Malý - velký traktor T805 -Z3011

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
Marek805805
Kontaktovat uživatele:

Re: Malý - velký traktor T805 -Z3011

#46 Nový příspěvek od Marek805805 »

fabikmiroslav píše:
Marek805805 píše:vdaka ja mam s tou poloosou problem ze my ten klb rozbilo a tak som dopasovaln iny klb a navaril tam tie tisichrany komplet chvilu to drzalo ale vzdy tam pukol zvar alebo sa nieco rozbilo.tak som to dal na sustruh prerobit a dal som tam homokineticky klb z osobneho auta klb drzi v pohode len ako to je spajane ta automobilova poloos s touto tak mi tam stale pukne zvar,prvyraz mi pukol jak som tahal strom som to rozobral dobre ten co mi to robil to spravil zavaril a na sustruhu stiahol do hladka zvar a tym sa zvar stensil a pukol.tak som si to zavyril doma vo zveraku s elektrickou zvarackou ale to uz neni ono lebo sa to aj prehreje a oslabi ale uz som to zvaral asi na 4 krat a posledy krat som to zavaril tak ze mi to vydrzalo aj orbu a drzi to uz 5 mesiacov :smich: :smich: ale ako dlho este bude to neviem lebo ja mam v predu velmi vytiahnuty agregat a je velmi tazky tazsi jak original a mne ked neide predok ja sa ani z dvora nepohnem najlepsie by bolo zohnat original poloos ale nie som si isty ci sa mi to podari. 805 mam uz dvanast rokov ale to co som do nej vrazil mi vratila po dvoch a nikdy som s nou nemal vyraznejsie problemy akurat minulu zimu som to mal rozobrate lebo ked som oral tak my odisiel zadok. sa mi vysipalo lozisko co drzi drazkovanie od uzavierky ku kardanu a vymlelo mi komplet drazkovani ale zohnal som drazkovanie prerobil dal lozisko a nastastie to chodi do dnes :smich: :smich: :smich:
Ked to zvaris musis to vyzihat ak sa neda zvar pilovat pilnikom je totvrde a praskne to
ono to neni trvrde ja to zvaram pomaly je to pruzne ale ked koleso pretazim tak jednoducho pretocim poloos na tom zvare a zvaram to striedavym rutilkami er 117 s dvojkami a pomaly
co je doma to se počítá

fabikmiroslav

#47 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Tkto ako to robime to funguje na 14 podvozkoch a bez problemov kazdy mame svoju technologiu podstatne je ze to drzi 8)
Dobre už bolo

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#48 Nový příspěvek od Marek805805 »

fabikmiroslav píše:Tkto ako to robime to funguje na 14 podvozkoch a bez problemov kazdy mame svoju technologiu podstatne je ze to drzi 8)
jj to mas pravdu pokial to drzi :smich: :smich: :smich:
co je doma to se počítá

hotday

#49 Nový příspěvek od hotday »

no, dik chalani, za rady, ja som to len tak na rychlo vyvaril za 5minut...nemal som na to nejak vela casu...a to oblozenie mi asi zasekne preto, lebo je uz ovalny bubon...chcelo by to stocit...ale kedze je to traktor, tak to je zatial dobre...ono mi to otrhne len vtedy, ked som velmi rychly a nestihne mi vyskocit uzavierka a ja slapim na smerovu brzdu...to sa mi stava vacsinou ked oriem...alebo taketo veci...musim to premerat, ze kde je tam problem s tou brzdou...inac, vrelo odporucam smerove brzdy, to sa toci ako maly tank...v uzkych zahradach si to neviem vynachvalit...aj pri cuvani s vleckou to pouzivam...

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#50 Nový příspěvek od Marek805805 »

ja na svojom ani poriadne brzdy namam my tu mame vsade rovinu a rychlo s tym nechodim tak maximalne 40 km/h a akonahle stlacim spojku tak zastanem lebo som tazky a dolu brehom ma motor tolko vzdy podrzal takze ja s brzdami problem nemam
co je doma to se počítá

fabikmiroslav

#51 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Tak to by som urcite nerobil T805 neni na taketo brzdy stavana jej rozlozenie vahy je v podstate na predu a zadok je lahky musis sa na to divat tak ze to bolo auto a nie traktor tak treba s nou aj narabat :friends: .Radsej si dvakrat cuvni ako raz v nej nieco vysrotovat :-/ .to je len moj nazor
Dobre už bolo

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#52 Nový příspěvek od Marek805805 »

jj ale ta tam mam rovinu a pole dookola a nikden s nou nejako nechodim a akonahle stlacim spojku ja stojim a na oranie siatie mi brzdy netreba a my tam lesy nemame takze chodim na drevo len ku potoku a taham s lanom za dvanast rokov som ich este nepotreboval ale mam vzadu potiahnute lanka taze v zadu mam ale ubrzdi ma to len prezdneho
co je doma to se počítá

fabikmiroslav

#53 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Ono vsetko je o tom ako si vies poradit a co si mozes dovlit a prax ta ta nauci najlepsie :)
Dobre už bolo

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#54 Nový příspěvek od Marek805805 »

tak toto je ona a mas pravdu prax ta nauci ja ju uz mam odskusanu vsade a viem kde sa s nou pustim a kde ne :rally:
Přílohy
na komfort si velmi nepotrpim mne do pola to staci mam z toho aj nakladak a ked zhodim korbu tak aj traktor
na komfort si velmi nepotrpim mne do pola to staci mam z toho aj nakladak a ked zhodim korbu tak aj traktor
co je doma to se počítá

fabikmiroslav

#55 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Marek skus vyplnit profil ved neviem ani kto si pozri moj a hned vies kto som a odkial
Dobre už bolo

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#56 Nový příspěvek od Marek805805 »

motor tam mam 2.5 TD dvojvalec s vrtanim 110 jak ma krystal a ten vykon zvysuje krutiaci moment 500Nm takze nemam ju problem ani postavit na zadne hoci mam tazky predok
co je doma to se počítá

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#57 Nový příspěvek od Marek805805 »

jedna velka nevyhoda je ze tam mam 24 voltovy starter a tak tam musim mat vela bateriek
co je doma to se počítá

fabikmiroslav

#58 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

12 Voltovy by nemohol byt
Dobre už bolo

Marek805805
Kontaktovat uživatele:

#59 Nový příspěvek od Marek805805 »

vies je tam problem ze na prevodovke nemam veniec na starter a tak ho mam na motore ale mam 3 startre 12 v ale na motore je mala diera na starter a tak tam nemoze ist starter s krytom na pastorku ten co mam nema ziadny kryt len vysuva holy pastorok a 12 v co by mi tam pasoval nemozem nikde zohnat
co je doma to se počítá

fabikmiroslav

#60 Nový příspěvek od fabikmiroslav »

Odfot ho a daj ho na vlakno KUPIM mozno budes mat stastie alebo niekde na nejaku inzerciu napriklad BAZOS :-/.alebo skus dat venec z T805 a ten starter to v pohode natoci ja startujem 6901 z 805kovym starterom a to ma 1.8KW
Dobre už bolo

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“