Zuberský speciál 4x4
Re: Zuberský speciál 4x4
no kříže máš proti sobě otočeny o 90 stupnů a protože to nemáš na drážkách,tak to ani neotočíš,myslím,že jsi tam měl dát raději drážky,je to lepší než hardi,ale když to nic nedělá,tak v pohodě
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
ten kardan byl původně celý aji s drážkami, ale to by bylo moc dlouhé tak se to muselo udělat takhle.najezdil jsem stím spoutu a zatím jsem nijak nepoznal že by se to projevilo.ale dík za upozornění příště si dám pozor.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera bylo konečně trochu pěkně tak jsem se pustil do nátírání.
Pěkná práce.Dan píše:Tak včera bylo konečně trochu pěkně tak jsem se pustil do nátírání.
nadhera dane
fakt moc pekny
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
ZDAR CHLAPI. ted se pracuje na lehčím zadním čele.nic velkého. jen aby to mělo svou funkci nic víc.hned jak to bude dám foto.
ted sem si vsim nebojis se kdyby se nahodou prehral motor ze ti to opari krk je to tam presne za hlavou ??
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, čelo je hotovo. Sice ještě přijde trochu rozšířit,ale to už je maličkost. Vše funguje tak jak má. Tak snad to splní svůj účel.Šak posudte sami....
Ještě proběhly úpravy na držení kladky.dali jsme ji kousek výš a posunuli trochu dozadu.
Pak přibyla ochranná sít nad naviják. a pak ještě takové očka na řetázky.protože jak jsem se někde nahnul tak mi lezly do kol nebo do bubdu.a to není dobré.
tyjo na to že má být za chvíli první jarní den tak to venku spíš vypadá na pořádnou zimu. Dnes chumelilo celý den a to pěkně hustě. Tak sněhu zdar.
Odkaz na krátké video: http: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/265 ... .24MB.html
Ještě proběhly úpravy na držení kladky.dali jsme ji kousek výš a posunuli trochu dozadu.
Pak přibyla ochranná sít nad naviják. a pak ještě takové očka na řetázky.protože jak jsem se někde nahnul tak mi lezly do kol nebo do bubdu.a to není dobré.
tyjo na to že má být za chvíli první jarní den tak to venku spíš vypadá na pořádnou zimu. Dnes chumelilo celý den a to pěkně hustě. Tak sněhu zdar.
Odkaz na krátké video: http: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/265 ... .24MB.html
- Skalda
cau, dane, navař ještě na tu plotnu nějaký břit, nebo vinkl at se ti to zapírá do země a ryje to, tak pod úhlem 45 stupnů k té plotně. A ty pístnice by bylo nejlepší dvě , at to zvedne zadek traktoru, jak kvůli zapření tak kvůli nasazování řetězů, defektu apod. Když už na to tak makáš.
Až øeknu krleš, tak to vemem šturmem. Krlééééééééééš...............
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Zdar Tome. To vímže dvě pístnice by byly lepší, ale bohužel nejsou. Celé čelo se dělalo z toho co se doma našlo.Ale funguje to bezproblémově a tratror to zvedne i tak.Ale kdybych chtěl na výměnu kola musel bys tam dát špalek. Protože jsem chtěl at se to zvedá i vysoko at to moc nezavazá. Takže ten chod je tak nějak rozpočítaný.uvidíme jak to bude ryt.
Dnes proběhly další práce na čele už je kompletně hotové , jen natřít. dnes jsem natíral jen tu sít.a převařený držák.
Dnes proběhly další práce na čele už je kompletně hotové , jen natřít. dnes jsem natíral jen tu sít.a převařený držák.
- Lars
- Kontaktovat uživatele:
pěkná práce. ale řekl bych, že se ti to čelo ohne. chtělo by to vyztužit
kurva už dvakrát jsem to uřizl a furt je to krátký!!!!!
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
myslíš???? a vykterých místech??ta hlavní plodna je 25 a ty přidané boky jsou 20.si myslím že by to mohlo vydržet.a když ne tak se to upraví.to uvidí praxe.
suhlasim z Danem ak to nezvladne tak da novu a silnejšiuDan píše:myslíš???? a vykterých místech??ta hlavní plodna je 25 a ty přidané boky jsou 20.si myslím že by to mohlo vydržet.a když ne tak se to upraví.to uvidí praxe.
ale aj tak to ma moc pekne