Avia 4motion

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
jimV

Re: Avia 4motion

#601 Nový příspěvek od jimV »

tak peta uz povysil a prejmenoval

jirik610

#602 Nový příspěvek od jirik610 »

peťo prosím natoč nejaé vídejo aď se mužu pokochat silou toho traktora moooooc prosím

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#603 Nový příspěvek od Petr Matula »

o vikendu bych chtel neco natocit. Budu muset najit fotak at je to v lepsi kvalite trochu. Tedka su pres tyden v rachote. Jeste musim dodelat vyfuk. Musim do hradista na nerezove 90 stupnove koleno. Trubku mam. Jeste neco nahoru. Vyfuk bude bez tlumicu. Kurva je to brutus vubec jsem necekal ze to takto poleti jak kamen. Povysil nepovysil rezis to presunul a je to. Ale aj tak dobre protoze to nebude hotove nikdy. Jeste si musim chvilu najit a aktualizovat www stranky. Sice uz jsem tam neco upravil. Neni toho casu. Jeste navyjak.

Pepino
Kontaktovat uživatele:

#604 Nový příspěvek od Pepino »

Petr Matula píše:o vikendu bych chtel neco natocit. Budu muset najit fotak at je to v lepsi kvalite trochu. Tedka su pres tyden v rachote. Jeste musim dodelat vyfuk. Musim do hradista na nerezove 90 stupnove koleno. Trubku mam. Jeste neco nahoru. Vyfuk bude bez tlumicu. Kurva je to brutus vubec jsem necekal ze to takto poleti jak kamen. Povysil nepovysil rezis to presunul a je to. Ale aj tak dobre protoze to nebude hotove nikdy. Jeste si musim chvilu najit a aktualizovat www stranky. Sice uz jsem tam neco upravil. Neni toho casu. Jeste navyjak.
Jak budeš rešit naviják ? na pevno, nebo sundavací ? Pohon bude předpokládám jasnej a to mechanickej..
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#605 Nový příspěvek od Petr Matula »

navijak resim sundavaci misto zavesu. Prevod kolova redukce z F512 ktera sa me vale uz tak tri roky doma a zbytek materialu od fera.nechce se mi zbytecne vymyslat co funguje a je vyskusane. Buben je skoro hotovy,ale neni toho casu,kdyz sa da tak jedu do lesa a tedka sem prehazoval motor a porad neco a nezbyva cas na navyjak. Sameho ma to uz sere. Cely tyden v rachote v patek vecer dom a za tu sobotu toho moc nestiham. Jeste sa chcu pustit do kapoty a do elektriky. Zima uz je tady a venku sa moc neda uz delat jak mas zmrzle pracky.

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#606 Nový příspěvek od Petr Matula »

Test vyfuku
Přílohy
244.jpg
245.jpg

jymbo

#607 Nový příspěvek od jymbo »

pekne to píska 8)
John Deere is my life

tatra 4x4

#608 Nový příspěvek od tatra 4x4 »

Nádhernej zvuk, jak Kirovec, prostě není nad hvízdot turba :potlesk:

rezis

#609 Nový příspěvek od rezis »

tTen výfuk není dobrá volba :smich: Věř že vím o čem mluvím.
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#610 Nový příspěvek od Petr Matula »

a pjoc nee???

Jiřin

#611 Nový příspěvek od Jiřin »

Mam ten samy motor v bagru a vyfuk mam temer stejne ( + dve kolena navic) reseny a zadne problemy to nedela. Snad jen ........ dat na vrsek tu uzaviraci klapku, aby do te turbiny nenaprselo :)

A Petre, jestlipak vis, jak se turbinove motory vypinaji? :) :) :) ......... tak priste uz zadne prislapnuti plynu tesne pred tim, nez to chcipnes :twist:

Pepino
Kontaktovat uživatele:

#612 Nový příspěvek od Pepino »

Jiřin píše:Mam ten samy motor v bagru a vyfuk mam temer stejne ( + dve kolena navic) reseny a zadne problemy to nedela. Snad jen ........ dat na vrsek tu uzaviraci klapku, aby do te turbiny nenaprselo :)

A Petre, jestlipak vis, jak se turbinove motory vypinaji? :) :) :) ......... tak priste uz zadne prislapnuti plynu tesne pred tim, nez to chcipnes :twist:
tak tak, nechat ho chvilku klapat na volnobeh a obzvlaste pokud pred tim dopstal voves.. 8)
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#613 Nový příspěvek od Terablick »

To rozhodně. To platí pro jakejkoliv motor s turbem. Nechat na volnoběh klapat a pěkně v klidu dochladit, klidně nekolik minut (pokud je opravdu horkej po velký zátěži, nechat klidně i 10 minut klapat - hlavně v létě, když je horko)... Pak jen vypnout klíček... Dost se to projeví na životnosti a stavu turba ;-).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#614 Nový příspěvek od Petr Matula »

no jo ja vim. Zvyk je zelezna kosula. Klapka bude jen na nu mosim nekde narazit. Doufam ze bude pasovat ta sama jak je na zetora. Potrebuju prumer 52 mm.

jirik610

#615 Nový příspěvek od jirik610 »

Petr Matula píše:no jo ja vim. Zvyk je zelezna kosula. Klapka bude jen na nu mosim nekde narazit. Doufam ze bude pasovat ta sama jak je na zetora. Potrebuju prumer 52 mm.
a to je problém ju vyrobit , nebo na vrch navařit koleno - třeba novej clas tam má taky jen kolínko seříznuty tak aby do toho nechcalo a nic jinyho tam nevymejšlely , ale je pravda že tam mají dole kolínko z dírečkou jako má starej zetor

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“