MEKEFALK
No, je to pìkné, ale když si vezmete, kolik je na tom zranitelných vìcí a urèitì i elektroniky, tak si myslím, že èeský doma dìlaný traktor je sto krát lepší, než nìco takového, sic jeto hodnì esteticky dotažené. A když už nic, tak ta ložná plocha se mi zdá opravdu krátká.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
mrknul jsem i na video na http://www.atl.nu/Article.jsp?article=30073 a je to super mašina
Zetor 50 Super -Supřík
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Jukal jsem se na video, kde je tenhle stroj a ta ložná plocha se dá hydraulicky do délky zvìtšit Jen by mì zajímalo co na to øeknou ty pøední nápravy z osobáku, když se to plnì naloží, nebo se pøípadnì tím hydraulickým ramenem bude šarpat nìjaký strom na oko pìkné, ale rozpadne se to raz dvaTom píše:No, je to pìkné, ale když si vezmete, kolik je na tom zranitelných vìcí a urèitì i elektroniky, tak si myslím, že èeský doma dìlaný traktor je sto krát lepší, než nìco takového, sic jeto hodnì esteticky dotažené. A když už nic, tak ta ložná plocha se mi zdá opravdu krátká.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdøív se na ten stroj podívej a potom kritizuj (http://www.mekefalk.se) tady vìtšinou je každý jiný nápad jak postavit svojí mašinu špatný!!(jsou i vyjímky)Tom píše:No, je to pìkné, ale když si vezmete, kolik je na tom zranitelných vìcí a urèitì i elektroniky, tak si myslím, že èeský doma dìlaný traktor je sto krát lepší, než nìco takového, sic jeto hodnì esteticky dotažené. A když už nic, tak ta ložná plocha se mi zdá opravdu krátká.
Je to pouze mùj názor. A souhlasím s Mikrem, že naoko to vypadá pìknì, ale ono to zase tak pevné nebude. Už jen ty nápravy z Range Roveru.Pepa.cz píše:Nejdøív se na ten stroj podívej a potom kritizuj (http://www.mekefalk.se) tady vìtšinou je každý jiný nápad jak postavit svojí mašinu špatný!!(jsou i vyjímky)Tom píše:No, je to pìkné, ale když si vezmete, kolik je na tom zranitelných vìcí a urèitì i elektroniky, tak si myslím, že èeský doma dìlaný traktor je sto krát lepší, než nìco takového, sic jeto hodnì esteticky dotažené. A když už nic, tak ta ložná plocha se mi zdá opravdu krátká.
Však já jsem nic nesrovnával, já jsem jen tvrdil, že to nebude mít až takovou pevnost jako tratkory, které jsou pøedstavovány na tomhle foru.
Naposledy upravil(a) Tom dne úte zář 04, 2007 6:46 pm, celkem upraveno 1 x.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Možná máš pravdu ale taky nemùžeš srovnávat traktory (dìlaný doma )každý má jiný výkon jinou konstrukci a využití a smekám pøed každým kdo se pustí do stavby at je to traktor nebo vleèku.Tom píše:Je to pouze mùj názor. A souhlasím s Mikrem, že naoko to vypadá pìknì, ale ono to zase tak pevné nebude. Už jen ty nápravy z Range Roveru.Pepa.cz píše:Nejdøív se na ten stroj podívej a potom kritizuj (http://www.mekefalk.se) tady vìtšinou je každý jiný nápad jak postavit svojí mašinu špatný!!(jsou i vyjímky)Tom píše:No, je to pìkné, ale když si vezmete, kolik je na tom zranitelných vìcí a urèitì i elektroniky, tak si myslím, že èeský doma dìlaný traktor je sto krát lepší, než nìco takového, sic jeto hodnì esteticky dotažené. A když už nic, tak ta ložná plocha se mi zdá opravdu krátká.
- bastardtraktor
Tak tohle mi málem uniklo - našel mi to google a zavedl mì naše stránky.
Jako domadìl to moc neberu - spíše jako designovou studii.
O funkènosti pro lehèí práce nemám sice pochyb, ale taky to muselo stát hafo penìz. Ta bouda, ovládání Joystickama - tomu asi padnul za obì nìjaký strší pásový minibagr.
Že by nevydržely nápravy z LandRovera transport naloženého døeva, co se na to vejde se nebojím. Horší už je , ja pøedvádí na tìch stránkách práci s ramenem a hlavnì když na to dá podkop. Dìlat s podkopem bez podpìr a pøední lišty èi radlice, které to nemé je jednak sebevražda a zadalší tímhle odrovná ty nápravy za pár dní skuteèného bagrování.
Nejen nápryvy , ale vyèeše tak i talíø.
Jinak to ale zaøazuji na Hard disk
do složky Traktory domácí výroby - Švédsko.
Ze Švédska mám jen
-dva starožitné domadìly a
-nìjaké pøekopávky z Volva na døevoplyn.
Tohle bude aspoò nìco.
O funkènosti pro lehèí práce nemám sice pochyb, ale taky to muselo stát hafo penìz. Ta bouda, ovládání Joystickama - tomu asi padnul za obì nìjaký strší pásový minibagr.
Že by nevydržely nápravy z LandRovera transport naloženého døeva, co se na to vejde se nebojím. Horší už je , ja pøedvádí na tìch stránkách práci s ramenem a hlavnì když na to dá podkop. Dìlat s podkopem bez podpìr a pøední lišty èi radlice, které to nemé je jednak sebevražda a zadalší tímhle odrovná ty nápravy za pár dní skuteèného bagrování.
Ze Švédska mám jen
Tohle bude aspoò nìco.
ooooooooooooo
-
- Kontaktovat uživatele:
Radlice ve pøedu musí mít ale jestli jsi nìkdy bágroval tak radlice pøi bagrování se dává do zádu to proto aby jsi mohl koukat do výkopu to neni jenom muj názorbastardtraktor píše:Tak tohle mi málem uniklo - našel mi to google a zavedl mì naše stránky.
Ze Švédska mám jen
Tohle bude aspoò nìco.