Traktůrek do lesa
-
Re: Traktůrek do lesa
cože ? to ste mely praksi nebo co ? xD ja to budu tedka mit po tejdnu budu nastupovat taky na opravare zemedelskych stroju
to ne,já už jsem ze školy víc než 13 let a stroj poprvé vyjel asi v roce 2005.A něco taky utáhne,no......
sice to z těch fotek je špatně vidět,ale kdo uhádne,z čeho tam mám sedadlo?To neuhádne ani Bastardtraktor.
-
ano kancelarska zidle nebo starsi sedacka z autobusu ale spis ta zidle
sedačka za pc
tak už vás nebudu napínat,ale pobavil jsem se fakt,není to kancelářská židle,ale sedadlo ze starého lesnického traktoru Kockums.
hezka masina ta 30 to zvlada v pohode nebo mu v kopcich musiš stat na plynu
no ta 30 s tím má hodně práce,v lese jí musím dávat plynu,lepší by byla 5201,ale tento motor jsem si zgenerálkoval a vím,co mám a spotřeba je parádní....
tak dalšie foto
- fernet
- Kontaktovat uživatele:
ten navijak je super kolko zvladne
nedokážu říct,kolik zvládne,když nemůže,tak staví traktor na zadní,ale tolik zase nevážu.Postavilo se to při trhání pařezů.Ale pozoruju,že fotky někam zmizely....
Teď si taky říkám o čem se bavíte, jestli nemám halucinace,že nic nevidím.Ráda píše:nedokážu říct,kolik zvládne,když nemůže,tak staví traktor na zadní,ale tolik zase nevážu.Postavilo se to při trhání pařezů.Ale pozoruju,že fotky někam zmizely....
- Honza
Mi povídej! Já také ne ....
Lukibos píše:Teď si taky říkám o čem se bavíte, jestli nemám halucinace,že nic nevidím.Ráda píše:nedokážu říct,kolik zvládne,když nemůže,tak staví traktor na zadní,ale tolik zase nevážu.Postavilo se to při trhání pařezů.Ale pozoruju,že fotky někam zmizely....
HAJÍ. Říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to stejně jedno.
já fakt nevím kam zmizely,ale tak před třemy dny tady ještě byly,možná si je někdo vypůjčil