Malý - velký traktor T805 -Z3011
- DODOTRAK
Malý - velký traktor T805 -Z3011
Dávám do pozornosti čo som našiel v inzerátoch videl som tento stroj v akcii s tymi tromi pluhmi a skutočne je to pracant cenu radšej nebudem písať ani komentovať je na každom ako si ocení svoju prácu a um postaviť takéto niečo http://dom-a-zahrada.i-bazar.sk/malotra ... a-805-950/
Re: Malý - velký traktor T805 -Z3011
niekto od Nitry pred casom predaval cosi podobne s motorom 4S90 asi za 150000, uz neviem presne, ale to sa mi viac pacilo , malo to lepsie gumy, myslim ze to co pyta nedostane.Moj nazor je ze 805-ka ma slaby dif, rychlo sa zoderie.
Problém 805 tedy alespon u nás je ze uz se na to nic neda sehnat. A docela se tam sypouMarián píše:niekto od Nitry pred casom predaval cosi podobne s motorom 4S90 asi za 150000, uz neviem presne, ale to sa mi viac pacilo , malo to lepsie gumy, myslim ze to co pyta nedostane.Moj nazor je ze 805-ka ma slaby dif, rychlo sa zoderie.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
skoro sused ma 805-ku a motor zetor 69 a uz zodral dva diferaky.Je to sice super stroj a orie pre 3 dediny ale jako hovoris, zohnat do toho cosi je problem, hoci na druhom konci dediny stoji 805-ka uz par rokov v zihlave ale nie je mozne ju kupitrezis píše:Problém 805 tedy alespon u nás je ze uz se na to nic neda sehnat. A docela se tam sypouMarián píše:niekto od Nitry pred casom predaval cosi podobne s motorom 4S90 asi za 150000, uz neviem presne, ale to sa mi viac pacilo , malo to lepsie gumy, myslim ze to co pyta nedostane.Moj nazor je ze 805-ka ma slaby dif, rychlo sa zoderie.
- DODOTRAK
Marian mám pocit že toto je ten istý chlapík čo predával 805 zo slaviou na balonoch z UNC
A či sa tomu deru difiky to neviem nestretol som sa s tým ale je to možne ved určite to nebolo stavané na taký výkon ale stroj je to velmi pekný a prakticky málo roboty a máš super traktor.
A či sa tomu deru difiky to neviem nestretol som sa s tým ale je to možne ved určite to nebolo stavané na taký výkon ale stroj je to velmi pekný a prakticky málo roboty a máš super traktor.
Presne ten s tou slaviou na balonoch som myslel.DODOTRAK píše:Marian mám pocit že toto je ten istý chlapík čo predával 805 zo slaviou na balonoch z UNC
-
cus chlapi taky mam traktor z 805 mam tam motor slaviji 3 valec vzduchem chlazeny taky snim oram celou deninu a bez problemu jsem snim spokojen
- peťo TK
- Kontaktovat uživatele:
Zdar chlapi, určite je to ten borec na tom briežku bolo vidieť viac T805iekMarián píše:Presne ten s tou slaviou na balonoch som myslel.DODOTRAK píše:Marian mám pocit že toto je ten istý chlapík čo predával 805 zo slaviou na balonoch z UNC
Na pozadí fotiek je furt tá istá štreka
Ujo, odveziete ma na traktore?
spojte se s tím borcem at naštíví naše forum:)
Asi si tym privyraba.peťo TK píše:Zdar chlapi, určite je to ten borec na tom briežku bolo vidieť viac T805iekMarián píše:Presne ten s tou slaviou na balonoch som myslel.DODOTRAK píše:Marian mám pocit že toto je ten istý chlapík čo predával 805 zo slaviou na balonoch z UNC
Na pozadí fotiek je furt tá istá štreka
- fabikmiroslav
chcem sa pripojit k vasej debate s otcom sme spravili zopar takych traktorov z T805 +navijak zil anestalo sa nam ze by niekto prisiel ze ma problemi s dyferakmi pokial mas spravne nastavenu volu medzi tanierovim kolom a pastorkom ten diferak ta musi prezit na tvoju potrebu ak si myslis ze na tovarenskom traktory je lepsi tak sa pleties ak vznikne vola medzi tanierovim kolom a pastorkom tak ho vysrotuje aj ten treba pravidelne kontrolovat volu medi zubami a zadalsie treba tam dat taku spojku ako ma tatra
Dobre už bolo
- bastardtraktor
fabikmiroslav píše:chcem sa pripojit k vasej debate s otcom sme spravili zopar takych traktorov z T805 +navijak zil anestalo sa nam ze by niekto prisiel ze ma problemi s dyferakmi pokial mas spravne nastavenu volu medzi tanierovim kolom a pastorkom ten diferak ta musi prezit na tvoju potrebu ak si myslis ze na tovarenskom traktory je lepsi tak sa pleties ak vznikne vola medzi tanierovim kolom a pastorkom tak ho vysrotuje aj ten treba pravidelne kontrolovat volu medi zubami a zadalsie treba tam dat taku spojku ako ma tatra
Jakou spojku máš na mysli a čím se liší od běžných spojek ???
