Traktor VÁCLAV
- traktorfanda
Re: Traktor VÁCLAV
Ložiska gufera domečky mám odsut http://www.korbel-loziska.cz/
Ty závity sou opravdu všechno ruční práce nejtenší stěna na použitém jeklu je 5mm a ten hlavní na rámu má 10mm takže to občas bylo na
- traktorfanda
- traktorfanda
Takže celkovo držia zadnú nápravu alebo celú zadnú čast len po 4 šroby na dvoch stranách?
Nemal si stým ešte problémy? Mne to príde ako dosť slabé uchytenie Ale možno osa mýlim
Nemal si stým ešte problémy? Mne to príde ako dosť slabé uchytenie Ale možno osa mýlim
- traktorfanda
Je tam ještě spojený zadní závěs s tou příčkou co drží rozvodovku je to trochu poznat na poslední fotce.
Tak sou tam tři spoje celkově to tvoří trojůhelník a zatím to drží
Tak sou tam tři spoje celkově to tvoří trojůhelník a zatím to drží
-
pěkný
píšeš že motor je na LPG ale není vidět žádná LPG lahev. Nebo jsi zabudoval nádrž?
píšeš že motor je na LPG ale není vidět žádná LPG lahev. Nebo jsi zabudoval nádrž?
- traktorfanda
-
Jo proč ne, táta má malotraktor taky na LPG a jezdí to cca 15 let. Teď už je motor na sklonku funkčnosti tak už to není takové jak dřív. Strejda dal před časem místo oktávky s LPG motor z VW 1.6D a nemůže si to vynachválit. Fakt je že před 15-20 lety nebylo moc na výběr co se týče motoru na domácí traktor, ale dnes už je naštěstí jiná situace.traktorfanda píše:Je tam láhev za sedačkou.
moc pekny mazlik a taky budes asi spokojen s jeho funkcnosti ze
- traktorfanda
Za těch 5 měsíců co je v provozu toho už hodně udělal a až na nějaké drobné konstrukční nedostatky (zadřené futro na volném odvíjení a ulomené horní rameno na hydraulice) funguje jak má.Ten motor je samostatná kategorie, je pravda, že na tak velký stroj má HODNĚ MÁLO KW,jimV píše:moc pekny mazlik a taky budes asi spokojen s jeho funkcnosti ze
ale měl jsem ho doma a je v dost dobrém stavu, tak jsem to riskl, ale netvrdím, že tam časem nepůjde nějaký nafťák. Už při výrobě rámu jsem s tím počítal a všechny držáky motoru a přev. jsou šroubované.
pekne aky je jokel na rame ?
- traktorfanda
100x80 stěna 10mm
-
Nazdar tvoja stavba traktora sa mi paci je to jednoduche prevedenie ale vsetko ako ma byt myslim tym pouzity material aj hrubka