Crystal STS
- Míša Bourák
Re: Crystal STS
to Brendak:
Proč sabotér s traktorem jsem spokojen, velikost mě vyhovuje. Spotřebu ti nějak přesně neřeknu(myslím ale že bude oproti seriovce 5511 vyšší) ale při takových pracích co já s tím dělám je ten motor asi akorát a určitě slabší bych nedával. Výkonová rezerva je určitě plus, proto ještě řeším přeplňování.
to milos 26:
...když sem měl ten starej dvoják tak sem jezdil malá 2. Ale s ''Roudnickou trojkou 3x35'' to už nehrozí takže malá 1. a otáčky tak 1800-2000 ot./min.
Na videu je krásně vidět jak přítelkyně jde s kamerou za traktorem, takže pojezdová rychlost je asi tak 5km/h a výrobce udává pracovní rychlost 6km/h. tak je to akorát.
Jinak je to bez předního náhonu ale místy si prohrábl takže do budoucna určitě závaží do kol.
Proč sabotér s traktorem jsem spokojen, velikost mě vyhovuje. Spotřebu ti nějak přesně neřeknu(myslím ale že bude oproti seriovce 5511 vyšší) ale při takových pracích co já s tím dělám je ten motor asi akorát a určitě slabší bych nedával. Výkonová rezerva je určitě plus, proto ještě řeším přeplňování.
to milos 26:
...když sem měl ten starej dvoják tak sem jezdil malá 2. Ale s ''Roudnickou trojkou 3x35'' to už nehrozí takže malá 1. a otáčky tak 1800-2000 ot./min.
Na videu je krásně vidět jak přítelkyně jde s kamerou za traktorem, takže pojezdová rychlost je asi tak 5km/h a výrobce udává pracovní rychlost 6km/h. tak je to akorát.
Jinak je to bez předního náhonu ale místy si prohrábl takže do budoucna určitě závaží do kol.
ZETOR TRACTORS a.s. Brno-Líšeň
Paráda a proč jezdíš bez zaplýho předku? Nebo ho nemáš ještě dořešenej? tvoje vlákno mám přelouskaný ale už jsem třeba na něco zapomněl
Musim skusit ci nema niekto po okoli taky pluh a vyskusat v nasich podmienkach mozno by ho tiez utiahol ja s svojimi lietam na 2jku malu aj 1 rychla bez problemu ale to su male 3x25
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
to Pavel.T: Díky Předek je po několika úpravách plně funkční a dělá to co má Používám jej jen v krajním případě.
to milos 26: tak to je dobrý když taháš i na malou 2. To máš vzadu kola 28''? Já myslím že by zvládnul i ten můj pluh. Chce to ale pevný zadek(ramena, sloupky....) Ono je to cítit, že tam máš okolo 500kg a hlavně když jedu někam po rozbité cestě, hodně to houpe. Ale zase do země jde úplně krásně
to milos 26: tak to je dobrý když taháš i na malou 2. To máš vzadu kola 28''? Já myslím že by zvládnul i ten můj pluh. Chce to ale pevný zadek(ramena, sloupky....) Ono je to cítit, že tam máš okolo 500kg a hlavně když jedu někam po rozbité cestě, hodně to houpe. Ale zase do země jde úplně krásně
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
to ja zas jezdim v orbe porad s predkem...tak nejak odlehcuje tomu zadku a traktor jde plynule, nehrabe a neposkakuje po bordelu, neklouze po hnoji atd...v podstate hned jak to je potreba nebo predpokladam, ze to bude potreba zapinam predek, abych to vsechno nemordoval jen pres jednu poloosu a napravu
Tak ramena mam pevne uz som mal tazke veci zapnute v hydraulike napr.sadzac plny zemiakov 200kg +2 osoby este stali na nom a pohode predok trosku nadvihlo ale dalo sa hh ........ Kolesa mam 14,9-26 atypicky rozmer ale dezen este dost dobry uvidime musim skusit ci nema niekto na okoli a vyskusam
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
milos 26 píše:Tak ramena mam pevne uz som mal tazke veci zapnute v hydraulike napr.sadzac plny zemiakov 200kg +2 osoby este stali na nom a pohode predok trosku nadvihlo ale dalo sa hh ........ Kolesa mam 14,9-26 atypicky rozmer ale dezen este dost dobry uvidime musim skusit ci nema niekto na okoli a vyskusam
...a o předku jsi nepřemýšlel, že by jsi dodělal? To už je jistota
Pravdaže ze rozmýšľam zháňam nápravu z ara alebo uazu uvidíme co sa podari
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
...proč ne s V3S? Já jsem s ní spokojen, absolutně bez problemů.milos 26 píše:Pravdaže ze rozmýšľam zháňam nápravu z ara alebo uazu uvidíme co sa podari
Pride mi jednoduchšie z ara netreba vyrovnavaciu prevodovku aj je nizsia myslim si ze skor ju napasujem ale uvidíme co prinesie zivot zatial som nemal problém žiaden ze by traktor nevládal cas ukáže
Slavia 4S95
Zetor 3011
Zetor 3011
- Míša Bourák
Jsem se konečně dočkal sněhu. Zkouška proběhla na 1A
Něco málo zaznamenala přítelkyně s okna.
A to hlavní abych nezapoměl, se nám 16.12. narodila dcera Kristýna (3,9kg; 50cm)
Něco málo zaznamenala přítelkyně s okna.
A to hlavní abych nezapoměl, se nám 16.12. narodila dcera Kristýna (3,9kg; 50cm)
- regulysimon
Nechystáš naňho dať nejaký krajší lak?
Moc gratuluji k přírůstku, tak to byl výborný ježíšek
Na rodinný přírůstek? . Netřeba!regulysimon píše:Nechystáš naňho dať nejaký krajší lak?
Také gratulace - ať Vám dělá pouze radost (snad se také vyspíte ).