A cena se pohybuje cca kolik?fabikmiroslav píše:Na predaj toho je dost len si nachystaj guču penazí preto že niektorí nevedia čo za to pytat
malotraktor t805
Re: malotraktor t805
- fabikmiroslav
Od 200 300 ečiek nikde je tu číslo na firmu čo to vyrába 50 ečiek pýtajú len zakolečko
Dobre už bolo
Mam jednu prosbu pro pana BAŤA1 jestli je možné udělat to kolečko pro tu hřídel na 805. a cca cena?muj telefon 608011811 staci prozvonit nebo napsat a volám zpět děkuji.fabikmiroslav píše:Od 200 300 ečiek nikde je tu číslo na firmu čo to vyrába 50 ečiek pýtajú len zakolečko
Dobrý večer
Tak pánové vývodovou hřídel i ozubené kolečko i s řazením jsem sehnal a v pondělí si jedu poroto.
Cena za komplet je 4000 kč, takže žádné 200-300 euro.
Tak pánové vývodovou hřídel i ozubené kolečko i s řazením jsem sehnal a v pondělí si jedu poroto.
Cena za komplet je 4000 kč, takže žádné 200-300 euro.
- fabikmiroslav
Jenom malá otazečka,chci se zeptat jestli vývodová hřídek utahne špalíkovač do prumeru 7 cm a délce 8-12 cm. je tam jestě převodovka z trabantu na špalíkovači.fabikmiroslav píše:To bud rad ale na Slovensku sa to predava za takuto cenu
- fabikmiroslav
Odskousíme ale pro jistotu tam dam střižný šroub a uvidím.fabikmiroslav píše:To ti nepoviem ja to mam overené len na navijaku,vyskušaj uvidíš
-
neboj se štěpkovač to zvládne určitě . vezmi si to kolečko do ruky a podívej se na ozubená kola třeba do převodovky u zetoru. To je rozdíl viď ???? Naštěpkuješ tak možná pytel štěpky a stojíš. Kolečko bude bez zubů . ten střižný šroub by musel být sílu cca od oka a zdravého rozumu 4-6mm. To kolečko zvládne max naviják s převodem nejmíň 1:25. Štěpkovač mám od bibose a v zetoru 3011 jsem jí udusil. Umíš si představit tu obrovskou sílu co ten štěpkovač vezme???? Holt aš se ti to vyjebe tak si nestěžuj. Vyhozené 4000kč
-
Pozor,pozor pan nema presne informacie! A tvrdenia nie su zalozene na skusenostiach! Bol u mna chlapik a tymto vyvodom tahal stiepkovac do 16cm a mal tam motor 5201. Kolecko co sa vklada do prevodovky vydrzi,ale dost slabe je kolecko co uz je v prevodovke vlozene. To ma v urcitych miestach slabu stenu. Ked si toto kolecko das urobit sirsie a silnejsie,tak ti to ten vyvod vydrzi! Ale upozornujem,ze chlapik tahal stiepkovac,nie spalikovac.kubik.brumik píše:neboj se štěpkovač to zvládne určitě . vezmi si to kolečko do ruky a podívej se na ozubená kola třeba do převodovky u zetoru. To je rozdíl viď ???? Naštěpkuješ tak možná pytel štěpky a stojíš. Kolečko bude bez zubů . ten střižný šroub by musel být sílu cca od oka a zdravého rozumu 4-6mm. To kolečko zvládne max naviják s převodem nejmíň 1:25. Štěpkovač mám od bibose a v zetoru 3011 jsem jí udusil. Umíš si představit tu obrovskou sílu co ten štěpkovač vezme???? Holt aš se ti to vyjebe tak si nestěžuj. Vyhozené 4000kč
- Standam
Zdravím, hlavní problém velkého opotřebování tohoto převodu vidím v nedostatečném mazání. Toto místo není dobře mazáno a pokud stojí traktor ve svahu, tak není mazáno téměř vůbec. Soukolí je mazáno jen smáčením spodního kolečka z mělké vaničky pod ním, do této vaničky se olej dostává jen rozstřikem, pokud je převodovka nakloněna, tak je vanička prázdná. Standa.
