Stavba traktoru ZAMBRO
Re: Stavba traktoru ZAMBRO
Nevím, jestli odkaz bude fungovat, ale stejně to se zkusím dát......na to jsem teď náhodou narazil
https://www.facebook.com/34326965238363 ... =1&theater
https://www.facebook.com/34326965238363 ... =1&theater
Zdravím fandy domadělů, v sobotu jsem byl poprvé s traktorem na veřejné akci v Jankovicích. Počaí zrovna nepřálo, spanilá jízda v dešti a kroupy, pak svítilo slunce a nakonec zase déšť.Soutěžních disciplín jsem se nezůčastnil, mám nový motor caa 4 motohodiny, musím ho zajíždět, přesto jsem si odvezl pohár za nejlepší traktor.
gratuluji
To se nedivím a myslím, že ten pohár je zaslouženej ... Mezi domaděly je tohle už na první pohled jednička
- workoholik
Gratulujem k oceneniu, naozaj by som ho raz chcel vidieť na vlastné oči.
Přidávám se ke gratulantům. Pohárů bude jistě přibývat. Plným právem!
- pištabáger
ZAMBRO Neviem či mi to ušlo ale v údajoch o traktore nikde som nevidel rozmery kolies?
-
Zdar Zambro mam dotaz ohladom tej kapoty mam take tusenie ze to bola vyrobena v lise podla tych tvarov ono v dnesnej modernej dobe nieje problem postavit pekny traktor ked je moznost dat si vyrobit jednotlive diely na cnc plazme.
Ono CNC není vše dokad do traktoru člověk nedá kus citu a svého umění tak z toho bude paskvil
Ono to vypadá jednoduše jak z fabriky ale jsou to bezesný noci a hodiny a hodiny vyměřování které se v tomto případě sakra vyplatili. Kdo stavěl něco podobného ví co to obnáší
Ono to vypadá jednoduše jak z fabriky ale jsou to bezesný noci a hodiny a hodiny vyměřování které se v tomto případě sakra vyplatili. Kdo stavěl něco podobného ví co to obnáší
-
nebojsa ja viem co to obnasa skoro som prisiel o zdravie ked som v dielni poprechladal len clovek si ceni ked je to ako sa povie na kolene spravene takto to dokaze (skoro)kazdy ked ta najhorsia robota je spravena na stroji.kopr píše:Ono CNC není vše dokad do traktoru člověk nedá kus citu a svého umění tak z toho bude paskvil
Zdar traktoristi,tak ta kapota (jak jsem tu již dříve psal) není vyrobena na žádném CNC ale doslova na koleně.Na ty prolisy jsem si udělal jednoduché přípravky a potom vymáčkl na doma dělaném hydr. lise.Ostatní je naohýbané ,svařené a vybroušené.Není nikde použit ani gram kytu.Barva je komaxit.
-
Tak to ano az potom si to clovek vazi ked vidi kus prace ale dovolim si k tomu poznamenat ako to hovorieva moj kamarad ked nieco spravim inac ako to on vidi tak mi povie ze mi to nikdo nezaplati a ja mu k tomu poviem ze to robim pre seba ako konicekzambro píše:Zdar traktoristi,tak ta kapota (jak jsem tu již dříve psal) není vyrobena na žádném CNC ale doslova na koleně.Na ty prolisy jsem si udělal jednoduché přípravky a potom vymáčkl na doma dělaném hydr. lise.Ostatní je naohýbané ,svařené a vybroušené.Není nikde použit ani gram kytu.Barva je komaxit.
-
Ty a nad vyvodovou hriadelou si nerozmyslal tiez dobra vec.
Zdar,už jsem na tuto otázku jednou odpovídal.Je to přichystané,ale na obrázcích to není vidět.adammurarik píše:Ty a nad vyvodovou hriadelou si nerozmyslal tiez dobra vec.