Trantor BMW

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
michelink
Kontaktovat uživatele:

Re: Trantor BMW

#61 Nový příspěvek od michelink »

Bémas píše:přední náprava
dotaz když zatočíš tak se ti lámou kola nebo ne ??

Bémas

#62 Nový příspěvek od Bémas »

Pro názornost sem to blejsknul :friends:
Přílohy
pokračování 1591.jpg
pokračování 1571.jpg
pokračování 1561.jpg

michelink
Kontaktovat uživatele:

#63 Nový příspěvek od michelink »

Bémas píše:Pro názornost sem to blejsknul :friends:
u mě to vypadalo nějak moc :( zvažuji zdaly to nebude mýt vliv na opotřebování pneu

pingu

#64 Nový příspěvek od pingu »

pochvala za fotky pane kolego :friends: o favoritu taky přemejšlim a tohle se mi celkem líbí... totiž sem se bál toho odklonu v rejdu.
Díky.

Bémas

#65 Nový příspěvek od Bémas »

No já mám taky pořád strach.přece jen ty kola sou zhruba o 20cm větší.Ale sehnat celou těhlici z transportéra je docela raketa... :'(

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#66 Nový příspěvek od Terablick »

Ten rejd vypadá dost dobře 8) . Těch poloos bych se nebál, pokud nepoužiješ uzávěrku nebo nějakej "silnej" samosvor. A když praskne, snadno a levně seženeš jinou z Favorita na vrakáči ;-). Kdyby hřídele praskaly nějak hodně a klouby držely, poradím ti, kde nechat vyrobit pevnější hřídele na míru, ale neni to úplně levný. Jen nevím, jestli ten rejd bude takhle velkej až tam osadíš klouby, respektive, jestli to klouby vydrží i v záběru v tak velkém rejdu :(. Ty těhlice a poloosy s kloubama nemusí bejt jen z VW. Třeba Ducato (J5, Boxer, Jumper, C25 atd) maj taky přední náhon, a jsou určitě ještě pevnější ;-). A nebo nějaký silný osobáky - třeba některý modely Audi s "velkým" motorem - třeba Audi 100 měly běžně i 230HP v sérii ;-). To musí snést předek na traktoru v pohodě a je toho všude mraky ;-).
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Farming Simulator a další hry levně

Bémas

#67 Nový příspěvek od Bémas »

Uzávěrka tam nebude,ani samosvor.dyferák použiju originál z bmw.teť se peru s řízením a ,usim uznat že řízení zatim vyhrává :vztek: snažim se to udělat co nejjednoduší a co nejpevnější :)

Bémas

#68 Nový příspěvek od Bémas »

Dneska bylo bylo hezky,tak sem udělal dokumentaci.abych se tomu za pár let zasmál.co sem to kurva stavěl:-))jinak udělal sem zas pár věcí:ruční brzdu(použil sem originál,akorát sem tam dal lanko a přepákování ze šáde), topení, a začal sem i palubovku
Přílohy
pokračování 1723.jpg
pokračování 1713.jpg
pokračování 1693.jpg

michelink
Kontaktovat uživatele:

#69 Nový příspěvek od michelink »

Bémas píše:Dneska bylo bylo hezky,tak sem udělal dokumentaci.abych se tomu za pár let zasmál.co sem to kurva stavěl:-))jinak udělal sem zas pár věcí:ruční brzdu(použil sem originál,akorát sem tam dal lanko a přepákování ze šáde), topení, a začal sem i palubovku
Jen tak dál 8) a už je to schopno jízdy ??

Bémas

#70 Nový příspěvek od Bémas »

:'( ještě ne.k jízdě mi chybí jedna pakna na vejtru,tlaková hadice k servu,pár průtočnejch matek abych zapojil naftu a ještě udělat brzdový a spojkový trubičky.jo a ještě budu měnit olej v motoru a převodovkách a nápravě :vztek: takže ještě hodně

michelink
Kontaktovat uživatele:

#71 Nový příspěvek od michelink »

Bémas píše::'( ještě ne.k jízdě mi chybí jedna pakna na vejtru,tlaková hadice k servu,pár průtočnejch matek abych zapojil naftu a ještě udělat brzdový a spojkový trubičky.jo a ještě budu měnit olej v motoru a převodovkách a nápravě :vztek: takže ještě hodně
to je to nejhorší pak musíš dát nějaké video jsem zvědav na ten předek :)

Bémas

#72 Nový příspěvek od Bémas »

Pár novinek:Tak dlouho sem tam pasoval origo řízení z baworáka,až sem koupil Orstu :smich:,mám tam napasovanou i pístnici,už jen sehnat přechody šroubení a bude.Do nádrže sem přidělal plovák na hladinu,a udělal sem základ blatníků a na konec sem ještě upravil a přidělal nádrž na hyd.olej
Přílohy
pokračování 2035.jpg
pokračování 1975.jpg
pokračování 1985.jpg

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#73 Nový příspěvek od Terablick »

Mám stejnou zkušenost. Zkoušel jsem napasovat 2 různé hřebenové řízení a 3 různé převodky, a nakonec jsem to zahodil a dal tam píst :-/ . Ona ta výkyvná náprava, nedostatek místa (alespoň u mě) a minimální možnosti vybavení a tedy výroby něčeho na míru svazujou... Píst se dá dát kamkoliv, je to stejně nejlepší varianta a je to i příjemný pro řidiče ;-).

Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...

Bémas

#74 Nový příspěvek od Bémas »

trošku odbočení:dneska sme byli,ještě se starým traktůrkem,pro trochu dřeva :) nemít 4X4 tak bych to nedal.většinou to sou 6ti metrový
Přílohy
dřevo 0081.jpg
dřevo 0011.jpg

Terablick
Kontaktovat uživatele:

#75 Nový příspěvek od Terablick »

Bémas píše:Uzávěrka tam nebude,ani samosvor.dyferák použiju originál z bmw.teť se peru s řízením a ,usim uznat že řízení zatim vyhrává :vztek: snažim se to udělat co nejjednoduší a co nejpevnější :)
Spousta BMW samosvor má z výroby ;-). Dokonce je několik typů (různé procento svornosti) :).

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“