TAHOUN II

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Pavel M461
Kontaktovat uživatele:

#61 Nový příspěvek od Pavel M461 »

mam ještì dotaz... jak jsi otáèel dif... to byl pøední... a jak jsi to øešil z kontrolnim šroubem.. dneska jsem dával dohromady nápravu a nìjak to nejde...
Když tì všechno zradilo, ...... .
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D

Standa

#62 Nový příspěvek od Standa »

Pavel M461 píše:mam ještì dotaz... jak jsi otáèel dif... to byl pøední... a jak jsi to øešil z kontrolnim šroubem.. dneska jsem dával dohromady nápravu a nìjak to nejde...

JJ rozumím zrovna vèera jsem ten šroub zkracoval-ta potvora se opøe myslím o to zubové kolo.Uøíznout a zahodit!
ÈÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!
Loc: 50°17'38.348"N, 12°48'54.89"E

Standa

#63 Nový příspěvek od Standa »

Už jsem dlouho nic nevložil,tak tady jsou nové fotky.
Trochu jsem napáchal blatníky a pøipojil hydr.èerpadlo,podaøilo se mi vyøešit spojku,použil jsem synchronizaèní spojku z pøevodovky z ARA.Ještì doøeším aretaci a bude hotovo.
Jo až pùjdou vkládat fotky tak je sem dám. :zly: :zly: :zly:
ÈÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!

frgal

#64 Nový příspěvek od frgal »

Chválím, pìkná práce. Až tam dáš šípáky dostane to úplnì jiný šmrnc.
Tvoøím nìco podobného.

Pavel M461
Kontaktovat uživatele:

#65 Nový příspěvek od Pavel M461 »

Standa píše:Už jsem dlouho nic nevložil,tak tady jsou nové fotky.
Trochu jsem napáchal blatníky a pøipojil hydr.èerpadlo,podaøilo se mi vyøešit spojku,použil jsem synchronizaèní spojku z pøevodovky z ARA.Ještì doøeším aretaci a bude hotovo.
Jo až pùjdou vkládat fotky tak je sem dám. :zly: :zly: :zly:
ÈÁGOS!!!
Už se nemùžu doèkat jak pokraèují práce.... 8) 8) 8)

Standa

#66 Nový příspěvek od Standa »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

No hurá už se to snad povedlo.
ÈÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!

frgal

#67 Nový příspěvek od frgal »

Vypínání èerpadla se mì líbí. Jde to zapnout za chodu motoru?

Pavel M461
Kontaktovat uživatele:

#68 Nový příspěvek od Pavel M461 »

frgal píše:Vypínání èerpadla se mì líbí. Jde to zapnout za chodu motoru?
øek bych že ne... to èerpadlo má docela odpor... a myslim že to nevyøešej ani sinchrony

bastardtraktor

#69 Nový příspěvek od bastardtraktor »

No vidíš - tohle èerpadlo je menší, než z toho lisu a nebudou ti hydroválce tak rychle lítat.
Mám pocit, že zapínání pøi vypnutém motoru staèí. - holt musíš mít baterku a ne startovat jen z kopce a nechávat to blafat.
Nevìdìl jsem, že jsi nìco tak rychle sehnal- chtìl jsem Ti pøece nìco nabídnout na výmìnu - a chtìl jsem tohle to tvé veliké èerpadlo z lisu.
ooooooooooooo

Standa

#70 Nový příspěvek od Standa »

bastardtraktor píše:No vidíš - tohle èerpadlo je menší, než z toho lisu a nebudou ti hydroválce tak rychle lítat.
Mám pocit, že zapínání pøi vypnutém motoru staèí. - holt musíš mít baterku a ne startovat jen z kopce a nechávat to blafat.
Nevìdìl jsem, že jsi nìco tak rychle sehnal- chtìl jsem Ti pøece nìco nabídnout na výmìnu - a chtìl jsem tohle to tvé veliké èerpadlo z lisu.
Já vím,že jsi chtìl èenžovat.Ještì není všem dnùm konec.To èerpadlo který jsem tam dal jsem mìl od zaèátku,jenom jsem tak laboroval - to druhý je opravdu velký.Já ho naložím do auta a pøijedu a udìláme nìjakej èenž.Pospícháš na to nebo jak?

ÈÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!

Standa

#71 Nový příspěvek od Standa »

Za chodu to nepude,ani jsem to nemìl v úmyslu.Jde o to,že buï to èerpadlo dneska zapnu a nebo ne.Neplánuju,že bych ho vypínal tøeba pøi pøejíždìní s naloženým sklápìcím vlekem a zapínal jen pøi sklápìní.Budu zapínat a vypínat podle povahy práce,tøeba ráno zapnu a vypnu,až když si budu myslet,že nebude delší dobu potøeba a nebo,až si vzpomenu. :smich: Na TahounuI mi bìhá poøád.Tady jsem vypínání øešil hlavnì z dùvodu nìco si dokázat. :smich:

ÈÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!

bastardtraktor

#72 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Standa píše:
bastardtraktor píše:No vidíš - tohle èerpadlo je menší, než z toho lisu a nebudou ti hydroválce tak rychle lítat.
Já vím,že jsi chtìl èenžovat.Ještì není všem dnùm konec.To èerpadlo který jsem tam dal jsem mìl od zaèátku,jenom jsem tak laboroval - to druhý je opravdu velký.Já ho naložím do auta a pøijedu a udìláme nìjakej èenž.Pospícháš na to nebo jak?
ÈÁGOS!!!
Jaké jsou vùbec možné zpùsoby øazení èerpadla za chodu ? Ani náklaïáky to vždy nemají. Jde to tøeba elektromagneticky a jak jinak ?
No to víš, že na to vùbec nepospíchám a jsi zván.
Pøípadnì napiš co sháníš - obèas na nìco narazím.
ooooooooooooo

kysmen
Kontaktovat uživatele:

#73 Nový příspěvek od kysmen »

bastardtraktor píše:
Standa píše:
ÈÁGOS!!!
Jaké jsou vùbec možné zpùsoby øazení èerpadla za chodu ? Ani náklaïáky to vždy nemají. Jde to tøeba elektromagneticky a jak jinak ?
No to víš, že na to vùbec nepospíchám a jsi zván.
Pøípadnì napiš co sháníš - obèas na nìco narazím.
klínák navolno - klínák natvrdo.
JEDE TRAKTOR JE TO ZETOR JEDE DO HOR ORAT BRAMBOR
http://kysmen.wordpress.com/

Rosta

#74 Nový příspěvek od Rosta »

Standa píše:
Za chodu to nepude,ani jsem to nemìl v úmyslu.Jde o to,že buï to èerpadlo dneska zapnu a nebo ne.Neplánuju,že bych ho vypínal tøeba pøi pøejíždìní s naloženým sklápìcím vlekem a zapínal jen pøi sklápìní.Budu zapínat a vypínat podle povahy práce,tøeba ráno zapnu a vypnu,až když si budu myslet,že nebude delší dobu potøeba a nebo,až si vzpomenu. :smich: Na TahounuI mi bìhá poøád.Tady jsem vypínání øešil hlavnì z dùvodu nìco si dokázat. :smich:

ÈÁGOS!!!
Tak to jsem asi peknej bridil!! Ja to na tom seriovym zapinam a vypinam za chodu. Nevim jak je to tam delany(jeste jsem to nerozebiral), ale mam tam packu, tu prehodim do druhy polohy. V pacce cvakne a cerpadlo bezi. Zadny cesani zubu se nedeje. Chce to udelat teda rychlejc... :-/

Standa

#75 Nový příspěvek od Standa »

Zapínat za chodu není zas takovej problém,staèí aby tam byla nìjaká spojka-tøeba kuželová.Pøi malých otáèkách zapneš i zubovou spojku.Kompresory na vzduch na traktorech taky zapneš za chodu.
ÈÁGOS!!!
Jednou měř,třikrát řež!

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“