Traktor z považia
Re: Traktor z považia
Obzeral som ích na bazoši. Nie su zlé len su nízke a strašne úzke. Ale cena hrá rolu
-
presne tie iste ma aj sused mne sa celkom pozdavaju ale maju tie nedostatky čo si napisal
mam presne to iste kriterium ako ty , cena
som rozmyšlal aj ist pozrieť do polska ?
mam presne to iste kriterium ako ty , cena
som rozmyšlal aj ist pozrieť do polska ?
Obujem retaze prípadne chystám sa navarit na retaze "podkovy" posuchu prejdem a ked príde tažko nahodim retaze
Pre moje potreby
-
tak som zvedavy na tu upravu tych retazi lebo ja tieš by som chcel v dohladnej dobe poriešiť retaze pokial niesu šipaky
tak po menšej pauze som dnes nafotil ako vyzeera ten disk po tom učinku toho odhrdzovača a dnes som ho aj natrel a zajtra dam druhu vrstvu a ešte jedna fotka ako som dnes opuštal nachystane kolesa uš len duše poriešit a pojde sa obuvať
tak po menšej pauze som dnes nafotil ako vyzeera ten disk po tom učinku toho odhrdzovača a dnes som ho aj natrel a zajtra dam druhu vrstvu a ešte jedna fotka ako som dnes opuštal nachystane kolesa uš len duše poriešit a pojde sa obuvať
Také mě to teď čeká sem moc zvědav jak ty staré nánosy půjdou dolů
-
no ja som to všetko obrusil obyčajnym brusnym kotučom ale prednu čast disku som brusil lešitiacim kotučom aby to nenarobilo moc velke ryhy , ano ale bolo to des kolko prachu ale za vysledok to stoji
-
len ešte väčšiaradosť by bola keby hned obuvam nove gumy nato
-
tak dnes sa mi podarilo zohnať šipove pneumatiky do predu 6.00-16 ešte vcelkom zachovalom stave a zadarmo
Ty jo tak to máš štěstí. já je měl také za dobře ale takhle tedy ne
-
no mal som akysi dobry den vtedy hned ako som ich zbadal z dialky som sa len modlil aby to boli 16" ale hned som si premyslel že aj keby to boli ineho rozmeru hned ich beriem na niečo by sa uš
No jasné , a nebo by se hodili někomu odsud
-
ved to no a včera sa zasa zadarilo zohnal som si novu dušu 8,25-20 za dobre slovo tak hned som obul jedno koleso že ako to bude vyzerať stymi diskoma a važil som to koleso a ma 65kg nie ako sa niekde pisalo žo 85kg
Až to hodiš na kolesá hod fotku
-
ak sa mi podari tak koncom tocho tyždna by to malo byť na kolesach