Stavba traktoru ZAMBRO
-
Re: Stavba traktoru ZAMBRO
no dobre a akym sposobom to bude riesene myslim tym zmena otacok
Nejprve kousek kardanu a pak dvě ozubená kola v olejové skříni a z ní šestidrážka ven.adammurarik píše:no dobre a akym sposobom to bude riesene myslim tym zmena otacok
Tak a tento krásny stroj je konečne v 4x4
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
uplne jsem zapomel...na Starokolinske brazde jsem stal s traktorem vedle Zambra ....jak jsem rikal uz tam, na praci je to skoro az moc pekny
sedel jsem na tom a tezko si clovek asi dokaze predstavit neco lepsiho, doma vyrobenyho prohlizel jsem to dost a nikde jsem nenasel chybu
sedel jsem na tom a tezko si clovek asi dokaze predstavit neco lepsiho, doma vyrobenyho prohlizel jsem to dost a nikde jsem nenasel chybu
Čau Ondro,zase nepřeháněj ono by se něco našlo.Jenom mě mrzí že když už jsi na něm seděl, že mě nenapadlo Ti říct ať se svezeš,možná příště.Ondras83 píše:uplne jsem zapomel...na Starokolinske brazde jsem stal s traktorem vedle Zambra ....jak jsem rikal uz tam, na praci je to skoro az moc pekny
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
no, jelikoz ja nerad pujcuju svoje stroje (auto, motorku, traktor atd) tak jsem se ani svist nechtel ale dekujuzambro píše:Čau Ondro,zase nepřeháněj ono by se něco našlo.Jenom mě mrzí že když už jsi na něm seděl, že mě nenapadlo Ti říct ať se svezeš,možná příště.Ondras83 píše:uplne jsem zapomel...na Starokolinske brazde jsem stal s traktorem vedle Zambra ....jak jsem rikal uz tam, na praci je to skoro az moc pekny
jeste jednou diky za slozeni a nalozeni pluhu
Dlouho nic nového tu nebylo.Už je motor zajetý? Což takhle nějaké video by nebylo?
Zdravím kolego, ale nějak nezbývá na traktor čas.Zajetý není,mám spotřebováno celkem asi 60litrů nafty tj. asi 10-12 motohodin.Už ale začínám mít traktorový absťák, tak se uvidí.
Ide zima treba sa pustit dotej kabíny
- DemprTraktor
tento traktor je opravdoví mistrovský dílo,
Výhoda je že lepší už to nebude
- Pavlajs
- Kontaktovat uživatele:
Nemám slov......
to je nádherný,suprova koncepce a desing,jak se ta kapota dělá?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
- Lgorner
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, pěkná práce i když ten rozpočet mě zarazil. Já jsem si dal za cíl nepřesáhnout 50000,- protože s narůstající cenou ztrácí smysl vyrábět traktor doma. V tomto případě bych uvažoval o traktoru tovární výroby. Ale proč ne, když jsou prostředky.
[stream][/stream]Dobrý den, především bych chtěl poděkovat všem za uznání . K tomu rozpočtu se tady již vyjádřil Jirka K který přesně pochopil a vystihl moji myšlenku(Jiří děkuji)Zambro.Taky bych chtěl poděkovat všem co mi posílají soukromé zprávy a omlouvám se že na všechny neodpovídám.
Toto je ten můj zmiňovanej názor na tento stroj,kdyby ho někdo nemohl už na straně 10 najít.Jirka K píše:Každej si staví to co umí a je schopnej dokončit včetně pořizovacích nákladů.Když je člověk schopnej a má na to i finančně,tak si postaví takovýto skvost.Když to vezme na traktoriádu,tak okolo něho bude víc lidí,než u origo Zetorů dohromady.Toto je ještě traktor,který dokáže i něco pořádnýho ukázat i v terénu,nejen lesk a preciznost na pohled.Mě by takového nablejskaného stroje bylo v lese líto už při první větvičce na kapotě.Je to krásná práce a pro majitele má určitě větší hodnotu,než nová sériovka dnešní výroby,kterou si doma nikdo neopraví a náhradní díly jsou za cenu třeba celého tohoto traktoru.(motor,převodovka a podobně)Na tento stroj,o kterém ví majitel vše se nechá vše sehnat,nebo vyrobit za babku oproti novým sériovkám.známýmu vytáhli naftu z minibagru a odnesli,nebo zahodili víčko nádrže.Nový stálo 3800 bez daně.Už třikrát,přitom nafty je tam pár litrů.Sériovka s rancem za každou prkotinu.zambro píše:Zdravím na slovač, tak Vás asi zklamu ,když jsem spočítal material (kupoval jsem všechno nové)tak v tomto stavu jsem na dvěstěpadesáti tisíci,a práce navíc.dzango píše:to si podla mna dobre strelil mimo moj odhad je cez 5000 euro aj z robotouworkoholik píše:Prosím Ťa, nepovažuj to za nejaké rýpanie, chcel by som orientačne vedieť náklady, ktoré si s týmto traktoríkom mal. Môj odhad je 1500-2000 eur. Mýlim sa? Pýtam sa preto, ak by si dal niekto za ciel postaviť taký krásny stroj, aby prirodzene rátal s tým, že to aj niečo stojí. Dík za odpoveď.