takže takto , redukčna rozvodovka sa sklada zprevodovky z nejakeho nakladneho gaza v nej je nehana 1 n 4 rychlosť a predlohova hriadeľ je predlžena a vyvedena mimo tuto prevodovku ,s tejto hriadele su pohanane1,kardanovy vyvod cez dvojradovu reťaz daľej cez žigulacku prevodovku2,vyvod na predny nahon tiež cez dvojradovu retaz tymto prevodom je upraveny pomer medzi napravami zapina sa len pri redukovanych rychlostiach . Cele som to robyl doma ,fotky stej stavby nemamzde píše:redukčná rozvodová vlastná výroba - nejaky popis ,foto vnutra , modul kolies.prevod ?
Traktorik Pracant
-
Re: Traktorik Pracant
-
tak zase sme po roku vyorali zemaciky trochu som to vylepšil a využil tie predne ramena a ziednodusil som si robotu tym že som ich rovno sypal do bedne a bednu zas vysypal v garaži tam ich necham preschnuť,tu je video http://www.youtube.com/watch?v=z6dmsp2qL4A
.......ahoj , tak stroj ti fachčí ukážkovo , tie dve brigádníčky maly akurát pracovnú prestávku ? ...ale chcel som niečo iné : máš tam prevodovku moskal a podla mne si ju skrátil o tú nohavicu , čo ide ku diferáku ...namiesto toho tam je dorobený domček s ložiskom...ak to tak nieje , tak potom nič ...ále predsaj , tá prevodovka má na sebe dve páčky na preradovanie rýchlostí ? .....ja som doniesol traktorček , má to tiež moskala prevodovku a zaujímalo by ma , či sa dá dorobiť také radenie , ako máš ty ? ..na tom mojom , je to riešené tak , že tam sú dve šaltpáky , každá je na jednu s tých malých páčiek na prevodovke ....ten moj stroj , je tu niekde odfotený - tam , čo sa riešila sedačka na Zetora v " OSTATNOM " tam sú dve páčky s bielú a čiernú guličkú - ...dal by som normálne foto , ale moje IQ nedokáže zmenšiť foto , abych to mohol normálne poslať ....
- josip
no super pavel ty tajnostkar a preco nemas o tom svojom traktore vlakno haaaapavel601 píše:.......ahoj , tak stroj ti fachčí ukážkovo , tie dve brigádníčky maly akurát pracovnú prestávku ? ...ale chcel som niečo iné : máš tam prevodovku moskal a podla mne si ju skrátil o tú nohavicu , čo ide ku diferáku ...namiesto toho tam je dorobený domček s ložiskom...ak to tak nieje , tak potom nič ...ále predsaj , tá prevodovka má na sebe dve páčky na preradovanie rýchlostí ? .....ja som doniesol traktorček , má to tiež moskala prevodovku a zaujímalo by ma , či sa dá dorobiť také radenie , ako máš ty ? ..na tom mojom , je to riešené tak , že tam sú dve šaltpáky , každá je na jednu s tých malých páčiek na prevodovke ....ten moj stroj , je tu niekde odfotený - tam , čo sa riešila sedačka na Zetora v " OSTATNOM " tam sú dve páčky s bielú a čiernú guličkú - ...dal by som normálne foto , ale moje IQ nedokáže zmenšiť foto , abych to mohol normálne poslať ....
-
pavel ja som to nenašiel daj nejaky presnejši opis , ale ak potrebuješ kvalt paku tak to napiš a hotovo , niečo poriešime
....ahoj , najdi si to základné rozdelenie témat ( klik na ten traktor ) , prelistuj cez traktory na -Ostatné -a tam je téma : Jak rozdelat sedačku Zetor , no a až na konci .....to uvidíš ....PC nieje moje hobby , podla toho to aj tak vyzerá ....Možno sa mi podarí v sobotu do Lehoty ......som znovu pozeral na ten moj ( na fotku ) a mám taký dojem , že tam sa ta šaldpáka nevmestí ....
-
no tak našiel som to , no asi by sa to muselo zmeniť tim že by sa ta prevodovka posunula kusok do predu cca15cm , vyhoda tej prevodovky je že tie tiahla možeš skratiť ja som ich skracoval asi 10cm, ja sa tieš chystam do Lehoty
.....ok
pavle založ mu samostatné téma ve stavíme viewtopic.php?f=9&t=32711&p=447199#p447199
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
pěkný pracant a nemáš foto té redukce?
moc děkuji Já se tě ještě zeptám tys ji dělal sám a ona je i s nějakým řazením?