malotraktor t805
-
Re: malotraktor t805
pro Vlasta73
Rámy je z učka 100, náprava z jeklu náboje z bramborového kombajnu, kola 7,50-16 , mailer z rumuna, vzduchové brzdy. Korba je 130x 300cm, Sklopná jen dozadu.
Vlek byl vyroben v roce 1986 v té době materiál moc nestál tak že se nešetřilo. Vlek má cca tunu.
Do roku 2007 ho tahal Zetor 50 super. Supr si s ním hrál lepší než teď 6718. 5 Kubíků dřeva a po lese 6718 má problémy. Supr nás nikde nenechával .
Rámy je z učka 100, náprava z jeklu náboje z bramborového kombajnu, kola 7,50-16 , mailer z rumuna, vzduchové brzdy. Korba je 130x 300cm, Sklopná jen dozadu.
Vlek byl vyroben v roce 1986 v té době materiál moc nestál tak že se nešetřilo. Vlek má cca tunu.
Do roku 2007 ho tahal Zetor 50 super. Supr si s ním hrál lepší než teď 6718. 5 Kubíků dřeva a po lese 6718 má problémy. Supr nás nikde nenechával .
kolá budu asi 7,5-20 nie?!
-
no vidíš napsal jsem to blbě
-
Už dlouho tady na to kašlu . To se musí změnit . Na traktoru se nezměnilo nic. Naviják funguje super jen jsem musel dodělat šponovák na řetěz a trochu upravit ovládání spojky, jinak maximální spokojenost . Teď projektuju vlek . Rozšířil jsem korbu co to šlo mezi bubnem a rámem je cca 10mm. asi 115cm. Koupil jsem velkou tabuli plechu 1250x2500mm síla 3mm a jekl 30x30x3 na bočnice. Snad do konce března bude v laku .
Ve chlévě proběhla přestavba králičích kotců na stání pro býka které jsem dokončil před týdnem .
Před 2. týdny jsem dovezl býčka . Je to holštýn s červenou strakou.
A tady velký býk a králíci
A ještě jsem vyfotil naší zahradu a pole za ní. Celkem obděláváme cca1,5 ha. Jedno pole má 14 arů a pole v zahradě 5 arů.
A mám otázku na Fabikmiroslav. Kamarád mi nabízí dvourotorový obraceč sena za šrotovou cenu. Mohla by to tahat tatra zvládne to kardan??
Ve chlévě proběhla přestavba králičích kotců na stání pro býka které jsem dokončil před týdnem .
Před 2. týdny jsem dovezl býčka . Je to holštýn s červenou strakou.
A tady velký býk a králíci
A ještě jsem vyfotil naší zahradu a pole za ní. Celkem obděláváme cca1,5 ha. Jedno pole má 14 arů a pole v zahradě 5 arů.
A mám otázku na Fabikmiroslav. Kamarád mi nabízí dvourotorový obraceč sena za šrotovou cenu. Mohla by to tahat tatra zvládne to kardan??
- fabikmiroslav
Ak ta mrzí to kolečko v prevodovke tak vyskušaj .Ja som to už vyriešil UN 32 čerpadlo a piestikovy hydromotor 28 ten to určite zvladne nahanam tym aj vyoravač zemiakov a ide to super
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Inak to ma spravene aj petrik tu je na fore ten to taha tuším cez ten vyvod .Je to male kolečko a druha vec jeho otačky su zavisle od prevodovych stupnov čo tiež nie je vyhra
Dobre už bolo
-
- fabikmiroslav
Nie naštveš, neboj sa to je len otazka času kedy to rupne a prave vtedy ho budeš najviac potrebovat.
Dobre už bolo
-
tak dneska jednu za naší školu Soš a Sou Vlašim na soutěž ve svařování do mostu. Já budu vařit CO2 stoupačku tupý V svár. Nervózní jsem jak pes . Tak mi držte všechny palce . Tady video 2 roky zpět. https://www.youtube.com/watch?v=pdiymhx3iNw
-
- Kontaktovat uživatele:
tak nam neudelej ostudu a nechces partaaka ja bych si rad dal vsechny tri hii me to docela bavilo,my to teda meli jen na ucnaku, ne takhle velky, ale sranda byla
-
no sice sem chtěl vyhrát , ale jelikož jsem vyučenej na starý mašině. Tak vlezl jsem do boxu a tam tohle http://www.froweld.cz/svarovaci-technik ... Steel-5000.
Měl jsem na dvě véčka 60minut . Tak jsem to nějak pošolíchal a zavařil docela pěkný večko, jen napojení bylo trochu znát jinak krása. Testi jsem 1/3 odhadoval .
No jsem 3. nejlepší svářeč CO2 v ČR. . Testy jsem trochu posral no
Měl jsem na dvě véčka 60minut . Tak jsem to nějak pošolíchal a zavařil docela pěkný večko, jen napojení bylo trochu znát jinak krása. Testi jsem 1/3 odhadoval .
No jsem 3. nejlepší svářeč CO2 v ČR. . Testy jsem trochu posral no
-
-
Dobrý večer všem
Pánové prosím muže někdo poradit kde sehnat vývodovou hrídel na tatra 805 a všechny věci co sou k tomu potřeba a hlavně jestli to někdo prodá díky moc
Pánové prosím muže někdo poradit kde sehnat vývodovou hrídel na tatra 805 a všechny věci co sou k tomu potřeba a hlavně jestli to někdo prodá díky moc
- fabikmiroslav
Na predaj toho je dost len si nachystaj guču penazí preto že niektorí nevedia čo za to pytat
Dobre už bolo