Stavba traktoru ZAMBRO

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
adammurarik

Re: Stavba traktoru ZAMBRO

#166 Nový příspěvek od adammurarik »

no dobre a akym sposobom to bude riesene myslim tym zmena otacok

zambro

#167 Nový příspěvek od zambro »

adammurarik píše:no dobre a akym sposobom to bude riesene myslim tym zmena otacok
Nejprve kousek kardanu a pak dvě ozubená kola v olejové skříni a z ní šestidrážka ven.

Toreto

#168 Nový příspěvek od Toreto »

Tak a tento krásny stroj je konečne v 4x4 :friends:

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#169 Nový příspěvek od Ondras83 »

uplne jsem zapomel...na Starokolinske brazde jsem stal s traktorem vedle Zambra ....jak jsem rikal uz tam, na praci je to skoro az moc pekny :D

sedel jsem na tom a tezko si clovek asi dokaze predstavit neco lepsiho, doma vyrobenyho :) prohlizel jsem to dost a nikde jsem nenasel chybu :)

zambro

#170 Nový příspěvek od zambro »

Ondras83 píše:uplne jsem zapomel...na Starokolinske brazde jsem stal s traktorem vedle Zambra ....jak jsem rikal uz tam, na praci je to skoro az moc pekny :D

sedel jsem na tom a tezko si clovek asi dokaze predstavit neco lepsiho, doma vyrobenyho :) prohlizel jsem to dost a nikde jsem nenasel chybu :)
Čau Ondro,zase nepřeháněj ono by se něco našlo.Jenom mě mrzí že když už jsi na něm seděl, že mě nenapadlo Ti říct ať se svezeš,možná příště.

Ondras83
Kontaktovat uživatele:

#171 Nový příspěvek od Ondras83 »

zambro píše:
Ondras83 píše:uplne jsem zapomel...na Starokolinske brazde jsem stal s traktorem vedle Zambra ....jak jsem rikal uz tam, na praci je to skoro az moc pekny :D

Čau Ondro,zase nepřeháněj ono by se něco našlo.Jenom mě mrzí že když už jsi na něm seděl, že mě nenapadlo Ti říct ať se svezeš,možná příště.
no, jelikoz ja nerad pujcuju svoje stroje (auto, motorku, traktor atd) tak jsem se ani svist nechtel :) ale dekuju :)

jeste jednou diky za slozeni a nalozeni pluhu :)

Jirka K

#172 Nový příspěvek od Jirka K »

Dlouho nic nového tu nebylo.Už je motor zajetý? Což takhle nějaké video by nebylo?

zambro

#173 Nový příspěvek od zambro »

Zdravím kolego, ale nějak nezbývá na traktor čas.Zajetý není,mám spotřebováno celkem asi 60litrů nafty tj. asi 10-12 motohodin.Už ale začínám mít traktorový absťák, tak se uvidí.

Toreto

#174 Nový příspěvek od Toreto »

Ide zima treba sa pustit dotej kabíny :)

DemprTraktor

#175 Nový příspěvek od DemprTraktor »

tento traktor je opravdoví mistrovský dílo, :pohar: 8)
Výhoda je že lepší už to nebude

Pavlajs
Kontaktovat uživatele:

#176 Nový příspěvek od Pavlajs »

Nemám slov...... 8) 8) 8)

pawka

#177 Nový příspěvek od pawka »

to je nádherný,suprova koncepce a desing,jak se ta kapota dělá?
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Lgorner
Kontaktovat uživatele:

#178 Nový příspěvek od Lgorner »

Zdravím, pěkná práce i když ten rozpočet mě zarazil. Já jsem si dal za cíl nepřesáhnout 50000,- protože s narůstající cenou ztrácí smysl vyrábět traktor doma. V tomto případě bych uvažoval o traktoru tovární výroby. Ale proč ne, když jsou prostředky. 8)

zambro

#179 Nový příspěvek od zambro »

[stream][/stream]Dobrý den, především bych chtěl poděkovat všem za uznání . K tomu rozpočtu se tady již vyjádřil Jirka K který přesně pochopil a vystihl moji myšlenku(Jiří děkuji)Zambro.Taky bych chtěl poděkovat všem co mi posílají soukromé zprávy a omlouvám se že na všechny neodpovídám.

Jirka K

#180 Nový příspěvek od Jirka K »

Jirka K píše:
zambro píše:
dzango píše:
workoholik píše:Prosím Ťa, nepovažuj to za nejaké rýpanie, chcel by som orientačne vedieť náklady, ktoré si s týmto traktoríkom mal. Môj odhad je 1500-2000 eur. Mýlim sa? Pýtam sa preto, ak by si dal niekto za ciel postaviť taký krásny stroj, aby prirodzene rátal s tým, že to aj niečo stojí. Dík za odpoveď.
to si podla mna dobre strelil mimo 8) moj odhad je cez 5000 euro aj z robotou
Zdravím na slovač, tak Vás asi zklamu ,když jsem spočítal material (kupoval jsem všechno nové)tak v tomto stavu jsem na dvěstěpadesáti tisíci,a práce navíc.
Každej si staví to co umí a je schopnej dokončit včetně pořizovacích nákladů.Když je člověk schopnej a má na to i finančně,tak si postaví takovýto skvost.Když to vezme na traktoriádu,tak okolo něho bude víc lidí,než u origo Zetorů dohromady.Toto je ještě traktor,který dokáže i něco pořádnýho ukázat i v terénu,nejen lesk a preciznost na pohled.Mě by takového nablejskaného stroje bylo v lese líto už při první větvičce na kapotě.Je to krásná práce a pro majitele má určitě větší hodnotu,než nová sériovka dnešní výroby,kterou si doma nikdo neopraví a náhradní díly jsou za cenu třeba celého tohoto traktoru.(motor,převodovka a podobně)Na tento stroj,o kterém ví majitel vše se nechá vše sehnat,nebo vyrobit za babku oproti novým sériovkám.známýmu vytáhli naftu z minibagru a odnesli,nebo zahodili víčko nádrže.Nový stálo 3800 bez daně.Už třikrát,přitom nafty je tam pár litrů.Sériovka s rancem za každou prkotinu.
Toto je ten můj zmiňovanej názor na tento stroj,kdyby ho někdo nemohl už na straně 10 najít.

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“