Lord Krasoň Evo II.
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lord Krasoň Evo II.
takovy maly technicky dotazek: na kolik te +- Lord Krasoň vysel, kdyz bys pocital jen material?
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
To je zákeřná otázka kolik vyšly díly,které se kupovaly vím celkem přesně, jen nevím zda to tady zvěřéjňovat,6911 píše: takovy maly technicky dotazek: na kolik te +- Lord Krasoň vysel, kdyz bys pocital jen material?
hlavně spousta věcí byla doma, takže by ta cena stéjně nic neříkala
-
Přesně jak říká mikro, nejvíc cením stovky hodin práce...Kdybych bral cenu dílů, tak mutant stál 40000. V reálu je to pěkná pi...
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Už proběhla i zkouška navijáku, vytvořený držák jsem trochu podcenil a došlo k jemné nehodě. Při testování jsem úmyslně zapadl,
následně se uvázal o strom, že se vyprostím, ale držák navijáku nevydržel, povyskočil a následně naviják sám ze sebe vyrval všechny dráty elektroinstalace Naštěstí to vté " krabičce " drželo vše na konektorech, takže žádné vážně škody
následně se uvázal o strom, že se vyprostím, ale držák navijáku nevydržel, povyskočil a následně naviják sám ze sebe vyrval všechny dráty elektroinstalace Naštěstí to vté " krabičce " drželo vše na konektorech, takže žádné vážně škody
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
dobra tak na kolik odhadujes jeho cenuMikro píše:To je zákeřná otázka kolik vyšly díly,které se kupovaly vím celkem přesně, jen nevím zda to tady zvěřéjňovat,6911 píše: takovy maly technicky dotazek: na kolik te +- Lord Krasoň vysel, kdyz bys pocital jen material?
hlavně spousta věcí byla doma, takže by ta cena stéjně nic neříkala
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
jak vypada ten držák který to nepřežil?
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Fotka toho starého není, už je tam novýTata píše:jak vypada ten držák který to nepřežil?
a tento už drží??už byla nejaká zkouška?Mikro píše:Fotka toho starého není, už je tam novýTata píše:jak vypada ten držák který to nepřežil?
vypadá to moc pekne
už sem nejdem ani písať že je to nadhera
No toto je traktorik mojich predstav... Maly 4x4 a v tuningu. Uplna paradaFotka toho starého není, už je tam nový
jj tiež sa pridávam chcelo by to video toho navijaku v akci
Ale este by to chcelo nejake male elegantne blatníčky lebo ta sedanka zafrkana blatom nevyzera moc dobre na takom peknom traktore. Mikro jaka je cca najvecsia rychlost?
- bastardtraktor
Mikrosi -
je to celé moc pěkné
jezdí Ti to i rychle a je to určitě lepší, než většina čtyřkolek pro které je ten navijáček původně asi určený.
Teď když máš ten naviják, ta budeš ještě víc trénovat a zkoušet krajní možnosti tvého stroje - to je mi jasný
je to celé moc pěkné
jezdí Ti to i rychle a je to určitě lepší, než většina čtyřkolek pro které je ten navijáček původně asi určený.
Teď když máš ten naviják, ta budeš ještě víc trénovat a zkoušet krajní možnosti tvého stroje - to je mi jasný
ooooooooooooo
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Blatníky budou,jen jak bude trocha času, nejmenší rychlost při 900 ot./min je cca 0,69 km/h,Johny1490 píše:Ale este by to chcelo nejake male elegantne blatníčky lebo ta sedanka zafrkana blatom nevyzera moc dobre na takom peknom traktore. Mikro jaka je cca najvecsia rychlost?
nejvyšší 46,4 km/h při 5 000 ot./min Třeba při sprintu není poblém motor přetočit i na 7 000 ot./min
Blatníky budou,jen jak bude trocha času, nejmenší rychlost při 900 ot./min je cca 0,69 km/h,
nejvyšší 46,4 km/h při 5 000 ot./min Třeba při sprintu není poblém motor přetočit i na 7 000 ot./min