Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
Unas nemusí být (podle nějaké mapy nebo co, nerozumím tomu) a jsou na baráku...
Jinak 400kg ve lžíci
Jinak 400kg ve lžíci
nebojíš sa o prednú nápravu?
Ondro, ešte sa opýtam ak porovnáš riadenie na svojom a brachovom traktore - ako to zvláda tá Kubota ak naberieš plnú lopatu? Lebo moj posilovač nejako neoslnil
Ona je ta zemnící páska dost důležitá,poraď se raději s tím,kdo bude kolaudovat elektriku.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Jistič je v baráku, ale zjistím si to
O nápravu se bojím, ale už jsem vozil i více, s podkopem vzadu to je ok, bez podkopu neběží víc, jak 200kg, staví se na předek a převrací, už plná lžíce písku je problém...jinak s takto těžkými náklady jezdím jen kolem domu, nejdelší trasa cca 100m od vleku na stavbu
Jinak řízení na Kubote je bez posilovače, celkem to jde, když se jede, na místě to jde velmi těžko, tak jak mě, dříve bez posilovače...s orstou je to na mym teď pohádka, měl jsem to udělat hned na začátku stavby... Zase je to na silnici takový na zvyknuti, mechanické řízení je naprosto přirozené, jak v autě. Ta orsta je taková velmi citlivá při jízdě kolem 30km/h, více bych s tím jezdit nechtěl.
O nápravu se bojím, ale už jsem vozil i více, s podkopem vzadu to je ok, bez podkopu neběží víc, jak 200kg, staví se na předek a převrací, už plná lžíce písku je problém...jinak s takto těžkými náklady jezdím jen kolem domu, nejdelší trasa cca 100m od vleku na stavbu
Jinak řízení na Kubote je bez posilovače, celkem to jde, když se jede, na místě to jde velmi těžko, tak jak mě, dříve bez posilovače...s orstou je to na mym teď pohádka, měl jsem to udělat hned na začátku stavby... Zase je to na silnici takový na zvyknuti, mechanické řízení je naprosto přirozené, jak v autě. Ta orsta je taková velmi citlivá při jízdě kolem 30km/h, více bych s tím jezdit nechtěl.
Ondro kukni na to video , je tam vidieť práca z volantom, na vidlách 200kg ( + 80kg mladý) a neviem či to mám riešiť
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
ta v tyhle situaci, jako jsi mel ty, tak bych ja s tou orstou tocil prstem volantem uplne v pohode, na ty kubote by to slo asi trosku tiz, jak tobe na videu... ja neco zkusim natocit, ted jsme vozili 20m3 zavazky pod desku, vsechno jsem nakladal a tata vozil a nemam z toho ani fotku, pritom to byly dve odpoledne krasny traktoracky prace
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no podle me by ti to ale melo chodit lehceji, asi tak, ze jednou rukou i s nakladem a celakem tim volantem normalne otocis...
Sice třeba být nemusí ale vubec nic tím nezkazíš jen zvýšíš bezpečnost elektriky a rozvodů a jak to znáš nahoda ja blbec aspoň bych natáh jeden sichr zemák navíc nebo položil ve výkopu přívodu elektriky do stavby zemění elektriky Tolik peněz to zas není navíc Jak psal Víťa šl bych za revizákem
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
je to vyresene chlapi
privodni kabel je natazen z baraku, takze dalsi zemeni byt nemusi, kazdopadne udelam zemeni do armatury v zakladech, takze to bude
privodni kabel je natazen z baraku, takze dalsi zemeni byt nemusi, kazdopadne udelam zemeni do armatury v zakladech, takze to bude
Ty já se nechci hádat, ale myslím že být musí. Já nejsu elektrikář, nerozumím tomu, ale otec to ale dělával dlouhé roky a když jsem mu byl kolikrát pomáhat uzemnění dělat, tak se dělalo snad i pod kurník. Určitě všelijaké garáže, dílny a pod, co byly bokem baráku, tak určitě uzemnění bylo. Myslím že i hromosvod se na to napojoval, ale to nechci kecat, protože někde se tloukly i tyče. No co já jsem přistavoval barák, taky jsme uzemnění do základů dělali a elektrika se tahala z vedlejšího baráku.
Já být.tebou tak se fakt zeptám nějakého revizáka.
Já být.tebou tak se fakt zeptám nějakého revizáka.
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt ja se ptal ano ty tyce a pak dotahnout drat na hromosvod baraku
Když nám kdysi dávno telefonisti ukopli uzemění u baráku tak jsme nově vše pospojovali a natloukli dve 4 metrový trubky do země , u nás je jíl samo byli na 4 kusy a postupně se navařovali další U nás je to 8 metrů jílu a pak opuka a to vím dle vrtu studny u baráku a nyni když dělaj revizi přijdou proměří a prej lepší zemění prý neviděli jak malej to má odpor No radši jim ani neříkám jak je dělaný
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Ondro ok. Já psal jen můj poznatek
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Ahoj prosím ta tie vidli čo máš na čeláku sú origo. alebo si ich robil?
Mám v robote jeden pár odložený na ktorých je už zodratá päta. Museli sa meniť lebo by neprešli cez TK.
Mne by na doma v pohode stačili len sa mi zdajú dosť ťažké. Sú to klasické z 2,5 tony šírka myslím 100mm.
Mám v robote jeden pár odložený na ktorých je už zodratá päta. Museli sa meniť lebo by neprešli cez TK.
Mne by na doma v pohode stačili len sa mi zdajú dosť ťažké. Sú to klasické z 2,5 tony šírka myslím 100mm.