Traktůrek od Kofolika
-
Re: Traktůrek od Kofolika
Diky pomohlo my to uz mam aj ramená urobené tak este to napasovat ale zima bude dlhá tak mam nad cim rozmyslat
To je docena dobrý nápad ta zadní náprava. Jak jsi vyřešil poloosy -jsou tam nechané celé nebo jsou uřezané -popřípadě kde jsi je uřezal nebo jak jsou tam uložené?
Jaká je celková šířka nápravy?
Jaká je celková šířka nápravy?
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
Náprava je široká 86 cm - projedu devadesátkama futrama ale musím sundat zadní poklice.
poloosy jsou uřízlé a osoustružené a pak sem na ně navlíkl pouzdro aby se to nemlelo a sešrouboval. Celou nápravu sem naplnil olejem.
Tady je obrazek jak to asi vypadá
poloosy jsou uřízlé a osoustružené a pak sem na ně navlíkl pouzdro aby se to nemlelo a sešrouboval. Celou nápravu sem naplnil olejem.
Tady je obrazek jak to asi vypadá
- Peti
- Kontaktovat uživatele:
Tak toto je fakt haluz a myslim ze ked toto spravim za nase VARI tak ten nedokonceny domadel bude nepotrebny
hladal som nieco k vari na styl ako je na obrazku ale toto riesenie sa mi paci viac . Inspiroval si ma . Len neviem ci je ten srob na vykyv zadnej napravy celkom idealny. Inac sa mi to celkom pozdava
hladal som nieco k vari na styl ako je na obrazku ale toto riesenie sa mi paci viac . Inspiroval si ma . Len neviem ci je ten srob na vykyv zadnej napravy celkom idealny. Inac sa mi to celkom pozdava
Když to funguje tak se v tom nevrtej!
Petiho Zetor - 6911
Petiho Zetor - 6911
- KUBRT1984
- Kontaktovat uživatele:
bomba napad skusim to taky. a esi to bude fungovat tak kaslu na ten domadel. diky za napad.
muzu poprosit fotku ze spod? jak to tam mas uchyceny???? diky
muzu poprosit fotku ze spod? jak to tam mas uchyceny???? diky
Dobrý den pěkné ale nechápu jak to zvédá můžete prosím vysvětlit?
- Ladislav Bém