Kudlův traktor
Re: Kudlův traktor
Rozměr plášťů je 7,5/16, a výška horní části diferenciálu od země je 68 cm.
zdravím aké máte uchytenie prednej nápravy? čep? rozmery? dakujem
aký hrubý čep máte na úchyte prednej nápravy?
Něco pro oživení. Dneska jsem navážel ke kotelně štěpku. Je to teda spíš takový roští, ale byla toho halda a kousek za barákem, tak proč ne. Sušil jsem to v "zásobníku" z palet. Dopravníček spíš používám na dopravu do kotelny, oknem, abych to nevozil na kolečkách. Loni jsem vymýšlel, jak to nakládat, abych nemusel všechno házet vidlema na vlečku. Tak jsem setrojil maxi lžíci, tak akorát tady na ten matroš. Paletové vidle z úček slouží jako kostra na zesílení. Samozřejmě se s ní dá i hlína nebo šutr, ale budu muset opatrně nakládat, abych nejezdil po zadních. Do hydrauliky jsem udělal uni trojúhelník, ostatní nářadí budu věšet taky na něj. Mám kratší a delší pístnici, podle toho, jak moc potřebuju nářadí klopit od nebo k traktoru - na fotkách je delší, na videu kratší. Zatím to funguje, tak uvidíme.
- serafin.petr
pěkný traktor
Díky. Pan konstruktér je moc šikovnej.serafin.petr píše:pěkný traktor
Dobry den chtel sem se zeptat jak velky mate ten brzdovej kotouc popripade zceho je dekuju.
Kotouč má asi 30 cm, a myslím, že je z hardoxu.Davos píše:Dobry den chtel sem se zeptat jak velky mate ten brzdovej kotouc popripade zceho je dekuju.