mne nejde ho prehrat je to na tm sprostom facebooku daj mi odkaz makoMako4991 píše:Podľa posledného videa súdim,že rozšírenie nepomohlo.....
Pepův traktor
Re: Pepův traktor
mě taky né fecebook neznámToreto píše:mne nejde ho prehrat je to na tm sprostom facebooku daj mi odkaz makoMako4991 píše:Podľa posledného videa súdim,že rozšírenie nepomohlo.....
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
pomohlo ale to otočení bylo v planu jinak bych nesundaval dveřeMako4991 píše:Podľa posledného videa súdim,že rozšírenie nepomohlo.....
Aha ,tak to som si nevšimol. S pevnosťou spokojnosť?
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
zatím dobré ,ti kluci co tam byli si mysleli že si dělam srandu že to du okotit .před srazem v lehotě jsem to konečně svažil a ma to 3100 kg .Mako4991 píše:Aha ,tak to som si nevšimol. S pevnosťou spokojnosť?
Zdar pepo čo nové , ked nič aktualne nedavaš - dufam že si nerozlámal Fénixa.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
ale jo stary ma na leve straně přední napravy novy reduktor i poloos ,rosypalo se ložisko vletělo mezi zuby reduktoru došlo k hryznutí rana a rozlamal se kříž ,dotahl jsem to za fenixem dom a na fenixu se začala jebat spojka no a dnešního dne už mam pred barakem jen skelet spojka na kašu motor přidřítý na jednom pístu zlámane přepažky pístních drážek tak mě čeka takova mala go no hnus v tech pařakoch .Toreto píše:Zdar pepo čo nové , ked nič aktualne nedavaš - dufam že si nerozlámal Fénixa.
- fabikmiroslav
Pepo a co tak dat do Fenixa klimu.Ved uz tam skoro vsetko maš a to by bola dobra vec aspon by si sa nepotil .Co to je jedna spojka a motor pre teba ty to mozes robit zo zaviazanymi očami
Dobre už bolo
-
No a ja som si na kacene preventivne vymenil na vsetkych reduktoroch loziska a gufera a mam na chvilu pokoj
- TunerTDI
- Kontaktovat uživatele:
To sem nečěkal že na Fénixovy odešlo tolik věcííí . Ale jak tě znám co nevidět bude jak nový to pak bude jiné
nafta je nafta benzín patří do zapalovačů :-)
http://tunertdi.wbs.cz
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
čus spojka ze zetora je již přesoustružena na přítlačák 280 z turba avie lamela tež zakoupena a vše už je osazeno i s komplet výbrusem na motoru ,převodovka byla dobrá ale vyměnil jsem ji za novější model v hliníkovem obalu s pomalejší jedničkou ,do dnes jsem netušil že i v 5ti kvaltech dělala pragovka rozdíly prostě už je přehozená na přídavce ted už jen aby přestalo konečně pršet bo všecko dělam pod širakem ,fotky dal Renda na stranky .TunerTDI píše:To sem nečěkal že na Fénixovy odešlo tolik věcííí . Ale jak tě znám co nevidět bude jak nový to pak bude jiné
- TunerTDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude jináá káva, to už bude šlapat jak hodinky. já jsem taky teď částečně rozebral traktor rozsypal se mi kardan na zadek,brzdy a pár tech. úprav přemýšlám že kuchnu zadek a dám tam V3S ještě uvidím jak se to vymrví.
nafta je nafta benzín patří do zapalovačů :-)
Tak čo už je Fénix zase v cajku ?
-
litěnej 5tiq nemá s hliníkovím co společného, střeva jsou úplně jiná i převodový poměry a 5tka v hliníkovým má rychloběh
Pepo jak pokračuje stavba nového stroje, na tvém vebu nejsou žádné nové fotky