Stavba traktoru ZAMBRO

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
zambro

Re: Stavba traktoru ZAMBRO

#226 Nový příspěvek od zambro »

Zdravím všechny nadšence a děkuji za chválu. S kabinou zatím vyčkávám, zatím zůstanu u kabria.
Včera jsem se zůčasnil s traktorem na Novobydžovské traktoriádě,potkal jsem se tam s několika členy fora a pokecali. Super akce, bylo tam 120 strojů a bylo na co koukat, počasí vyšlo.

sychrovak

#227 Nový příspěvek od sychrovak »

Bylo mě čest ho vidět na vlastní oči,v domovinách byl tím nejlepším výtvorem co jsem viděl. 8)
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

sferos

#228 Nový příspěvek od sferos »

Veľmi pekný stroj. Na škodu fóru sú rypácke príspevky niektorých členov fóra, ( týmto nemyslím kritiku, ktorá môže pomôcť v technickom riešení - pokiaľ nemám čo písať, tak radšej nepíšem ). Každý stavia to na čo má. Určite je rozumne použiť nové diely, alebo aspoň všetko opraviť a nemontovať agregáty v neznámom technickom stave. Keď som staval traktor, tak som všetko rozoberal a snažil sa dať nove diely. Nemal som financie na 4x4, boli iné prednejšie veci. Štyri deti niečo stoja. Je len každého vec do čoho uloží svoje peniaze, tak ako tu bolo spomenuté. Niekto stavia stroje a niekto sedí v krčme a potom závidí. Držím palce 8) .

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#229 Nový příspěvek od Ondras83 »

sferos píše:Veľmi pekný stroj. Na škodu fóru sú rypácke príspevky niektorých členov fóra, ( týmto nemyslím kritiku, ktorá môže pomôcť v technickom riešení - pokiaľ nemám čo písať, tak radšej nepíšem ). Každý stavia to na čo má. Určite je rozumne použiť nové diely, alebo aspoň všetko opraviť a nemontovať agregáty v neznámom technickom stave. Keď som staval traktor, tak som všetko rozoberal a snažil sa dať nove diely. Nemal som financie na 4x4, boli iné prednejšie veci. Štyri deti niečo stoja. Je len každého vec do čoho uloží svoje peniaze, tak ako tu bolo spomenuté. Niekto stavia stroje a niekto sedí v krčme a potom závidí. Držím palce 8) .
predpokladam, ze narazis na tu cenu, kterou to nakonec stalo...

zaprve: je to perfektni a naprosto paradni traktor
zadruhe: tovarni masina v takovymhle provedeni (ne nejaka cinska sracka) a s takovyhlema vykonovyma parametrama by stala nejmene 2x nebo 3x tolik...

zambro

#230 Nový příspěvek od zambro »

sferos píše:Veľmi pekný stroj. Na škodu fóru sú rypácke príspevky niektorých členov fóra, ( týmto nemyslím kritiku, ktorá môže pomôcť v technickom riešení - pokiaľ nemám čo písať, tak radšej nepíšem ). Každý stavia to na čo má. Určite je rozumne použiť nové diely, alebo aspoň všetko opraviť a nemontovať agregáty v neznámom technickom stave. Keď som staval traktor, tak som všetko rozoberal a snažil sa dať nove diely. Nemal som financie na 4x4, boli iné prednejšie veci. Štyri deti niečo stoja. Je len každého vec do čoho uloží svoje peniaze, tak ako tu bolo spomenuté. Niekto stavia stroje a niekto sedí v krčme a potom závidí. Držím palce 8) .
Zdravím Sferos, díky za podporu to člověka moc potěší. K těm rýpalům se nebudu vyjadřovat, to je ztráta času.Mě stačí to, že na traktoriádách si spousta lidí myslí že je traktor tovární výroby a ptají se kde se dá koupit.Taky mě těší obrovský zájem když někam přijedu.

Daddy

#231 Nový příspěvek od Daddy »

Zítra Lipec u Kolína? Váhám, zda se tam neotočit na pokec :-/ ?

hajney

#232 Nový příspěvek od hajney »

zambro píše:...Taky mě těší obrovský zájem když někam přijedu.
Vůbec se nedivím, pokud bych měl možnost tenhle traktor vidět na vlastní oči tak se taky půjdu podívat blíž 8)

zambro

#233 Nový příspěvek od zambro »

Daddy píše:Zítra Lipec u Kolína? Váhám, zda se tam neotočit na pokec :-/ ?
Ahoj, jestli se mi vrátí avie tak zítra vyrazím do Čermné nad orlicí.

zambro

#234 Nový příspěvek od zambro »

Nazdar traktoráci, za hodinu nakládám a zítra ráno vyrážím směr Stínava. Počasí doufám vyjde.

Rendy9999
Kontaktovat uživatele:

#235 Nový příspěvek od Rendy9999 »

Chlapci se máte :friends: já jedu na kůrovce .

zambro

#236 Nový příspěvek od zambro »

Tak mám Stínavu za sebou, takovou parádní atmosféru jsem nezažil.Poznal jsem tam dalších několik členů fóra a spousty bezva lidí. Nesoutěžil jsem, do toho bahna se mi nechce, pouze jsem si zkusil potáhnout obrněný transportér(váha 12 tun) traktor to dal.

Pavlajs
Kontaktovat uživatele:

#237 Nový příspěvek od Pavlajs »

Máš pravdu,že jsi to dal...nějakých 12 tun..... 8)
Jsem rád,že jsem tě tam potkal,nečekal jsem to....opravdu povedený stroj 8) 8) 8)
Zde je důkaz pro ty,kteří to neviděli ve vlákně ze Stínavy....
http://pavlajs13.rajce.idnes.cz/Stinavs ... 150062.jpg

Jakub721

#238 Nový příspěvek od Jakub721 »

Klobúk dolu pred takýmto traktorom a staviteľom. Oceňujem hodiny , dni strávené pri výrobe tohto naozaj nádherného traktora. Komponenty sú perfektné...myslím si , že tento stroj bude dlho slúžiť. Naozaj do posledného detailu urobený traktor 8) 8) :pohar:

pesvi

#239 Nový příspěvek od pesvi »

Tak,klobuk dolu.

Daddy

#240 Nový příspěvek od Daddy »

Kluci, tolik klobouků ani ve vlastnictví nemám :) - a všechny už jsou někde dole :ano: ! Viděl jsem Jardův stroj už několikrát (minimálně v Bydžově a na Stínavě) - a vždy na něm nacházím něco nového - inspirativní promyšlená řešení, i když nic nestavím. Jak tady už někdo zmínil - každý detail a každý šroubek má svůj smysl a logiku! Aby také ne u chlapa z velmi příbuzného oboru a mnohaletými zkušenostmi :friends: . Ani se nedivím, že není ochotný některé disciplíny na traktoriádách absolvovat! Za vidění však tato mašinka určitě stojí! Měl jsem možnost na traktoru sedět a zahýbat si ovládacími prvky. Pro mě jsou některé malinko "jinde", ale je vidět, že majitel (vyšší postavy) myslel i na ergonomii 8) .

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“