Traktorik Pracant

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
roman75

Re: Traktorik Pracant

#16 Nový příspěvek od roman75 »

zde píše:redukčná rozvodová vlastná výroba - nejaky popis ,foto vnutra , modul kolies.prevod ? :)
takže takto , redukčna rozvodovka sa sklada zprevodovky z nejakeho nakladneho gaza v nej je nehana 1 n 4 rychlosť a predlohova hriadeľ je predlžena a vyvedena mimo tuto prevodovku ,s tejto hriadele su pohanane1,kardanovy vyvod cez dvojradovu reťaz daľej cez žigulacku prevodovku2,vyvod na predny nahon tiež cez dvojradovu retaz tymto prevodom je upraveny pomer medzi napravami zapina sa len pri redukovanych rychlostiach . Cele som to robyl doma ,fotky stej stavby nemam

roman75

#17 Nový příspěvek od roman75 »

dorobil som ramena na predku kvôli noseniu štiepkovača ,pridavam foto
Přílohy
P3260021.JPG
P3260020.JPG
P3260019.JPG

pavel601

#18 Nový příspěvek od pavel601 »

.... 8)

roman75

#19 Nový příspěvek od roman75 »

tak zase sme po roku vyorali zemaciky trochu som to vylepšil a využil tie predne ramena a ziednodusil som si robotu tym že som ich rovno sypal do bedne a bednu zas vysypal v garaži tam ich necham preschnuť,tu je video http://www.youtube.com/watch?v=z6dmsp2qL4A

pavel601

#20 Nový příspěvek od pavel601 »

.......ahoj , tak stroj ti fachčí ukážkovo 8) , tie dve brigádníčky maly akurát pracovnú prestávku ? :) ...ale chcel som niečo iné : máš tam prevodovku moskal a podla mne si ju skrátil o tú nohavicu , čo ide ku diferáku ...namiesto toho tam je dorobený domček s ložiskom...ak to tak nieje , tak potom nič ...ále predsaj , tá prevodovka má na sebe dve páčky na preradovanie rýchlostí ? .....ja som doniesol traktorček , má to tiež moskala prevodovku a zaujímalo by ma , či sa dá dorobiť také radenie , ako máš ty ? ..na tom mojom , je to riešené tak , že tam sú dve šaltpáky , každá je na jednu s tých malých páčiek na prevodovke ....ten moj stroj , je tu niekde odfotený - tam , čo sa riešila sedačka na Zetora v " OSTATNOM " tam sú dve páčky s bielú a čiernú guličkú - ...dal by som normálne foto , ale moje IQ nedokáže zmenšiť foto :pohlavek: , abych to mohol normálne poslať .... :-/ :)

josip

#21 Nový příspěvek od josip »

pavel601 píše:.......ahoj , tak stroj ti fachčí ukážkovo 8) , tie dve brigádníčky maly akurát pracovnú prestávku ? :) ...ale chcel som niečo iné : máš tam prevodovku moskal a podla mne si ju skrátil o tú nohavicu , čo ide ku diferáku ...namiesto toho tam je dorobený domček s ložiskom...ak to tak nieje , tak potom nič ...ále predsaj , tá prevodovka má na sebe dve páčky na preradovanie rýchlostí ? .....ja som doniesol traktorček , má to tiež moskala prevodovku a zaujímalo by ma , či sa dá dorobiť také radenie , ako máš ty ? ..na tom mojom , je to riešené tak , že tam sú dve šaltpáky , každá je na jednu s tých malých páčiek na prevodovke ....ten moj stroj , je tu niekde odfotený - tam , čo sa riešila sedačka na Zetora v " OSTATNOM " tam sú dve páčky s bielú a čiernú guličkú - ...dal by som normálne foto , ale moje IQ nedokáže zmenšiť foto :pohlavek: , abych to mohol normálne poslať .... :-/ :)
no super pavel ty tajnostkar a preco nemas o tom svojom traktore vlakno haaaa :vztek: :typek: :friends:

roman75

#22 Nový příspěvek od roman75 »

pavel ja som to nenašiel daj nejaky presnejši opis , ale ak potrebuješ kvalt paku tak to napiš a hotovo , niečo poriešime

pavel601

#23 Nový příspěvek od pavel601 »

....ahoj , najdi si to základné rozdelenie témat ( klik na ten traktor ) , prelistuj cez traktory na -Ostatné -a tam je téma : Jak rozdelat sedačku Zetor , no a až na konci .....to uvidíš ....PC nieje moje hobby , podla toho to aj tak vyzerá ....Možno sa mi podarí v sobotu do Lehoty ......som znovu pozeral na ten moj ( na fotku ) a mám taký dojem , že tam sa ta šaldpáka nevmestí ....

roman75

#24 Nový příspěvek od roman75 »

no tak našiel som to , no asi by sa to muselo zmeniť tim že by sa ta prevodovka posunula kusok do predu cca15cm , vyhoda tej prevodovky je že tie tiahla možeš skratiť ja som ich skracoval asi 10cm, ja sa tieš chystam do Lehoty

pavel601

#25 Nový příspěvek od pavel601 »

.....ok

zdeněk 1

#26 Nový příspěvek od zdeněk 1 »

pavle založ mu samostatné téma ve stavíme viewtopic.php?f=9&t=32711&p=447199#p447199 :)
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje

Angel

#27 Nový příspěvek od Angel »

pěkný pracant a nemáš foto té redukce?

roman75

#28 Nový příspěvek od roman75 »

Tu su tie fotky , vnutro prevodovky nenam pofotene
Přílohy
PA0804340.JPG
PA0804330.JPG
PA0804320.JPG
PA0804310.JPG
PA0804300.JPG
PA0804290.JPG

Angel

#29 Nový příspěvek od Angel »

moc děkuji 8) Já se tě ještě zeptám tys ji dělal sám a ona je i s nějakým řazením?

roman75

#30 Nový příspěvek od roman75 »

Traktorik 175cm ,stavba spred štyroch rokov.
Přílohy
Snímka046.jpg
Snímka0280.jpg

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“