Ondras83 - traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ondras83 - traktor
Já byl jen kousíček za barákem, potřeboval jsem to projet s aspoň trošku ohřát, dělal jsem novou směs antifreeze.
Když je hezky, nemám na výlety bohužel čas.
Když je hezky, nemám na výlety bohužel čas.
Hlavně tu radlici pořádně vyztuž, já už jdu dělat radlici evoIII
https://postimg.cc/4K52KvL7
Já to mám taky z bojleru a takhle je to málo, dokud nebyla otočná tak držela ale teď jí mám do vrtule
https://postimg.cc/4K52KvL7
Já to mám taky z bojleru a takhle je to málo, dokud nebyla otočná tak držela ale teď jí mám do vrtule
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapi, ode dneška budu muset shánět ještě jednoho John Deerea, aby se nám kluci nehadali
-
Ak som dobre pochopil tak Gratulujem
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
delam na celnim nakladaci, potebuju predelat tu hydrauliku a jsem nasran, protoze se mi ztratily vykresy na podkop...
to jen tak do novyho roku
to jen tak do novyho roku
Čo prerábaš na hydraulike čelňáku? !
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nene, celak jde uz konecne do barvy + budou nejaky mensi upravy, co jsem pochytil, ze by se mohlo zlepsit (kdyz to pujde snadno, kdyz to bude na predelavku, seru na to)
a musim predelat hydrauliku na traktoru kvuli podkopu - novy cerpadlo + komplet nove vedeni odpadnich vetvi z rozvadecu do nadrze + nova filtrace, ktera si vyzada prestavbu nadrze
a musim predelat hydrauliku na traktoru kvuli podkopu - novy cerpadlo + komplet nove vedeni odpadnich vetvi z rozvadecu do nadrze + nova filtrace, ktera si vyzada prestavbu nadrze
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
To je oser s tou hydraulikou,ůplně to nesnáším,všechno zeblitý,zamaštěný,ruce,nářadí,traktor
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ráno jsem se vrhnul na podkop, potřebuju opravit otoč a hlavně její pístnici, kterás vůli (celá koza, co ji drží, pruží), takže vybrousit prasklé sváry, převařit, vyztužit a vylepšit. Možná udělám ťapky na nohy a asi to natru, když už to mám rozkuchany.
V plánu bylo předělat otoč jako vlcnovjan (jako všechny ostatní podkopy) ale kašlu na to. Mám víc projektů, tak abych to stihnul dát do kupy, z jara půjdeme makat.
V plánu bylo předělat otoč jako vlcnovjan (jako všechny ostatní podkopy) ale kašlu na to. Mám víc projektů, tak abych to stihnul dát do kupy, z jara půjdeme makat.
-
- Kontaktovat uživatele:
kurna kdyz to vidim ,tak si clovek vazi co ma za prostory a nemluve ze tam mam furt 18stupnu kdyz nadoba a kotel vedle... prace tricko v zime..
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
u me taky bude
byl jsem zvyklej na dilnu u taty, ale ted jsem zase ve svym, velky rozborky a sborky delam tam, tady ze pripravuju ten celak a podkop, tak to delam v plechovy garazi...ale plany do budoucna uz jsou, to je jasny
byl jsem zvyklej na dilnu u taty, ale ted jsem zase ve svym, velky rozborky a sborky delam tam, tady ze pripravuju ten celak a podkop, tak to delam v plechovy garazi...ale plany do budoucna uz jsou, to je jasny