Avia 4motion

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

Re: Avia 4motion

#616 Nový příspěvek od Petr Matula »

problem to neni,ale ta stovka ma nezabije nad kolenkem sem taky uvazoval do konca ho mam aj kupene. Mozna k temu dojde. Uvidim. Uz at je patek a muzu si zajezdit s radlicu v tom bilem humusu. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:

jirik610

#617 Nový příspěvek od jirik610 »

Petr Matula píše:problem to neni,ale ta stovka ma nezabije nad kolenkem sem taky uvazoval do konca ho mam aj kupene. Mozna k temu dojde. Uvidim. Uz at je patek a muzu si zajezdit s radlicu v tom bilem humusu. :smich: :smich: :smich: :smich: :smich:
co je seš vyjetej mimo domova - dyk ti to zatím roztaje :D

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#618 Nový příspěvek od Petr Matula »

toz pres tydeň su v otrokovicach a jezdim dom jen na vikendy. Na jednu stranu bych si zajezdil a na druhu stranu uz ma to sere ty sracky. Dneska sem ometal jen dva jeraby a par aut abych nemel na dilne dva kubiky vody:-)

jirik610

#619 Nový příspěvek od jirik610 »

Petr Matula píše:toz pres tydeň su v otrokovicach a jezdim dom jen na vikendy. Na jednu stranu bych si zajezdil a na druhu stranu uz ma to sere ty sracky. Dneska sem ometal jen dva jeraby a par aut abych nemel na dilne dva kubiky vody:-)
to mě nemusíš vykládat ja prohrnuju ve městě chodníky a silničky kam se nedostane velky auto , teď jezdím s multykrávou - dneska sem ju zkušeně vopřel na pravy straně , mám tam na trase místečko kam se tak tak vlezu mezi takovou zídku na levé straně a bilboard na pravé straně , když jedu tesně kolem zídky zrcátkem asi tak dva centimetry od ní a točím do prava mírnou zatáčku tak mám pravé zadní kolo na obrubníku a ten bilboard mijím tak vo 3-5 cm zrcátkem a sypačem , dá se to projet v klidu za sucha a s plnym sypačem ale jak bylo ráno hladko tak mě akorád došel posyp a asi tak 60 metrů od toho místa říkám to klapne - no neklaplo zadní kolo spadlo z obrubníku asi tak 10cm hluboko do záhonku a jak se mulina nahla tak sem nohu vod bilboardu zapasoval přesně mezi boudu a sypač no takže zrcátko v prdely ,pozička v prdely , na boudě šrám tak asi 20cm dlohej urvaná nádrž a vohlej kryt na sypaču - ještě že mám tu nejstarší fenu na podniku M25 4Q 4x4 a nikomu to nebylo líto - šéfik mi povidá kdo nic nedělá nic nezkurví - těsí mě to že dvě hodiny předemnou to tam vopřel hlavní mystr úplně stejně jako já-- jen jednu z novejch multikár a to MS26turbo 4x4 tak aspoň nejsem za čuráka sám :smich: :smich: :smich: :smich:

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#620 Nový příspěvek od Petr Matula »

toz ale nasere to.

jimV

#621 Nový příspěvek od jimV »

petre co ten diferak

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#622 Nový příspěvek od Petr Matula »

jimV píše:petre co ten diferak
zdar. Nema takovy. Tedka sem to zjistoval aj v praci a tady na aviju uz neni nic. Delaly poradky a vsecko napraly do srotu.

jimV

#623 Nový příspěvek od jimV »

to je chyba

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#624 Nový příspěvek od Petr Matula »

jimV píše:to je chyba
toz je to na pikacu. Jeste sa poptam po necem. Mozna bude met borec v hornim lidci. Kdyztak ti zjistim tel na neho. Ten komresor chces?

mivaro

#625 Nový příspěvek od mivaro »

chcel by som sa spytat ze ako si rozobral tu rozvodovku .... ze ci musim aj nahon na naviak rozobrat lebo su tam take dva kruzky z drazkami a nejdu mi odtocit tak ze ako si ju rozobral a oddelil od prevodovky??? dik...

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#626 Nový příspěvek od Petr Matula »

vsecko od zadu rozdelat unasece matky na vyvodu a rozpulit. pak vyhazes kola a hridele a pod tim vsim je asi 6 s¨matek a pak rozpulis pridavku od hlavni prevodovky.

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#627 Nový příspěvek od Petr Matula »

dneska horem dolem bily humus ani viejo aani foto ale 3 hodky oprav. nevydrzal drzak pistnice na radlici a trosku sa me uskbl aj s 140 uckem :smich: :smich:

Roman
Kontaktovat uživatele:

#628 Nový příspěvek od Roman »

Petr Matula píše:dneska horem dolem bily humus ani viejo aani foto ale 3 hodky oprav. nevydrzal drzak pistnice na radlici a trosku sa me uskbl aj s 140 uckem :smich: :smich:
Asi si při výrobě podcenil materiál a dal tam kvuli uspoře slabši. :smich: :smich: :smich: :smich: nebo máš moc silné traktor 8) 8)
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995

Skoda130Rs
Kontaktovat uživatele:

#629 Nový příspěvek od Skoda130Rs »

B je správně, to bude asi tím že tam dal ten turbáč :D
Obluda
PF-62