Bohužel jsem abstinet,ale jsem rá ze se mi to podařiloAngel píše: gratuluji to byl krásný kup a pokud ste tu slívu hned ještě vypili tak máte za jedna oba
Nakuv nový traktor
Re: Nakuv nový traktor
ABSTINENT proboha proč? Pochopím když člověk nechlastá ale slivovice je lék a to jsem jihočech Ne teď vážně ty vůbec nepiješ?NAK píše:Bohužel jsem abstinet,ale jsem rá ze se mi to podařiloAngel píše: gratuluji to byl krásný kup a pokud ste tu slívu hned ještě vypili tak máte za jedna oba
Naposledy jsem se zryl slivovicí z roku1989 kterou jsme dostali jako svatební dar když se mi narodila první dcera a té je už 4 roky.Za rok si dám tak dvě štamprle slivovice bo to nějak nepotřebuji k životuAngel píše:ABSTINENT proboha proč? Pochopím když člověk nechlastá ale slivovice je lék a to jsem jihočech Ne teď vážně ty vůbec nepiješ?NAK píše:Bohužel jsem abstinet,ale jsem rá ze se mi to podařiloAngel píše: gratuluji to byl krásný kup a pokud ste tu slívu hned ještě vypili tak máte za jedna oba
Konečně jsme skončili s práci na baraku a jde se pokračovat na traktoru.Bohužel nám odešel motor na soustruhu ale už jme to spravili a já udělal uklid kolem traktoru a začneme makat.
Na podzim jsem byl na diashou pana Šimánka bylo to supr.
Sakra fix to je hnízdečko vymazlené a co máš na traktoru v plánu
kde byly ty poloosy?
V byvalých kasarnách v mezu je army shop a rozdělavají tam ted i napravy.Vnitřnosti vyberou a obal vali do huti v Činěqhp píše:kde byly ty poloosy?
kurvy šikmooký že to takle musim sprostě říct. nejdřív nám sem křápy posílaj a pak nám to dobré ještě vemou
Jo a našel nas ježíšek
I ja jsem dostal pěkný darek
Tak sa už zas maká na traktoru
I když nevím na co ho stavíme když mám samé cerky
I ja jsem dostal pěkný darek
Tak sa už zas maká na traktoru
I když nevím na co ho stavíme když mám samé cerky
Máš sz
-
Nazdar.. ja som teraz v takomto štadiu ze spajam motor s prevodovkou..ale neviem sarozhodnut ci to dam na pevno ako ty.alebo cez kardanovy križ...aky mas nazor na to?
Tož to si musíš rozhodnut sám ,podle mě by se to prodloužilo a to se mi nezdá jako štastní řešení.Juraj maco píše:Nazdar.. ja som teraz v takomto štadiu ze spajam motor s prevodovkou..ale neviem sarozhodnut ci to dam na pevno ako ty.alebo cez kardanovy križ...aky mas nazor na to?
-
to mas pravdu... ale to bude o neakych 10čisel dlhšie ako to maš ty... ale aj tak díkNAK píše:Tož to si musíš rozhodnut sám ,podle mě by se to prodloužilo a to se mi nezdá jako štastní řešení.Juraj maco píše:Nazdar.. ja som teraz v takomto štadiu ze spajam motor s prevodovkou..ale neviem sarozhodnut ci to dam na pevno ako ty.alebo cez kardanovy križ...aky mas nazor na to?
Je to v ři.. bo sem nejdu vložit fotky co se děje????
Mimořádná indispozice skus to dnes