chci zahovat ukladani-radkovani takze neco na pryncipu razeni uzaverky..ichomik píše:jak budeš øešit to odvíjení taky zrovna nìco tvoøím, tak na inspiracipepino píše: Navijak: Praga V3S-prekopan na volny odvijeni (teda bude :-) )
Pepinuv "URSUS 3045"
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pepinuv "Rendl"
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pepinuv "Rendl"
Já osobnì bych to øešil zubovou spojkouichomik píše:jak budeš øešit to odvíjení taky zrovna nìco tvoøím, tak na inspiracipepino píše: Navijak: Praga V3S-prekopan na volny odvijeni (teda bude :-) )
Když tì všechno zradilo, ...... .
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
No já to už mám èásteènì vyøešeno, ale nìjak se nemùžu dokopat ke složení - není èas stavím garáž na supøíka. Všechny úpravy jsou uvnitø a je to jak øíkáš podobné øazení uzávìrky. Øádkování se to ani nedotkne. Až to nìkdy dodìlám tak udìlám snad i návod. (poèítejte s hodnì dlouhou dobou )
Tady je pár fotek, pak by si to asi zasloužilo spešl vlákno.
šnekové kolo
cívka
øadící segment, øadící vidlièka
kolky z imbus šroubù
napasování
Tady je pár fotek, pak by si to asi zasloužilo spešl vlákno.
šnekové kolo
cívka
øadící segment, øadící vidlièka
kolky z imbus šroubù
napasování
Zetor 50 Super -Supřík
-
A co takhle pøidat malou pøevodovku s pomìrem 1:1 ke kardanu - dvì ozubená kola zmìní otáèky høídele ...... obèas se nìco takového nìkde válí a možná by to dalo ménì práce, než otáèet diferenciál ......pepino píše:vyskytnul se problem.. spatne jsem uvazoval pri stavbe a dnes jsem zjistil ze zadni naprava pojede dopredu a predni bude couvat a tak budu muset ve predu otocit diferak coz bude zbytecna prace navic..
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
Na Arech jde dobøe otáèet dif, je to sice akce na cca 3 hoïky ale to snadnìjší než nìkde pasovat pøevodku... navíc pøibude další místo kde se bude muset nìco mazat a tím pádem další salbinaJiøin píše:A co takhle pøidat malou pøevodovku s pomìrem 1:1 ke kardanu - dvì ozubená kola zmìní otáèky høídele ...... obèas se nìco takového nìkde válí a možná by to dalo ménì práce, než otáèet diferenciál ......pepino píše:vyskytnul se problem.. spatne jsem uvazoval pri stavbe a dnes jsem zjistil ze zadni naprava pojede dopredu a predni bude couvat a tak budu muset ve predu otocit diferak coz bude zbytecna prace navic..
Když tì všechno zradilo, ...... .