drtikol píše:Ahoj Jiøíku, ta pøipojovací_mezinápravová spojka je originál uzávìrka z Catrpiláru, bagru. Našel jsem to ve šrotì za 8kè/kg.
Tome to jsou komplet kola z Nìmce 303 z pøedku a nic jsem s nima nedìlal, padli jak p..el na hrnec. Zatím to váží cca 1700kg ale ještì tam pøíde naviják se štítem, dopøedu rampovaè, nìjaká kapota a snad nìkdy budka ale to až s tím budu spokojený, takže se dostanu pøes 2 tuny. Jo ty kola jsou 12.5/20.
Když se na ty fotky koukám, tak to vážnì budu muset natøít, takhle je to HNUS.
Nic nestøíkej. Jden mùj známý vedle ze vsi co staví taky traktùrky tvrdí - že správný traktorek se stále vyvíjí a stále zdokonaluje a pøedìlává , no a na nabarvený železo se nedá nic pøivaøit atd, takøe to zásadì nenatírá.
Tak buï tady na foru jediný kdo to tak dìlá a je to - když nìkdo bude plkat, že bys to mìl natøít, tak to takhle vyssvìtli a je to - tøeba se èasem pøikloní k tomu názoru více lidí.
Já ale vìtšinu strojù v muzeu nastøíkám, ale taky ne všechny.
ADD KOLA - musím zjistit, jak se daj ta kola plnit vápnem jako závaží - už vím proè vápnem a ne vodou - vápno s vodou PRY nezamrzne - ale netušim, jak to napumpovat do duše, aby mohl vzduch ven ???