Tak samozřejmě že s předkem a plnym závažím tak jak ho mám v práci a je to uplně něco jiného a váhově taky uplně jinde jak domaděl a kor tady tento co je prodany tak ty kola to sou žiletky !!! hned se to hrabefabikmiroslav píše:To by som netvrdi pokial nema ten Zetor predok tak ho schova ta V3s aj s kačenu v lese mal som aj 4011aj 3011 tak možem porovnat mam 805 traktor dvadsatosem rokov a nepotreboval so do nej ešte zatial okrem obalov redukčnej skryne nič ale udržba je robena jak pred sezonou tak po sezone to je zaklad a ešte jedna podstatna vec zaleži aky je TRAKTORISTA kto za tym sedi podla toho treba aj nahradne dilymilstav1 píše:No máte pravdu jenom bych připoměl ře když mate tovarní vyrobu tak mužete na cestu a dát za domaděl 200000 kč je taky nesmysl ja ho měl a teď mám origo a kdybych nahodou dělal tak nejsem ochoten dotoho vrazit více jak 30000 kč asi tak nejak protože traktor potřebuji jak na cestu tak napole a pak nemusím zhánět kolikrát nahradní díle jako na domaděl kor když ho neděláš sám a věčinou se improvizuje a nevíte ani s čeho jeto poskládáno a pokud vím tak se tovární používají aj v lesi a ve školkách a hadat se kdo uveze 5 kubíkú a vice je nesmysl protože tam zaleží aj na tereně ať je to domaděl s kačeny nebo v3s stejně to nemá na 70 zetorharijaro píše:moja rec haviarhaviar píše:tovarenský je bud zajedno drahý a po druhe nebude splnat tvoje predstavy každý si postavý alebo kupi doma robený traktoryk taký aby mu vyhovoval....bude ťažký poriadny stroj z navijakmi ,hydraolika v predu v zadu,proste do lesa alebo niečo úzke a lahke do role zas ide o to či si narovine stači ti 4x2 ak maš ten pozemok v horšom terene 4x4 a prisposobiš si to presne aby ti to vyhovovalo....my mame domarobený a je čosi na polovičku: do role a aj do hory zas očividne že neutiahne v tej hore 5 kubikov na raz, bo neni váhovo na to stavaný ..uhrabal by sa k smrti.... ale pomože hodne...a na roličke 3 plužky a dvoječka mala na volnobehu si capka a sused dal 250 000 českých doviezli mu 4x4 lame sa to v polke....navarali sme mu do razy v trede bo sa mu normalne predna naprava stretavala pri točeni zo zadnou a 2x sa otočil....ked pusti vzadu kardan nemože zapnuť uzavierku a len na to nadava...ale 1000 ludi ...1000 chuti...Petr 55 píše:Já akorát nějak nechápu, proč vyrábět traktor za účelem prodeje? Traktor vyjde velice drahý a kupující i prodávající musí zákonitě prodělat. Když budu na straně kupujícího, tak si za ty peníze raději koupím profesionálně vyrobený a pořádně v provozu odzkoušený traktor. Vy, jako amatéři nejste nikdy schopni na jediném prototypu vychytat všechny nedostatky. Ale je vidět, že jsou lidé, ochotní takový traktor koupit. Já bych ho za ty peníze nikdy nekoupil.
T805 4X4 made in Dechtice
- milstav1
Re: T805 4X4 made in Dechtice
- Petr 55
Však já mám, jak jsem psal výše, taky domaděl, ale celý jsem si ho vyrobil sám. Chtěl jsem tou kritikou říci, že doma vyrobený traktor je jak prototyp a tím je jeho cena, vzhledem k užitné hodnotě, velice vysoká a takový traktor se nyvyplatí kupovat. Jedině, že ho autor poskládal ledabyle horkou jehlou, už za tím účelem, že ho prodá. Pokud má být takový složitý výrobek, jakým je traktor, třeba ještě s hydraulikou, nebo navijákem, trochu použitelný, dá velice hodně přemýšlení a práce ho vyrobit. Takže aby byl prodejný, musel by se prodat pod cenou. Hodiny strávené při jeho výrobě by se do ceny nedaly započítat.
