Traktor VÁCLAV
- traktorfanda
Re: Traktor VÁCLAV
No ono i s tou hnanou vlečkou se občas něco tak jako skoro samo přihodí že je to pak potřeba trošku zkultůrnit.
- traktorfanda
Díkšula píše:...klobouk dolů!
Už je radlica zvarená ?
- traktorfanda
Zatím jsem na to ani nešáhl mám nějakýho bacila
- traktorfanda
Mas to moc paradne .
- traktorfanda
Paráda, čo ta predna radlica ako si spokojný ? Ešte hodit sklá a máš hotovo.
super fotá a pekný matroš síce ve škarpe ale naviják to porieši s prehľadom. budeš to štiepať ve hore alebo naložíš rampovačom na vlečku a hajde domov?! toho duba alebo čo to je tam vedľa ve škarpe si bral tiež alebo bol už hnilý?!
- traktorfanda
Dík
Ta radlice je supr. Při zapření je ten traktor stabylnější. A rovnání natahanýho dřeva je taky paráda.
Nakrátím to na 90 naštipu, a naložím ručně. Bez toho palce by to ani naložit nešlo a moc placu tam taky neni
Ten Dub je pěkný, padnul loni a vzal sebou ty Buky. Budu z něho brát jen korunu, kmen má 19/65 a to už je moc, to bych neměl ani čím nakrátit.
Ta radlice je supr. Při zapření je ten traktor stabylnější. A rovnání natahanýho dřeva je taky paráda.
Nakrátím to na 90 naštipu, a naložím ručně. Bez toho palce by to ani naložit nešlo a moc placu tam taky neni
Ten Dub je pěkný, padnul loni a vzal sebou ty Buky. Budu z něho brát jen korunu, kmen má 19/65 a to už je moc, to bych neměl ani čím nakrátit.
To sú presne miery ako vozievam ja. Škoda že to neni u nás. Už by som preň mastil. To nemáš na motorovej píle aspoň 35-ku lištu?! 19/65 to by bolo dreva 5,4 m3
- workoholik
Ten tvoj traktor je výstavný kus Paráda.
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Vyzera pekne
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- traktorfanda
Dík za reakce
Jinak jsem pořídil 50m nového pomocníka, http://www.interforst.cz/cz/eshop/k/pri ... dratu/395/ abych to mohl dotahat. Těch 34m je uz málo a navíc už je taky od neděle na dvakrát
Jinak jsem pořídil 50m nového pomocníka, http://www.interforst.cz/cz/eshop/k/pri ... dratu/395/ abych to mohl dotahat. Těch 34m je uz málo a navíc už je taky od neděle na dvakrát