Pepův traktor
Re: Pepův traktor
nejlepší http://postimage.org/ a admini te pochválíRendy9999 píše:bych to vyfotil ale kdo to smrskne aby se to sem vlezlo ? umim to leda poslat e mailem ale tim to končí a navíc sem by měly byt fotky stareho stroje a ja nove vlakno zakladat nechci možna ukecam rendu at neco přida na stranky ,jenže on teho času tež nema
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
kuda dík ale ja su na to fakt levý jak šavla .kuta píše:nejlepší http://postimage.org/ a admini te pochválíRendy9999 píše:bych to vyfotil ale kdo to smrskne aby se to sem vlezlo ? umim to leda poslat e mailem ale tim to končí a navíc sem by měly byt fotky stareho stroje a ja nove vlakno zakladat nechci možna ukecam rendu at neco přida na stranky ,jenže on teho času tež nema
ale,takovej konstruktér jako ty to musí zvládnout levou zadní ... otevřeš .. zvolit soubory... najdeš v pc kde to máš klikneš na foto,nahraje se ti to a pak máš možnosti a zvolíš :náhled na forum (1) ... tak to delám já zkopíruješ na postimage(ctrl+C) to nahled na forum .. a na nase traktory do psani daš ctrl+V a je ot tu ...Rendy9999 píše:kuda dík ale ja su na to fakt levý jak šavla .kuta píše:nejlepší http://postimage.org/ a admini te pochválíRendy9999 píše:bych to vyfotil ale kdo to smrskne aby se to sem vlezlo ? umim to leda poslat e mailem ale tim to končí a navíc sem by měly byt fotky stareho stroje a ja nove vlakno zakladat nechci možna ukecam rendu at neco přida na stranky ,jenže on teho času tež nema
Ahoj Rendy9999 chcel by som sa opytať že sčoho maš na traktory nakladač, Je to domaca vyroba? použil si uchyt lopaty s Euro koncovkami? Možeš mi poskytnuť nejake plany? Staviam traktor a tiež by som chcel nakladač. potreboval by som aspoň rozmery euro uchytu aby som sa mal od čoho odpychnuť. Diky za odpoveď.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
je to všechno po doma slepene , jinač fotky jsou na strankach .
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
Re:
u čajíčka jsem natrefil na problem s uzávěrkou tež jsem neměl na vybranou a musel jsem to znásilnit flexouRendy9999 píše:
po dvou letech nefunkcni uzaverky se pridal i diferak
vice fotek na http://www.pepuvtraktor.wbs.cz
znasilneni diferaku flexou je jedina moznost jak opravit dif pokud se ti nechce rozebirat cela naprava..
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
Nový majitel sa s tím pohral
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Obrázek mi nefunguje
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
klik pravým zobraziť na novej karte
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
No tak se mi to nějak povedlo
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
- Ales.
Zdravíčko, ptám se tady u tebe, protože jsi nejspíš tvůrce toho uložení nápravy co máš. Zajímá mi, jestli jste ty kroužky soustružili, nebo koupili rouru? A pokud roury, tak to je z jednoho prumeru a vnejsi kruh roztaženej, nebo jde sehnat roury, který na sebe sednou? u menších průměrů se to sežene, ale u takto velkého jsou velke odskoky. A ještě jaký je průměr a stěna vnitřní roury? Díky za info.
Všechno je pudová záležitost - buď to pude nebo to nepude ...
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
zdar ,tak je to z roury a nesoustružené . VŠE PŘIPASOVANÉ. TEN PRUMĚR ZMĚŘÍM A DAM VĚDĚT .
Zdravím, moc pěkná mašinka, přehledný web