Ferda Mravenec - můj vzor.
- fabikmiroslav
To maš svätu pravdu mal som tie gumy a nič moc preto som dal 260/70-16 . Každy sa diva na cenu 750-16 cena okolo približne 3000kč kus 260/70-16 7000 kus a maš to ja som ich kupoval na cely traktor stali 21000 to je dôvod prečo kupuju tie 7,50-16milstav1 píše:Tak samozřejmě že s předkem a plnym závažím tak jak ho mám v práci a je to uplně něco jiného a váhově taky uplně jinde jak domaděl a kor tady tento co je prodany tak ty kola to sou žiletky !!! hned se to hrabefabikmiroslav píše:To by som netvrdi pokial nema ten Zetor predok tak ho schova ta V3s aj s kačenu v lese mal som aj 4011aj 3011 tak možem porovnat mam 805 traktor dvadsatosem rokov a nepotreboval so do nej ešte zatial okrem obalov redukčnej skryne nič ale udržba je robena jak pred sezonou tak po sezone to je zaklad a ešte jedna podstatna vec zaleži aky je TRAKTORISTA kto za tym sedi podla toho treba aj nahradne dilymilstav1 píše:No máte pravdu jenom bych připoměl ře když mate tovarní vyrobu tak mužete na cestu a dát za domaděl 200000 kč je taky nesmysl ja ho měl a teď mám origo a kdybych nahodou dělal tak nejsem ochoten dotoho vrazit více jak 30000 kč asi tak nejak protože traktor potřebuji jak na cestu tak napole a pak nemusím zhánět kolikrát nahradní díle jako na domaděl kor když ho neděláš sám a věčinou se improvizuje a nevíte ani s čeho jeto poskládáno a pokud vím tak se tovární používají aj v lesi a ve školkách a hadat se kdo uveze 5 kubíkú a vice je nesmysl protože tam zaleží aj na tereně ať je to domaděl s kačeny nebo v3s stejně to nemá na 70 zetorharijaro píše:moja rec haviarhaviar píše:tovarenský je bud zajedno drahý a po druhe nebude splnat tvoje predstavy každý si postavý alebo kupi doma robený traktoryk taký aby mu vyhovoval....bude ťažký poriadny stroj z navijakmi ,hydraolika v predu v zadu,proste do lesa alebo niečo úzke a lahke do role zas ide o to či si narovine stači ti 4x2 ak maš ten pozemok v horšom terene 4x4 a prisposobiš si to presne aby ti to vyhovovalo....my mame domarobený a je čosi na polovičku: do role a aj do hory zas očividne že neutiahne v tej hore 5 kubikov na raz, bo neni váhovo na to stavaný ..uhrabal by sa k smrti.... ale pomože hodne...a na roličke 3 plužky a dvoječka mala na volnobehu si capka a sused dal 250 000 českých doviezli mu 4x4 lame sa to v polke....navarali sme mu do razy v trede bo sa mu normalne predna naprava stretavala pri točeni zo zadnou a 2x sa otočil....ked pusti vzadu kardan nemože zapnuť uzavierku a len na to nadava...ale 1000 ludi ...1000 chuti...Petr 55 píše:Já akorát nějak nechápu, proč vyrábět traktor za účelem prodeje? Traktor vyjde velice drahý a kupující i prodávající musí zákonitě prodělat. Když budu na straně kupujícího, tak si za ty peníze raději koupím profesionálně vyrobený a pořádně v provozu odzkoušený traktor. Vy, jako amatéři nejste nikdy schopni na jediném prototypu vychytat všechny nedostatky. Ale je vidět, že jsou lidé, ochotní takový traktor koupit. Já bych ho za ty peníze nikdy nekoupil.
