dotaz když zatočíš tak se ti lámou kola nebo ne ??Bémas píše:přední náprava
Trantor BMW
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trantor BMW
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
u mě to vypadalo nějak moc zvažuji zdaly to nebude mýt vliv na opotřebování pneuBémas píše:Pro názornost sem to blejsknul
pochvala za fotky pane kolego o favoritu taky přemejšlim a tohle se mi celkem líbí... totiž sem se bál toho odklonu v rejdu.
Díky.
Díky.
No já mám taky pořád strach.přece jen ty kola sou zhruba o 20cm větší.Ale sehnat celou těhlici z transportéra je docela raketa...
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Ten rejd vypadá dost dobře . Těch poloos bych se nebál, pokud nepoužiješ uzávěrku nebo nějakej "silnej" samosvor. A když praskne, snadno a levně seženeš jinou z Favorita na vrakáči . Kdyby hřídele praskaly nějak hodně a klouby držely, poradím ti, kde nechat vyrobit pevnější hřídele na míru, ale neni to úplně levný. Jen nevím, jestli ten rejd bude takhle velkej až tam osadíš klouby, respektive, jestli to klouby vydrží i v záběru v tak velkém rejdu . Ty těhlice a poloosy s kloubama nemusí bejt jen z VW. Třeba Ducato (J5, Boxer, Jumper, C25 atd) maj taky přední náhon, a jsou určitě ještě pevnější . A nebo nějaký silný osobáky - třeba některý modely Audi s "velkým" motorem - třeba Audi 100 měly běžně i 230HP v sérii . To musí snést předek na traktoru v pohodě a je toho všude mraky .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Uzávěrka tam nebude,ani samosvor.dyferák použiju originál z bmw.teť se peru s řízením a ,usim uznat že řízení zatim vyhrává snažim se to udělat co nejjednoduší a co nejpevnější
Dneska bylo bylo hezky,tak sem udělal dokumentaci.abych se tomu za pár let zasmál.co sem to kurva stavěl:-))jinak udělal sem zas pár věcí:ruční brzdu(použil sem originál,akorát sem tam dal lanko a přepákování ze šáde), topení, a začal sem i palubovku
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak dál a už je to schopno jízdy ??Bémas píše:Dneska bylo bylo hezky,tak sem udělal dokumentaci.abych se tomu za pár let zasmál.co sem to kurva stavěl:-))jinak udělal sem zas pár věcí:ruční brzdu(použil sem originál,akorát sem tam dal lanko a přepákování ze šáde), topení, a začal sem i palubovku
ještě ne.k jízdě mi chybí jedna pakna na vejtru,tlaková hadice k servu,pár průtočnejch matek abych zapojil naftu a ještě udělat brzdový a spojkový trubičky.jo a ještě budu měnit olej v motoru a převodovkách a nápravě takže ještě hodně
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
to je to nejhorší pak musíš dát nějaké video jsem zvědav na ten předekBémas píše: ještě ne.k jízdě mi chybí jedna pakna na vejtru,tlaková hadice k servu,pár průtočnejch matek abych zapojil naftu a ještě udělat brzdový a spojkový trubičky.jo a ještě budu měnit olej v motoru a převodovkách a nápravě takže ještě hodně
Pár novinek:Tak dlouho sem tam pasoval origo řízení z baworáka,až sem koupil Orstu ,mám tam napasovanou i pístnici,už jen sehnat přechody šroubení a bude.Do nádrže sem přidělal plovák na hladinu,a udělal sem základ blatníků a na konec sem ještě upravil a přidělal nádrž na hyd.olej
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejnou zkušenost. Zkoušel jsem napasovat 2 různé hřebenové řízení a 3 různé převodky, a nakonec jsem to zahodil a dal tam píst . Ona ta výkyvná náprava, nedostatek místa (alespoň u mě) a minimální možnosti vybavení a tedy výroby něčeho na míru svazujou... Píst se dá dát kamkoliv, je to stejně nejlepší varianta a je to i příjemný pro řidiče .
trošku odbočení:dneska sme byli,ještě se starým traktůrkem,pro trochu dřeva nemít 4X4 tak bych to nedal.většinou to sou 6ti metrový
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Spousta BMW samosvor má z výroby . Dokonce je několik typů (různé procento svornosti) .Bémas píše:Uzávěrka tam nebude,ani samosvor.dyferák použiju originál z bmw.teť se peru s řízením a ,usim uznat že řízení zatim vyhrává snažim se to udělat co nejjednoduší a co nejpevnější