Sa len spytam kolko si na tej vlecke viezol typujem tak 6metrov?
805
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: 805
jj slysim ale hlavne tam je kdyz sem v lese ci doma se neco dela tak hned to jde lepe stipat nakladat atd atd
-
Tu vlecku si tahal po lese alebo po nejakej polnej ceste pytam sa preto lebo ja mam vlecku na 4metre tahal som hu za kacenou ale po tych zumpach co sme chodili som bol rad ze som nieco doviezol a nie keby mam tadial tahat 7metrakov
No takto ja som ju utahol len. Uzke gumy mame a hned som sa zahrabal jak bolo blato a ked bol kopec kde nebola sanca som sa cely zahrabal tak preto snama chodiewa. Kamarad a on ma bolgara a ten utahne aj 3 take zadebu a je to jedno ci kopec alebo blatoadammurarik píše:Tu vlecku si tahal po lese alebo po nejakej polnej ceste pytam sa preto lebo ja mam vlecku na 4metre tahal som hu za kacenou ale po tych zumpach co sme chodili som bol rad ze som nieco doviezol a nie keby mam tadial tahat 7metrakov
a po polnej nemam problem snu v haji kvoli listom hej ale ked sa zahrabem do pevneho tak ideMatus3214 píše:No takto ja som ju utahol len. Uzke gumy mame a hned som sa zahrabal jak bolo blato a ked bol kopec kde nebola sanca som sa cely zahrabal tak preto snama chodiewa. Kamarad a on ma bolgara a ten utahne aj 3 take zadebu a je to jedno ci kopec alebo blatoadammurarik píše:Tu vlecku si tahal po lese alebo po nejakej polnej ceste pytam sa preto lebo ja mam vlecku na 4metre tahal som hu za kacenou ale po tych zumpach co sme chodili som bol rad ze som nieco doviezol a nie keby mam tadial tahat 7metrakov
-
- Kontaktovat uživatele:
tak nejhezci nevim neni to jeste hotove me se libi jina ale nejmenuju hii ale nejpevnejsi kazdopadne hii pac 2jitej ram plechy 5mm a dimenzoval vsude fest jen me stve ten zvon to me mrzi ze ho filkl predchozi majitel bohuzel ale zase je kratsi sedne to lepe ale sam bych to nikdy neudelal
hh ale aj tak dobry stroj to mas pekne to je cele a aj silnesimpatak195 píše:tak nejhezci nevim neni to jeste hotove me se libi jina ale nejmenuju hii ale nejpevnejsi kazdopadne hii pac 2jitej ram plechy 5mm a dimenzoval vsude fest jen me stve ten zvon to me mrzi ze ho filkl predchozi majitel bohuzel ale zase je kratsi sedne to lepe ale sam bych to nikdy neudelal
-
- Kontaktovat uživatele:
dekuji
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jak koukam ty ten predek ani radsi nevypinej peknej matros ja jedu zejtra uz me tlaci stroj po 3dny do 10 ci pul 11 garaz zkladam co se daa vcera sem ho poprve slysel jak kutatko prede nekouri az divne proti prvnimu motoru a zatim nedrncim lamela opet zabrala odpruzena..