Dobre už bolo
- milstav1
Jo oni ty gumy 7.50-16 nejsou až tak špatné do pole je to idealní volba vlezeš do řadku a do brázdy ale do lesa nebo těžkého terenu už souto uzké kola které nezaberou když už tak 10.75-15.3 a víš jak to je čím věčí tím lepšífabikmiroslav píše:To maš svätu pravdu mal som tie gumy a nič moc preto som dal 260/70-16 . Každy sa diva na cenu 750-16 cena okolo približne 3000kč kus 260/70-16 7000 kus a maš to ja som ich kupoval na cely traktor stali 21000 to je dôvod prečo kupuju tie 7,50-16milstav1 píše:Tak samozřejmě že s předkem a plnym závažím tak jak ho mám v práci a je to uplně něco jiného a váhově taky uplně jinde jak domaděl a kor tady tento co je prodany tak ty kola to sou žiletky !!! hned se to hrabefabikmiroslav píše:To by som netvrdi pokial nema ten Zetor predok tak ho schova ta V3s aj s kačenu v lese mal som aj 4011aj 3011 tak možem porovnat mam 805 traktor dvadsatosem rokov a nepotreboval so do nej ešte zatial okrem obalov redukčnej skryne nič ale udržba je robena jak pred sezonou tak po sezone to je zaklad a ešte jedna podstatna vec zaleži aky je TRAKTORISTA kto za tym sedi podla toho treba aj nahradne dilymilstav1 píše:No máte pravdu jenom bych připoměl ře když mate tovarní vyrobu tak mužete na cestu a dát za domaděl 200000 kč je taky nesmysl ja ho měl a teď mám origo a kdybych nahodou dělal tak nejsem ochoten dotoho vrazit více jak 30000 kč asi tak nejak protože traktor potřebuji jak na cestu tak napole a pak nemusím zhánět kolikrát nahradní díle jako na domaděl kor když ho neděláš sám a věčinou se improvizuje a nevíte ani s čeho jeto poskládáno a pokud vím tak se tovární používají aj v lesi a ve školkách a hadat se kdo uveze 5 kubíkú a vice je nesmysl protože tam zaleží aj na tereně ať je to domaděl s kačeny nebo v3s stejně to nemá na 70 zetorharijaro píše:moja rec haviarhaviar píše:tovarenský je bud zajedno drahý a po druhe nebude splnat tvoje predstavy každý si postavý alebo kupi doma robený traktoryk taký aby mu vyhovoval....bude ťažký poriadny stroj z navijakmi ,hydraolika v predu v zadu,proste do lesa alebo niečo úzke a lahke do role zas ide o to či si narovine stači ti 4x2 ak maš ten pozemok v horšom terene 4x4 a prisposobiš si to presne aby ti to vyhovovalo....my mame domarobený a je čosi na polovičku: do role a aj do hory zas očividne že neutiahne v tej hore 5 kubikov na raz, bo neni váhovo na to stavaný ..uhrabal by sa k smrti.... ale pomože hodne...a na roličke 3 plužky a dvoječka mala na volnobehu si capka a sused dal 250 000 českých doviezli mu 4x4 lame sa to v polke....navarali sme mu do razy v trede bo sa mu normalne predna naprava stretavala pri točeni zo zadnou a 2x sa otočil....ked pusti vzadu kardan nemože zapnuť uzavierku a len na to nadava...ale 1000 ludi ...1000 chuti...Petr 55 píše:Já akorát nějak nechápu, proč vyrábět traktor za účelem prodeje? Traktor vyjde velice drahý a kupující i prodávající musí zákonitě prodělat. Když budu na straně kupujícího, tak si za ty peníze raději koupím profesionálně vyrobený a pořádně v provozu odzkoušený traktor. Vy, jako amatéři nejste nikdy schopni na jediném prototypu vychytat všechny nedostatky. Ale je vidět, že jsou lidé, ochotní takový traktor koupit. Já bych ho za ty peníze nikdy nekoupil.
