Pepův traktor
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pepův traktor
zdar všecí .katastrofa ,shaním motor pro hasiče nebo aspon spodek TAZ1500 za jakekoliv info dík tel. na kamoša šmukyna. 602506114 lonský moderator mnichovej lehoty
Prečo si zrušil staré stránky ?
-
I ty z fenixem jsou fuč
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
JARDO VŠAK DĚLAŠ PĚKNÉ NOVÉklášterník píše:I ty z fenixem jsou fuč
-
Dík,ale nemám kde brát inspiraci ještě že jsem si sihnul večinu fotek postahovatRendy9999 píše:JARDO VŠAK DĚLAŠ PĚKNÉ NOVÉklášterník píše:I ty z fenixem jsou fuč
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem ti na stranky ,za včas dokonej přední napravu z teho DH ,přípravek na svaření mam stale domaklášterník píše:Dík,ale nemám kde brát inspiraci ještě že jsem si sihnul večinu fotek postahovatRendy9999 píše:JARDO VŠAK DĚLAŠ PĚKNÉ NOVÉklášterník píše:I ty z fenixem jsou fuč
-
jj viděl jsem,asi se budu muset poohlédnout po nejakéRendy9999 píše:Psal jsem ti na stranky ,za včas dokonej přední napravu z teho DH ,přípravek na svaření mam stale domaklášterník píše:Dík,ale nemám kde brát inspiraci ještě že jsem si sihnul večinu fotek postahovatRendy9999 píše:JARDO VŠAK DĚLAŠ PĚKNÉ NOVÉklášterník píše:I ty z fenixem jsou fuč
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
líbí?
TY VOLE TY SI TAM NAPCHAL TURBO
- tatra 4x4
Tak to je tedy konec struhadel Prosímtě, co to obnáší za úpravy, hlavně myslím na čerpadle, mazání je jasný. Roman totiž tento týden taky ordinuje turbo do 30.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
čau , s čerpadlem jsem nedělal vůbec nic . na silniční kvalty je to poznat ,k domovu to mam do kopce a standartně jsem to jezdil za 2 bo kusek chyběl na 3 no a stim turbem v poho na 3 , no a dneska v oračce na třičtvrtě plynu no a jak se mě zdá tak je to poznat i na spotřebě podle budíku moc nafty neubylo , to turbo je staršího data ,olej nebere a musím ještě upravit komín aby to tak šíleně nepískalo . jinač na turbu jsem fiknul dvě díry podle těsnění ze svodů zetor , bez mezikusu , ty svody jsou otočene vyvodem do vrchu , aviacke turbo ma vyhodu že si můžeš vyvody pootočit jak potřebuješ .
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
A nebojíš se podpálení pístů kvůli směsi?
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
- tatra 4x4
Jo tak to je super, taky máme aviacké turbo, funglovku komín je jen trubka, tak sem zvědavej na zvuk. Kam si napojil odtok oleje ?
takže už máš konečne ozajstnú píšťalku?! tu starú by si mal vymontovať až niečo neprepískneš
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
odtok jsem natahnul do nadrže motoroveho oleje ,mam ji pod převodovkou 20litrů obsah .tatra 4x4 píše:Jo tak to je super, taky máme aviacké turbo, funglovku komín je jen trubka, tak sem zvědavej na zvuk. Kam si napojil odtok oleje ?