Pracant ze Zhoře II
Re: Pracant ze Zhoře II
Ach jo,já poslední dobou tohle fórum nějak nehezky míjím. Stydím se .
Nu což...nafta jezdí skvěle,po půl roce používání palec nahoru. Vždycky jsem tvrdil,že na moje používání traktoru benzín stačí a PRO,hrály i zimní starty. Kámoš má v traktoru M24 a roztláčí,to jsem fakt nechtěl a odrazovalo mě to. Nicméně u dvanáctky se schylovalo ke konci života a tenhle motor byl za hubičku. Dal jsem na rady vás,ropáků, a teď už vidím,že to mělo být už dááávno.
Co se týče startéru,ano má rovný 1KW,ale ! Když jsem ten motor zkoušel ještě na paletě,zdály se mi malé otáčky původního startéru. Dal jsem tam z feldy 1,3 a točil mnohem lépe. Původní startéry Bosch,bohužel dost brzy trpí na opotřebení pouzder a následné křížení. Takže výkon tohoto startéru bohatě stačí,točí dobře.
Nu což...nafta jezdí skvěle,po půl roce používání palec nahoru. Vždycky jsem tvrdil,že na moje používání traktoru benzín stačí a PRO,hrály i zimní starty. Kámoš má v traktoru M24 a roztláčí,to jsem fakt nechtěl a odrazovalo mě to. Nicméně u dvanáctky se schylovalo ke konci života a tenhle motor byl za hubičku. Dal jsem na rady vás,ropáků, a teď už vidím,že to mělo být už dááávno.
Co se týče startéru,ano má rovný 1KW,ale ! Když jsem ten motor zkoušel ještě na paletě,zdály se mi malé otáčky původního startéru. Dal jsem tam z feldy 1,3 a točil mnohem lépe. Původní startéry Bosch,bohužel dost brzy trpí na opotřebení pouzder a následné křížení. Takže výkon tohoto startéru bohatě stačí,točí dobře.
Majitel vozu v avataru
A taky mě už přestal bavit vítr ve vlasech
Ještě není hotovo,postupně budu fotit další vývoj...Majitel vozu v avataru
A...teď jsem si všiml,že už tady stejný fotky jsou,ale to neva,nechám je tu. Dám sem pak ještě ten náboj s vrtulí a nějaký drobnosti.
Majitel vozu v avataru
Dlouhodobější absence a tolik změn . Výškově do garáže je nyní těsnější průjezd, ale s tím jsi určitě počítal . Pěkně ho vylepšuješ
Parkuji ho v boudě,viz poslední fotka s nafoukaným šoférem za volantem (synátor) . K zajetí do garáže v případě nutných oprav a úprav,právě slouží ta modrá nástavba se střechou. Je na čtyřech
šroubech a je vysoká 7cm. Bez ní bych se mlátil do hlavy. Co se týče vylepšování,tak ano,v rámci
zkvalitnění jeho služeb pro mně.
šroubech a je vysoká 7cm. Bez ní bych se mlátil do hlavy. Co se týče vylepšování,tak ano,v rámci
zkvalitnění jeho služeb pro mně.
Majitel vozu v avataru
Pekný traktor,nebude tá prevdovka s 1203 na tom dieslaku dostávať na prdel?Niekedy má čo robiť aj na pôvodnom motore.
- traktorfanda
Sz
Jaký tam máš skla?
- marek a adam
pěkna prace
No,v tom jistotu nemám,ale myslím si,že to dá,ten motor není zas takovej trhač,někde tady ve vlákně mám i porovnání výkonů obou motorů a pak je to o zacházení.Převodovka z feldy nemá větší kola,oproti téhle. Jasně že když budu tahat klády,nebo někde zapadnu,tak asi na prdel dostane,no... Uvidíme.anonym639 píše:Pekný traktor,nebude tá prevdovka s 1203 na tom dieslaku dostávať na prdel?Niekedy má čo robiť aj na pôvodnom motore.
Dávat větší převodovku pro mně bylo neschůdný,protože bych musel kuchat rám a to jsem nechtěl.
No lepší by bylo začít znovu .
Majitel vozu v avataru
Díkes,snažím se...marek a adam píše:pěkna prace
už rychtuju panel ke střeše na rádio a pár vypínačů. Sehnal jsem i "čalounění" ,starej zátěžovej koberec. Jak jinak,než modrej,že...
Majitel vozu v avataru
Hele,vyhlašuju soutěž o nejpříznačnější jméno pro tento stroj. Ten kdo vyhraje,nedostane vůbec nic !
Nee,sranda. Chtěl bych si dát vyřezat nějaký samolepky na kapotu. Jen tak. Je v tom 1,9D a je to 4x4.
V tom mám jasno
Nee,sranda. Chtěl bych si dát vyřezat nějaký samolepky na kapotu. Jen tak. Je v tom 1,9D a je to 4x4.
V tom mám jasno
Majitel vozu v avataru
To není jednoduché zadání .Tykev píše:..... vyhlašuju soutěž o nejpříznačnější jméno pro tento stroj.
Zkratka "MVZ 21" je asi blbost, že? (vysvětlivka v SZ)
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
pekne jsi mi zavaril, ze jsi udelal tu prirubu na oktavackou prevodovku...ted misto ostatnich veci resim, jestli tam nesvihnu jinej motor