- fabikmiroslav
Da sa to spravit aj tak že sa vytiahne steft na stredovom medikuse kde je osadene ložisko ptredlohovej hriadele a dopjí sa tam trubka a prevrta sa dierka medzi dva koliky kde sa davajú vydličky a tam sa vloží trubka ktora bude odvadzat čast oleja priamo na kolečko .
Dobre už bolo
Dobrý večerhotday píše:Pozor,pozor pan nema presne informacie! A tvrdenia nie su zalozene na skusenostiach! Bol u mna chlapik a tymto vyvodom tahal stiepkovac do 16cm a mal tam motor 5201. Kolecko co sa vklada do prevodovky vydrzi,ale dost slabe je kolecko co uz je v prevodovke vlozene. To ma v urcitych miestach slabu stenu. Ked si toto kolecko das urobit sirsie a silnejsie,tak ti to ten vyvod vydrzi! Ale upozornujem,ze chlapik tahal stiepkovac,nie spalikovac.kubik.brumik píše:neboj se štěpkovač to zvládne určitě . vezmi si to kolečko do ruky a podívej se na ozubená kola třeba do převodovky u zetoru. To je rozdíl viď ???? Naštěpkuješ tak možná pytel štěpky a stojíš. Kolečko bude bez zubů . ten střižný šroub by musel být sílu cca od oka a zdravého rozumu 4-6mm. To kolečko zvládne max naviják s převodem nejmíň 1:25. Štěpkovač mám od bibose a v zetoru 3011 jsem jí udusil. Umíš si představit tu obrovskou sílu co ten štěpkovač vezme???? Holt aš se ti to vyjebe tak si nestěžuj. Vyhozené 4000kč
Ja sem se jenom ptal,ale to nebude napřímo na hlavu špalíkovače. bude tam ještě převodovka čtyřstupnová z trabanta a pak na hlavu špalíkovače,když to utahne motor 13hp který žene jeden řemen a utahne to? a podle síly větví se řadí rychlosti 1 až 4.
-
Po dlouhé době jsem zase tu . Kamarádi už 2 měsíce mám dilema co se tyče traktorů doma . Škola končí a já půjdu do práce a při práci bych chtěl trochu hospodařit máme cca 7ha. a trochu si nevím rady se traktory. Máme zetora 5611 toho jsem dal dohromady a je to ve velice dobrém stavu co se funkčnosti týče, ale v našich podmínkách s trojákem pluhem bez předku má problém, ale když už jsem se s ním tak mazlil tak ho z domu nepustím . Do sena, brambor a ostatních prací je to dobrá mašina . No a tak bohužel nejspíš dojde na tatru že půjde do světa . Myslím si že s tatrou obdělávat 7ha je asi hloupost . Kolik dostanu za mojí tatru s navijákem+jeden kompletní náhradní podvozek( není obal převodovky) cca 90-100tis??? je to reálná cena??? na o tady je můj další problém vím že za 100 000kč udělám těžkej předek na 5611, ale potřebuju radši traktory dva. kůly hnojení, senu, atd... Takže traktor s předkem(6748-7745), ale za 100tis. leda šrot, který spolkne ještě jednou tolik . No a teď babo raď?? Dospěl jsem k řešení, které se některým z vás nebude zamlouvat. Potřebuju stroj do lesa, orby a všech jiných těžkých prací a traktor s papírama to být nemusí. Koupil jsem papíry na zetora 56. Tak bych pořídil Zetora 50 Super a udělal na něm předek . to bych se do 100 000tis vešel jak nic. Můžu ho mít za 15 000. Generálka motoru (Renova Měřín) 26 000. Přední náprava v3s 2000. Domeček na předek ještě nevím. No udělal bych na něm kompletní generálku a je to cca 80 000kč Ještě nad tím váhám co myslíte vy zkušenější ???
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli se tim chces delat tak budis ale origo je origo.. a papiry na to stejne nevyuzijes to by musel bejt organ retardovanej aby nepoznal supra s vejdou misto zetka. a crystal nee.. 80ka s predkem je jina silova a vahova kategorie nez 70ka a cenou taky