Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Re: Vlčnovjan 4x4 EVO 2
Hotovo pokřtěný...
Vyskakuje packa redukce musim přitáhnout kuličku nebo dát novou origo packu razeni, pri zatížení kardan brnka o kryt jinak super jel jak gazda...
Jara
Vyskakuje packa redukce musim přitáhnout kuličku nebo dát novou origo packu razeni, pri zatížení kardan brnka o kryt jinak super jel jak gazda...
Jara
Jaro, To je špica špičácká.
Tak prvý ostrý krst blatom má za sebou!
To bude oslava vo Vlčnove!
To bude oslava vo Vlčnove!
- traktorfanda
Krásný traktor při krásné práci
Krása Navijak nebudeš robiť?
Cece premyslam jestli nějaký nekoupit mam v dojcu jeden vyhlednuty
- traktorfanda
Nekaz dojem tak propracovaného domadělu koupeným navijákem
Karle, moc se me do neho nechce i když hydraul. navijak doma mam.
Jeste uvidim, nejak se me němec neozyva...
Ty mas nejake vykresy aspoň toho stítu ?
Jeste uvidim, nejak se me němec neozyva...
Ty mas nejake vykresy aspoň toho stítu ?
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
co ty rezaty matky na prednich kolech
Zdar, dneska jsem.byl dotažení, elektrika z ničeho nic to zdechlo. Pořád ne jsem sběrnice kontaktu 15+ 54 na kostru. Jestli nějak nezkratovali ty čínské vypínače zhaveni a startování. Když jich odpovím tak 54 neztratíte ale 15 furt. Nevím proč z ničeho nic...sak sem týden jezdil bez problémů..
Nevím proč mě to z níceho nic zdechlo, jestli stop ventil nesl na kostru a vyletela pojistka na přívodu 30 do spinacky. Teď už to drží ale jak sem psal 15 a 54 že spinacky jde na kostru.
Zítra budu laborovat a dám nové spínače start a zhaveni..
Uvidím.
Jara
Nevím proč mě to z níceho nic zdechlo, jestli stop ventil nesl na kostru a vyletela pojistka na přívodu 30 do spinacky. Teď už to drží ale jak sem psal 15 a 54 že spinacky jde na kostru.
Zítra budu laborovat a dám nové spínače start a zhaveni..
Uvidím.
Jara
Jara: to si sem ani davat nemal. tie zablatene fotky z lesa ... si ho pekne pokrstil. Ja som pre taketo pripady zaobstaral cinanovi zetorika aby som mal cina ako dotiahnut domou.
Uz vrci..odpoledne jsem to opravil..
privod 15 do strechy kabiny šel na kostru, nekde jak jsem protahoval kabel jeklama kabiny ke strese, tak se prodrel...
privod 15 do strechy kabiny šel na kostru, nekde jak jsem protahoval kabel jeklama kabiny ke strese, tak se prodrel...
- traktorfanda
Hydraulický na dálkové ovládání to by byla
Ke štítu nic nemám. Sám jsem chtěl dělat druhý se sklopnou spodní částí.
Ke štítu nic nemám. Sám jsem chtěl dělat druhý se sklopnou spodní částí.
Kluci,
na evo 2 mam ve spodu palivove nadrze na kazde strene po delce po 1 sani tj. 2 sani spojene trubickou do 1 privodu do naftoveho filtru a dal do paliv. cerpadla.
Uz se me 2x stalo, jak byl traktor nahnuty do zadu (v nadrzi bylo malo nafty nevim ale cca 3-4l nafty, ze si cerpadlo z nezaplneneho vyvodu cuclo vzduchu a zavzdusnilo se. Pritom druhy privod byl pod naftou.
Neexistuje nejaky redukcni ventilek, ktery kdyz je pod tlakem kapaliny je otevreny a pokud na nej kapalina nepusobi tak se uzavre ?
Nebo cim bych to reguloval, chtel jsem tam dat el.podavaci cerpadlo, ale to by ten problem nevyresilo.
Dik za postrehy.
Jara
na evo 2 mam ve spodu palivove nadrze na kazde strene po delce po 1 sani tj. 2 sani spojene trubickou do 1 privodu do naftoveho filtru a dal do paliv. cerpadla.
Uz se me 2x stalo, jak byl traktor nahnuty do zadu (v nadrzi bylo malo nafty nevim ale cca 3-4l nafty, ze si cerpadlo z nezaplneneho vyvodu cuclo vzduchu a zavzdusnilo se. Pritom druhy privod byl pod naftou.
Neexistuje nejaky redukcni ventilek, ktery kdyz je pod tlakem kapaliny je otevreny a pokud na nej kapalina nepusobi tak se uzavre ?
Nebo cim bych to reguloval, chtel jsem tam dat el.podavaci cerpadlo, ale to by ten problem nevyresilo.
Dik za postrehy.
Jara
Musel bys tam mít něco na způsob plovoucí klapky -míčku. Když je pod hladinou kapaliny plave, když kapalina kolem není sedne dolu a těsní. Jestli něco takového do palivové soustavy ovšem existuje nemám tušení.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.