V pohodě už se na tom pracujeDaddy píše:Tak stav rozvaděče jsem neznal - však víš, jak jsme ho zobchodovali . To mě mrzí.NAK píše:Zatím spousta problému tvuj rozvaděč chvíli jde a nekdy stavkuje.Připadá mi problém s přetlak.ventilem.Pomalu řešíme problémy
Nakuv nový traktor
Re: Nakuv nový traktor
Problém odstraněn.NAK píše:V pohodě už se na tom pracujeDaddy píše:Tak stav rozvaděče jsem neznal - však víš, jak jsme ho zobchodovali . To mě mrzí.NAK píše:Zatím spousta problému tvuj rozvaděč chvíli jde a nekdy stavkuje.Připadá mi problém s přetlak.ventilem.Pomalu řešíme problémy
No tak hurá! . S čím Tě pozlobil?
NAK píše:Tak jsem se dokopal to vyfotitNAK píše:Ja to vyfotímToreto píše:Nahod tie fotky čo máš rozrobené
serus tu prevodovku tam mas len koli zmene zmyslu otacania? alebo ma aj nejaky druhy vyznam? a z coho budes hnat navijak? tiez mam rovnaky problem ako to riesit?
Zasraná nadrž špatný filtr a svinstvo sa rozneslo po celém okruhu.Už jsme to vyčistili.Daddy píše:No tak hurá! . S čím Tě pozlobil?
Ta převodovka je kvuli změně smyslu otačení a abych vývod dostal víc ke středu traktoru.Zatím jsem t nevyzkopušel.dzango píše:NAK píše:Tak jsem se dokopal to vyfotitNAK píše:Ja to vyfotímToreto píše:Nahod tie fotky čo máš rozrobené
serus tu prevodovku tam mas len koli zmene zmyslu otacania? alebo ma aj nejaky druhy vyznam? a z coho budes hnat navijak? tiez mam rovnaky problem ako to riesit?
A navijak ako budeš napajat?
Měl bych ho pohánět hydromotoremdzango píše:A navijak ako budeš napajat?
Zas nejdou vložit fotky
Včera jsem si udělal radost již mám tři navijaky ale tento byl za supr cenu.NAK píše:Zas nejdou vložit fotky
http://postimg.cc/my.php?gallery=cmzdf6oa
nefunguje
neni to náhodou v3s-ácky dvojnaviják ktorý sa používal na nakladanie dreva ?!
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
jj z ventry kladovky . pěkny macek
nebol ten navijak origoš ovladaný štyrmi vzduchovými valcami?! 2x spojka a 2x brzda niekde som to tak videl