Vlčnovjan 4x4
Re: Vlčnovjan 4x4
Hoj Zbyňo,
jj, ale hala už byla hotová 8x12m tak jsem ji musel situovat na pozemek široký 10,5m.. Jistě by to bylo lepší kdyby byla štítem podélně, ne příčně.
Ale už byla, Poptával jsem novou (tuto jsem chtěl prodat, ale byla o 50 tis dražší a na to bych se vys.., termín dodání srpen září...)
Velikostně, no fůrt by byla malá, ale není problém ji do zadu prodloužit, ale zatím mě stačí...
V panelech musím zabetonovat ještě ty ůvazkové háky a pak to celé napenetruji a natřu. Ještě udělám dopředu před ta posuvná vrata uzavřený přístřešek s příhradovým nosníkem 8x6m.
Jinak su rád, že už stojí...nebo ten větr v sobotu byl fakt velice veliký.(bečka Hrádku 11 a pečené kolena to jistili...)
Eště nevím jak se spárama než to natřu co tam mám dát, jenom vysypat pískem, nebo vylít cemetovým mlékem...???
Jara
jj, ale hala už byla hotová 8x12m tak jsem ji musel situovat na pozemek široký 10,5m.. Jistě by to bylo lepší kdyby byla štítem podélně, ne příčně.
Ale už byla, Poptával jsem novou (tuto jsem chtěl prodat, ale byla o 50 tis dražší a na to bych se vys.., termín dodání srpen září...)
Velikostně, no fůrt by byla malá, ale není problém ji do zadu prodloužit, ale zatím mě stačí...
V panelech musím zabetonovat ještě ty ůvazkové háky a pak to celé napenetruji a natřu. Ještě udělám dopředu před ta posuvná vrata uzavřený přístřešek s příhradovým nosníkem 8x6m.
Jinak su rád, že už stojí...nebo ten větr v sobotu byl fakt velice veliký.(bečka Hrádku 11 a pečené kolena to jistili...)
Eště nevím jak se spárama než to natřu co tam mám dát, jenom vysypat pískem, nebo vylít cemetovým mlékem...???
Jara
Ahoj Jára,
Máš to luxusné
A tam na tej fotke z pivom je tata že?
Máš to luxusné
A tam na tej fotke z pivom je tata že?
jj, otec to všechno kontroloval...
dík za pochvalu..
Ještě to dodělat..
dík za pochvalu..
Ještě to dodělat..
Ako ,nezapries,,,,
Tá podoba.....
Tá podoba.....
To vypadá na dokonale položené panely
Jak široké máš spáry?
Jak široké máš spáry?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Snazil jsem se, sam jsem to stahoval a kamos s JCB to pokladal, on to umi velmi dobre..
Máš to fakt hezký.
Vyšlo to lépe oproti lité podlaze?
Vyšlo to lépe oproti lité podlaze?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
celková plocha panelů (300x200x14) je 18x8 = 144m2
panely stály cca 100 000,- (24x4200,-)
panely stály cca 100 000,- (24x4200,-)
To jsi mohl mít leštěný beton. Ale to by nešlo rozebírat.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Mozna, ale 18 panelu sem mel 2 roky a 6 jsem dokupoval.. a kdybych to potřeboval rozdelat
..
..
Jj. Máš to pěkné. Hezčí než spousta litých podlah co jsem viděl.
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
Ahoj Jára,
Číl som sa dočítal, že tam máte špeci múzeum....
Číl som sa dočítal, že tam máte špeci múzeum....
Jj Dane, muzeum pálenice, dojed se podívat a můžeš se stavit na soudružkou návštěvu....
No, len nech sa to trochu upokojí,
A bude môcť kúsok cestovať
A bude môcť kúsok cestovať