piksľa
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: piksľa
A ďaľšia novinka. Rám alebo základ kabíny.
Rám vypadá dobře, ale připadá mně, že jsi ho mohl udělat o malinko vyšší. Nevím, jak vysoko jsi dorostl - jestli máš 165 cm anebo 2 metry . Možná je limitující nějaký průjezd.....
Súhlasím Malo to byť vyššieDaddy píše:Rám vypadá dobře, ale připadá mně, že jsi ho mohl udělat o malinko vyšší. Nevím, jak vysoko jsi dorostl - jestli máš 165 cm anebo 2 metry . Možná je limitující nějaký průjezd.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyšší by mohol byť, ale potom by som sa nedostal pod príšlop,takže je to viacmenej na mieru. Mne je to tak akurát, ale keby bola aj strecha, tak pri väčšom poskakovaní by to mohlo aj bolieť. Mám 180cm.
Až budeš dělat střechu, tak tam udělej světlík anebo vikýř a zakomponuj do ni plastovou kopuli.
Takže o výšce rámu rozhodla limitní výška průjezdu - tušil jsem to
Takže o výšce rámu rozhodla limitní výška průjezdu - tušil jsem to
- Přílohy
-
- kopule_kourova.jpg (2.4 KiB) Zobrazeno 3361 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám jednu otázočku. Aké gumy môžem natiahnuť na disky V3S? Chcel by som niečo širšie než V3S, aby sa to tak nerylo do zeme. Pôjde to na vlečku.
-
- Kontaktovat uživatele:
mám nejaké nové foto z dreva. Vlečka má 3,4metra, drevo rezané na dva metre, surový hrab. Nakladané na výšku asi 1,20. Hore dvorom som sa zapotil. Už som si myslel že pôjdem až do redukcie, ale nakoniec to šlo. V predu stál brácho ako záťaž.
-
- Kontaktovat uživatele:
A ešte susedove drevo. Suché, ale ložené vyššie. A ešte prikladám fotky mojej káry, tá predtým je požičaná. Náprava tamdemová robená z feliciových náprav. Korba 250x110x55.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc. Začalo mi tiecť vstrekovacie čerpadlo na motore. Nechcem sa v tom moc vŕtať, pretože si na čerpadlo netrúfam, ešte som to nevidel rozrobené. Bojím sa, že keď ho zhodím už ho nenastavím. Dá sa to vôbec nejako pretesniť, alebo mám zháňať nové... Tečie pri vývodoch na trisky, na mieste kde sa spája hlinníkový obal čerpadla a železná "kocka" z ktorej idú vývody na vysokotlaké potrubia.
ako mas robenu tu virovnavaciu prevodovku????
-
- Kontaktovat uživatele:
Tá prevodovka je reťazová, naložená v oleji.
Pekna aj mne by sa taka hodila a scoho su tie ozubeme kolieska???
-
- Kontaktovat uživatele:
reťaz a jedno kolečko je z vysokozdvižného vozíka, druhé kolečko je robené na mieru.michal29 píše:Pekna aj mne by sa taka hodila a scoho su tie ozubeme kolieska???