Vlčnovjan 4x4
Re: Vlčnovjan 4x4
Taká kosačka by sa mi zišla. Škoda že to neviem vyrobiť a na nejaký schopný polotovar vhodný na úpravu som ešte nenarazil. S tým dvojvalcom to musí ísť jedna báseň Búde aj nejaké videiko s kosenia?
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Ahoj. Prosím ťa od kiaľ si objednával tie ozubené kolesá do tej vyrovnávacej prevodovky? To vrchné čo ide nasadiť na hriadeľ V3S rozvodovky je zvarené z dvoch kusov aby pasovalo nasadiť na rozvodovku natu hriadeľ na predný náhon? Dával si aj kaliť? Aký je to materiál tie kolesá C45?
Hoj, ano je to z materialu c 45 modul 3, ale kalit to asi nebudu. Ozub. kola jsem objednaval v Matysu a drazkovy naboj je vydratovany a s ozub. kolem bude spojeny perem, uz na nu brzo dojde, musim ju dat dohromady vsechno mam pripraveno, tak snad to bude pasovat....
Som zvedavý ako ju tam pripevníš keďže predpokladám že nebude to koleso priatiahnuté matkou otu hriadeľ.
Pekný
Už len aby moc nepršalo.
Už len aby moc nepršalo.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej tek, udělej potom video. Táta ho měl dřív taky, ale byl krátký pás a tak to jen přecházelo hlínu s bramborama, tak jsme to rozdělali, vyhodili a chceme vibrační, jak má teď Vladimír
Uvidim sam su velice zvedavi zase v sobotu na traktoriade me borec rikal, ze ma vibracni jak Ladin a nefunguje mu to ze to neprotrepava , chce ho prodat....ja sem sel do tohoto, vudei je o nem hodne ..
Tak uvidim...
Tak uvidim...
...každý stroj má svoje pro a proti . Tak ať slouží !
Ladine, to je jasne, kazde pude vyhovuje neco jineho, su velice zvedavi ja
k bude fungovat... protrepavat...
k bude fungovat... protrepavat...
Dnes jsem opět sekal se sakačkou a s novým motorem -dvouválec Tecumseh 20 Hp.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PGGG3DXlTmQ&t=3s[/youtube]
zkoušel jsem i vysokou starou trávu a úplně v pohodě ani se nezadýchal - mulčoval
Jak sem říkal, to je iná liga ten motor je super...
Jara
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PGGG3DXlTmQ&t=3s[/youtube]
zkoušel jsem i vysokou starou trávu a úplně v pohodě ani se nezadýchal - mulčoval
Jak sem říkal, to je iná liga ten motor je super...
Jara
Zdarec,
včera jsem poprvé zkoušel vyorávat brambory, hrozně velké hroby (sazeno velkým sazečem) a v pohodě hlina procházela velice pěkně, jak pojedu na mnou nebo ručně sazeném poli kde nebudou takové hroby to bude perfektní....(krásná úroda - poloranné)
Velká spokojenost...
Pokud bude asistent udělám video....
Ještě jedna foto a video z Traktoriády z Nedachlebic
J.
včera jsem poprvé zkoušel vyorávat brambory, hrozně velké hroby (sazeno velkým sazečem) a v pohodě hlina procházela velice pěkně, jak pojedu na mnou nebo ručně sazeném poli kde nebudou takové hroby to bude perfektní....(krásná úroda - poloranné)
Velká spokojenost...
Pokud bude asistent udělám video....
Ještě jedna foto a video z Traktoriády z Nedachlebic
J.
Parada uroda . Ked budem velky tak este skusim takyto pasovy vyorabac na zemiaky. Vibracny sa mi u nas neosvedcil tak isiel z domu.