Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Re: Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Dempra už mám.
Zdravím vás konečne sa my podarilo prihlásiť na traktory.urcite niesom prvý a ani posledný keď poviem že obdivujem vaše stroje naozaj top práca.robim niečo podobné a dosť ste my pomohli a zjednodušili prácu aj by sa určite dalo povedať že v rámci mojich možností a schopností sa snažím vaše stroje okopirovat . Mal by som dotaz ohladne chladenia motora na EVO 2 ci by ste boli ochotný pomôcť pri zapojený hadíc mam tiež kabínu a kúrenie a po studovani vašich príspevkov to určite už máte ohladne do dokonalosti.keby bolo možné poslať foto zapojenia hadíc bol by som veľmi rád.dakujem veľmi pekne a ešte raz gratulujem dobrá práca
Ahoj,
oba tvé traktory sleduji a měl bych prosbu, šli by poslat soubory na výpalky na podkop a čelňák? Třeba na mail vettechna@gmail.com ?
oba tvé traktory sleduji a měl bych prosbu, šli by poslat soubory na výpalky na podkop a čelňák? Třeba na mail vettechna@gmail.com ?
Zdarec,
ja jsem vsechny pohyby jak celaku tak bagru delal na rozmery pistnic ktere jsem si na tato dve zarizeni koupil v Hydrauli Sehradice.
Pokud bys mel neco jineho, tak chody rame, nasady, lopaty, patek a otoce ti nebudou pasovat...
Pokud chces, poslu.
Jara
ja jsem vsechny pohyby jak celaku tak bagru delal na rozmery pistnic ktere jsem si na tato dve zarizeni koupil v Hydrauli Sehradice.
Pokud bys mel neco jineho, tak chody rame, nasady, lopaty, patek a otoce ti nebudou pasovat...
Pokud chces, poslu.
Jara
To by mi nevadilo, stejně plánuji pístnice kupovat nové, zásoby nemám a na bazoši shánět po jedné a stejně repasovat mě neláká, Sehradice mám hodinku cesty
Mas to v mejlu, když tak napiš SZ a pošlu ti Tel..
Ahoj,
díky došlo mi to, teď udělám papírový model, jak mi to bude sedět. Ještě jednou moc díky.
díky došlo mi to, teď udělám papírový model, jak mi to bude sedět. Ještě jednou moc díky.
Ešte zopár mesiacov a budete jazdiť z dvoma traktormi.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ten trojak za tim vypada paradne...tezka puda, poradny sklady
Jj jede to dobre, ale tento pozemek zbity a mokrý, vůbec to nechtělo jit od radlic a normálně pluh vylezl ze země...
Oral jsem ještě jeden jinde a parada jenom to vadilo na 3 reduk..krásné se to spalo..
A malý traktorista se držel, z traktoru nechtěl jít ani zanic, ale nakonec ho to udolalo..
Oral jsem ještě jeden jinde a parada jenom to vadilo na 3 reduk..krásné se to spalo..
A malý traktorista se držel, z traktoru nechtěl jít ani zanic, ale nakonec ho to udolalo..
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ja vcera teda celakem rozvozil kompost, co jsem skladoval nekolik let...pak jsem sel zkusit strniste, co je za nama a hruza, mame tady jil a tezkou pudu, rezata radlice, neslo to, to krojidlo co mam navareno, zachytaval se za to svlacec (je ho tady brutalne moc) a taky mi to vyhazovalo pluh ze zeme...az jsem chytal nerva z toho, no radsi jsem to sbalil a jel dom, abych neco neurval nebo nepraskla poloosa nebo neco...
pěkně ti to oře