ooooooooooooo
- fabikmiroslav
Original T 805 niktory tam davaju silnejsie a tym ta tatra trpi a nieco musi rupnut co sme robili traktory davali sme tam motory zetor od3011 az po 6901 a najlepsie sa tam osvecili stvorvalce.pretoze trojvalec zetor potrebuje zotrvacnik aby prekonal mrtvy bod ked sa stoci vyberie sa zneho povodna spojka tak strati trocha z vykonu a preto sa musy dut vo vyssich otackach aby tahal. Pri oracke su otacky okolo 1600 az 1800 u stvorvalca okolo 1000 az 1200 vpohode s 3oma pluhmy a za dalsie o nieco nizsia spotreba pretoze sa nemusi tak dutako trojvalecbastardtraktor píše:fabikmiroslav píše:chcem sa pripojit k vasej debate s otcom sme spravili zopar takych traktorov z T805 +navijak zil anestalo sa nam ze by niekto prisiel ze ma problemi s dyferakmi pokial mas spravne nastavenu volu medzi tanierovim kolom a pastorkom ten diferak ta musi prezit na tvoju potrebu ak si myslis ze na tovarenskom traktory je lepsi tak sa pleties ak vznikne vola medzi tanierovim kolom a pastorkom tak ho vysrotuje aj ten treba pravidelne kontrolovat volu medi zubami a zadalsie treba tam dat taku spojku ako ma tatra
Jakou spojku máš na mysli a čím se liší od běžných spojek ???
Naposledy upravil(a) fabikmiroslav dne stř pro 15, 2010 8:42 pm, celkem upraveno 2 x.
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
To sa pleties da sa predat aj 6000eur vies pokial sa na tom len handzari tak to tak dopadne ako u toho suseda ja tam mam motor tiez 6901 a slape bez problemov uz 20 rokov treba sledovat volu v sukoly ,niektory ani nevedia ze sa tanierove kolo a pastorok daju nastavit,tatra je len lahke nakladne auto a nie buldozer ako si niektory myslia tak sa treba ku nej aj spravat ako sa budes o nu starat tak ti bude aj sluzit Co sa tyka nahradnych dielov v dnesnej dobe nie je problem vyrobit nejaku suciastku ale kto to zaplati ked tanierove kolo s pastorkom stoji oficilne vtatrovke v Banovciah n/bebravou a radsej si sadni 1000eur to je jeden par teraz krat4 to mas 4000eur tak si viber co za ten traktor pytat.A co sa tyka tych tatroviekv zihlave a po stodolach co su schovane je ich este pomerne dost tak cakaju az sa budu platit zlatomMarián píše:skoro sused ma 805-ku a motor zetor 69 a uz zodral dva diferaky.Je to sice super stroj a orie pre 3 dediny ale jako hovoris, zohnat do toho cosi je problem, hoci na druhom konci dediny stoji 805-ka uz par rokov v zihlave ale nie je mozne ju kupitrezis píše:Problém 805 tedy alespon u nás je ze uz se na to nic neda sehnat. A docela se tam sypouMarián píše:niekto od Nitry pred casom predaval cosi podobne s motorom 4S90 asi za 150000, uz neviem presne, ale to sa mi viac pacilo , malo to lepsie gumy, myslim ze to co pyta nedostane.Moj nazor je ze 805-ka ma slaby dif, rychlo sa zoderie.
Dobre už bolo