- Standam
Zdravím, Ty tam vidíš nějakou amaterštinu? Já teda né. Standa.Petr 55 píše:Já akorát nějak nechápu, proč vyrábět traktor za účelem prodeje? Traktor vyjde velice drahý a kupující i prodávající musí zákonitě prodělat. Když budu na straně kupujícího, tak si za ty peníze raději koupím profesionálně vyrobený a pořádně v provozu odzkoušený traktor. Vy, jako amatéři nejste nikdy schopni na jediném prototypu vychytat všechny nedostatky. Ale je vidět, že jsou lidé, ochotní takový traktor koupit. Já bych ho za ty peníze nikdy nekoupil.
- milstav1
Tak třeba to řízení ta spojovačka v lese dost nachylné a našloby se určitě víceStandam píše:Zdravím, Ty tam vidíš nějakou amaterštinu? Já teda né. Standa.Petr 55 píše:Já akorát nějak nechápu, proč vyrábět traktor za účelem prodeje? Traktor vyjde velice drahý a kupující i prodávající musí zákonitě prodělat. Když budu na straně kupujícího, tak si za ty peníze raději koupím profesionálně vyrobený a pořádně v provozu odzkoušený traktor. Vy, jako amatéři nejste nikdy schopni na jediném prototypu vychytat všechny nedostatky. Ale je vidět, že jsou lidé, ochotní takový traktor koupit. Já bych ho za ty peníze nikdy nekoupil.
- fabikmiroslav
Na každom niečo najdeš a po skusenostiach a časom prideš na to ako s tym narabat a na čo si treba dat pozor ja už tiež vylepšujem otcovu robotu a počuvam druhych ake maju skusenosti a treba si vybrat to najlepšie a treba sa učit na cudzich chybach a nie na svojich tie potom vyjdu draho
Dobre už bolo
- fabikmiroslav
Tam je toho viac čo by sa dalo ešte vylepšit ale spraveny je pekne to vieš niekoho očari farba ineho ineho konštrukčne riešeniemilstav1 píše:Tak třeba to řízení ta spojovačka v lese dost nachylné a našloby se určitě víceStandam píše:Zdravím, Ty tam vidíš nějakou amaterštinu? Já teda né. Standa.Petr 55 píše:Já akorát nějak nechápu, proč vyrábět traktor za účelem prodeje? Traktor vyjde velice drahý a kupující i prodávající musí zákonitě prodělat. Když budu na straně kupujícího, tak si za ty peníze raději koupím profesionálně vyrobený a pořádně v provozu odzkoušený traktor. Vy, jako amatéři nejste nikdy schopni na jediném prototypu vychytat všechny nedostatky. Ale je vidět, že jsou lidé, ochotní takový traktor koupit. Já bych ho za ty peníze nikdy nekoupil.
Dobre už bolo
tu je ešte naša nová vyklápačka... trošku sme sa nudili...
foto je staršie bo teraz máme na traktore ešte aj kabínu...
foto je staršie bo teraz máme na traktore ešte aj kabínu...
tak přidej foto traktoru z kabinou aď se podíváme jak se povedla.
Vlek je
Vlek je
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- fabikmiroslav
Čau.Nemáš náhodou zvyšné pneu na T-805? 10,5-16 ?Ivo
- valenta.mi
- Kontaktovat uživatele:
T805 objela kus světa,Hanzelka Zigmund,není co dodat at si každý říká co chce Zetor na Tatru nemá a to su Moravák Zdarec
- fabikmiroslav
Moja reč ale len ten bez pedku mal som ho tak môžem porovnat
Dobre už bolo
toho len tak nieco nezastavy fakt pekne urobene