahnut do konca super ten klb nema chybu takto sme to mali aj mi na 805 ale klb bol pužity zo Zila ale toto je dobre :ano:Ked to dorobiš pridi do Lehoty
Dobre už bolo
Dik.Dufam aj ja že ten klb je dobré riešenie.Fu,kedy to bude nakomplet dorobené to netušim,lebo toho robím kopu naraz a ešte k tomu dost času v robote a už to maš.Vieš ako. a nakoniec aj tak .Ono si myslim že dokončené to aj tak nikdy nebude,lebo na doma robenom stroji je stále čo vylepšovat a domýšlat nie?
Ale teraz som ajtak pokročil,lebo som nahodil to štvrté šípove koleso.
Ale teraz som ajtak pokročil,lebo som nahodil to štvrté šípove koleso.
-
miso máš to fajné a opravdu promyšlené když jsem to dnes viděl na vlastní oči u tebe v akci
když něco budeš opravovat tak sa dá na to dostat
zadní hydraulika také nemá chybu
nahodit kabát a super stroj
na jar sa opět zastavim
když něco budeš opravovat tak sa dá na to dostat
zadní hydraulika také nemá chybu
nahodit kabát a super stroj
na jar sa opět zastavim
-
tak mišo pripravuji stavbu zháním poslední věci tak uvidím jak to dopadne pak se budu hodně radit asi a během 14 dnu dojdu za tebou na motorke asi